Įkraunama...
Įkraunama...

(Ar) Vieno vaiko šeima - ne šeima?

Man gaila tų vaikučių kurie auga vienturčiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 16, 21:31)
teisingai drinks_cheers.gif  Kai lieka dar kazkas vis tiek lengviau,nes bent jau zinai,kad tam kitam tu esi reikalingas. As pati esu vienturte ir liudna tikrai,kad nei sesers,nei brolio,nieko artimesnio. O kaip butu smagu su seimomis bendraut smile.gif  verysad.gif

Aš taip pat vienturtė, visada man trūko brolio ar sesers... Net ir dabar, kai jau esu suaugusi, turiu savo šeimą... Na vat trūksta nors tu ką...
Todėl dėl savo mergaitės su vyru stengsimės, kad augtų ne viena...
Atsakyti
QUOTE(ziedute @ 2009 09 22, 14:11)
Man gaila tų vaikučių kurie auga vienturčiai verysad.gif

nu daugiau komentarų...argumentų...
Atsakyti
Visu pirma manau kad kiekvienos seimos reikalas kiek tureti vaiku.Tarkim mano vyras is keturiu vaiku seimos,turi dvi seseris ir broli ,netgi jo sesuo ir brolis yra dvinukai!!!!! moralas toks,kad bendravimo jokio schmoll.gif netgi tarp tu dvyniu blink.gif jie net tik kad nemyli bet sakyciau netgi nekencia vienas kito,pastovei vienas is kito saiposi,skaudina vienas kita ir pan verysad.gif man tai baisu is tikro kol buvo ju mama gyva t.y mano anyta tol visi susirinkdavo per sventes dabar nieko schmoll.gif taigi nereiskia kad turedamas daug broliu ar seseru nebusu vienisas verysad.gif
as turiu tik sese,kuri gyvena jau 6 metai londone,ja maciau pries metus,sunku man sunku, jei bet nera mums galimybiu susitikt dazniau verysad.gif
taigi manau kad vienas vaikas,du ar daugiau nereiskia kad budami broliai ir seserys jie bus artimi.Dazniausiai kalbu is asmeniniu pavyzdziu broliai ar seserys pavydi vienas kitam kazko,pastovei konkuruoja,del tevu meiles,del to kuris protingesnis,kuris grazesnis ir pan.Turiu tiek pvz kad nenoriu plestis,kaip viena sese pavydi kitai figuros badauja,depresuoja netgi nori nusizudyti verysad.gif
Turiu viena vaika,ar turesiu kita nezinau g.gif nezinau ar sugebesiu mylet vienodai neisskirdama savo vaiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliamamyte @ 2009 09 22, 16:29)
Dazniausiai kalbu is asmeniniu pavyzdziu broliai ar seserys pavydi vienas kitam kazko,pastovei konkuruoja,del tevu meiles,del to kuris protingesnis,kuris grazesnis ir pan.Turiu tiek pvz kad nenoriu plestis,kaip viena sese pavydi kitai figuros badauja,depresuoja netgi nori nusizudyti verysad.gif

turiu ir aš tokių pvz...bet tema ne apie tai.... čia jau auklėjimo klaidos...bet negi dėl to verta teigti kad geriau viens vaikas nei du, kurie pešasi...o kaip to vieno vaiko moralę tuomet nustat...gal jis pešasi ar riečia nosį už namų ribų, ir tėveliai to niekad nesužinos....
negi tai pretekstas neturėt vaikų...arba tėvai tingi turėt vaikų daugiau, nes TINGI JUOS AUKLĖT... bigsmile.gif bigsmile.gif MUSIET...MATOMAI
Atsakyti
As manau, kad visgi aukso viduriukas yra "standartine lietuviska" seima su dviem vaikais. Vienas augdamas vaikas labiau islepinamas, automatiskai yra priverstas daugiau bendraut su suaugusiais (na buna ir isimciu), turi zaist vienas... But namuose, kol gris tevai... Man patiko augti dviese, vyrui nepatiko vienam, tai tik patvirtina mano nuomone. Bet juk kiekvienam savo.
Atsakyti
as irgi uz maziausiai dvieju vaiku seima.. pati noreciau triju vaiku, jeigu tik dievulis duos salygas ju islaikymui... blush2.gif
Atsakyti
Ant Lietuvos reikia gimdyti vaikus!!!
Lietuvoj trūksta bedarbių su aukštuoju!!!
Lietuva privalo iki 2020 būti ES pirmaujanti bedarbių (pigios darbo jėgos) eksportuotoja!!!

