Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

[quote=amigule,2009 07 27, 11:05]
aciu uz sveikinima dariausi ispanijoj pas ta daktara kur dariausi ir kiek pazystu zmoniu kurie daresi visi pastojo ir pirmo karto ir beveik visi turejo dvinukus kainuoja ta pati kiek lietuvoj ir cia dar vaistus kompensuoja mirksiukas.gif
[/quote]
Papildyta:

o tu man parasyk kiek cia sitam forume pastojo is pirmo karto vienetai yra tik
[/quote]

Na nelabai logiska schmoll.gif
Ir LT yra mergaiciu pastojanciu is 1 IVF (ir net IUI), o apie uzsienio kai kurias gydymo istaigas paskaicius skyrelyje - net plaukai siausiasi. Teisingiausia - geriausias daktaras (klinika) ta, kurioje pavyksta pastoti ir nesvarbu is kelinto karto 4u.gif

[quote=Pusaite,2009 07 27, 17:39]
mano mielosios ir brangiosios,
mano tyrimai parode,kad kraujas 73,08 wub.gif wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2009 07 27, 19:55)
Labukas 4u.gif .Man buvo sustabdytas 3 IVF.Problema tame kad per mazai folikulu,tik 3 vienoje puseje(geri),kitu net neskaiciavo nes buvo labai mazi g.gif .Kaip jus manot po kiek laiko atsiranda mmm.Jau praejo 3 sav po sustabdymo.Gal kam taip buvo,parasykite prasau smile.gif

O darei testa? Buna tokiu stebuklu, kad ir naturaliai po stimuliacijos pavyksta aisku vienetai tokiu stebuklu, bet ka gali zinot...O jei neigiamas, ar neskauda pilvo? Ar gydytoja nesake pasirodyt, jei uzsilaikytu menstruacijos?
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 07 27, 17:39)
mano tyrimai parode,kad kraujas 73,08 wub.gif  wub.gif
issitardziau sesele telefonu,kad kaip ir laikosi nestumas,idomu kaip toliau bus,kad tik nesustotu blink.gif
man reikia pas daktare nueiti ketvirtadieni,gal ryt varyt,gal doze pakeistu??????
Papildyta:
Jau paskambinau daktarei,pasakiau skaiciukus,daktare apsidziauge,bet nieko keist sake nereik,po 1crinona kas vakara ir ateit tik  ketvirtadieni.....kaip dagyvent iki ketvirtadienio,o jeigu atsikabins per tas kelias dienas,dieve padek man nestuke.gif  wub.gif

Mes is visu pusiu palaikysim ir niekur jis nepabegs 4u.gif jezau kaip gera tau dabar turetu buti, pavydziu baltai baltai smile.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Pusaite,2009 07 27, 17:39]
drinks_cheers.gif Dideliausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dabar maziau neigiamu emociju, galvok tik apie gera nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va, tik prisijungiau ir isitikinau, kad 'ant akiu' stebuklai vyksta. Sveikinu Pusaite! tavo dziaugsmas stiprina musu visu viltis! Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 07 27, 17:39)
mano tyrimai parode,kad kraujas 73,08 wub.gif  wub.gif

Pusaite wub.gif thumbup.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif ploja.gif
Testai melagiai, nei viena nebetikim testais irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 27 liepos 2009 - 20:49
Labas rytelis 4u.gif
Vakar nespejau atrasyt,nes prie kompo niekaip nepriejau,vis uzimtas smile.gif

o dabar,tai noriu padekoti Jums,man dvigubas dziaugsmas: dziaugiausi ,kad skaiciukai geri,o dar Jusu tiek sveikinimu....susigraudinau iki asaru ax.gif
nemaniau,kad taip malonu ir smagu.kai kitas sveikinau,tai sveikinau is sirdies ir tikrai nesitikejau,kad taip tie sveikinimai jaudina.
Aciu merginos uz palaikyma ,padrasinima,Jums ir pasiseks,noreciau nepraziopsoti Jusu laimes ir as.
Visoms mums dideliausios sekmes ir dievo palaimos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pusaite, labai labai sveikinu tave su tokia beprotiskai fantastiska atomazga 4u.gif wub.gif

QUOTE(Pusaite @ 2009 07 28, 06:50)
Labas rytelis 4u.gif
Vakar nespejau atrasyt,nes prie kompo niekaip nepriejau,vis uzimtas smile.gif

o dabar,tai noriu padekoti Jums,man dvigubas dziaugsmas: dziaugiausi ,kad skaiciukai geri,o dar Jusu tiek sveikinimu....susigraudinau iki asaru ax.gif
nemaniau,kad taip malonu ir smagu.kai kitas sveikinau,tai sveikinau is sirdies ir tikrai nesitikejau,kad taip tie sveikinimai jaudina.
Aciu merginos uz palaikyma ,padrasinima,Jums ir pasiseks,noreciau nepraziopsoti Jusu laimes ir as.
Visoms mums dideliausios sekmes ir dievo palaimos wub.gif  wub.gif  wub.gif

Atsakyti
[quote=Pusaite,2009 07 27, 18:39]
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Suteikei vilties visom nusivylumsiom wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ir as labai noriu prisideti prie visu sveikinimu -Pusaite, super naujienos thumbup.gif yahoo.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 07 27, 16:36)
Sveikute,
pas mane endometrioze, deja nezinau ar 2 ar 3 stadija, nes kai dare laparoskopija, kurios metu ir nustate diagnoze, tai neparase stadijos. Man nepavyko nei planavimas su vaistais, nei insceminacijos, bet IVF pavyko is pirmo karto 4u.gif
Labiausia pagelbeti cia galetu atvira ir issami konsultacija su vaisingumo spec. Man jie sake, kad mano diagnoze zinoma neideali, bet yra ir blogesniu taveju, kurie baigesi sekme, butent tai man ir dave jegu bei drasos ryztis IVF.

Ačiū, už suteiktą viltį 4u.gif .

QUOTE(Pamelo @ 2009 07 27, 18:43)
Sesita, as su endo diagnoze. Man buvo darytas IVF blush2.gif
Papildyta:
Pusaite, nuostabios zinios nestuke.gif  wub.gif

Pamelo, pamenu tave, esam susirašę kartą. Prašiau tavęs konsultacijos blush2.gif . Nežinau, gal paliesiu labai skaudžią temą (atleisk), bet užjaučiu, kad taip gavosi (matau, trys angeliukai pas tave verysad.gif ).
Bet, kad vėl esi IVF skyrelyje turbūt geras ženklas? bigsmile.gif

Kažkaip ramiau man truputį, kai žinau, kad ne viena esu su savo