Kokia gi šeima su vienu vaiku?! Tai ne šeima, tai - moters tragedija.

Vyras tokią žmoną su vienu vaiku liuosai pamest gali be didesnių nuostolių. O jau su dviem ar gausiau - šakės, brangoka.

Su daugiau vaikų ir žmona turėtų būti ženkliai ramesnė - vyrui su kiekvienu papildomu vaiku proporcingai mažėja laiko ir pinigų. O tai reiškia, kad iki minimumo sumažėja rizika anajam nusižiūrėt kokią bobikę. Gi laiko ir babkių tai nė... bigsmile.gif

Beje, mūsuose labai geros socialinės garantijos. Jos tiesiog pasakiškos. Kiekvienam raudonskruosčiui piliečiui valdžia negaili tiek pinigą, kad kožną mėnesį tas pyplys gali laisvai baliavot neišsipagiriojant - dėžė pilstuko išeina liuosai. Dar ir vienam pampersui liks...

Yra ir kitaip. Kitaip, tai taip, kai vaikai gimsta iš aistros, bet neprotaujant. Tada nebaisios jokios bėdos, jokie nepritekliai. Gyvenimas tik vaikams. Tiesiog net nesvarstant. Yra pinigų - gerai, nėra - gyveni viltimi, kad bus. Ir nusispjaut į vietinius buitinius nepriteklius. O jau apsimoka ar ne, net nėra kuomet svarstyt (kiniečių pavyzdys, tsakant...).

Todėl, gerbiamosios - gimdykit ir net nesvarstykit. Reikia benkartų ant Lietuvos!
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 09 28, 12:18)
Reikia benkartų ant Lietuvos!

ar jau toks nuskriaustas....gal tarp 9 užaugai šeimoj....? o vienturtis tai jau benkartu, sakai, niekad negali patapti arba bedarbiu su aukštuoju, kaip rašai pats...

nereik ironizuot ar į ekstrymus eit...nesugebi, matomai ,racionaliai išdėstyt visko, per daug skaudulių tavo tekste matosi....
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 09 29, 17:07)
nereik ironizuot ar į ekstrymus eit...nesugebi, matomai ,racionaliai išdėstyt visko, per daug skaudulių tavo tekste matosi....

Oooo.... !!! Teksto skaudulių matytoja!!!! biggrin.gif
Ir iš kur gali būt darna ir racionalumas mūsuose, kai taip "dirba" smegenainės... Nu, tikrų tikriausias "zuzu"... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliamamyte @ 2009 09 22, 19:29)
Visu pirma manau kad kiekvienos seimos reikalas kiek tureti vaiku. taigi nereiskia kad turedamas daug broliu ar seseru nebusu vienisas verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 09 29, 18:04)
Oooo.... !!!  Teksto skaudulių matytoja!!!!  biggrin.gif
Ir iš kur gali būt darna ir racionalumas mūsuose, kai taip "dirba" smegenainės... Nu, tikrų tikriausias "zuzu"...  biggrin.gif

kiekvienam akivaizdu iš tokio teksto. sakysi neturalus tekstas...?kad kiti neparašo, tai bent pagalvoja. nu rask pas save bent penkis neutralius neemocinius sakinius paeiliui. literatūrą ir stilistiką gerai mokėjau...
Atsakyti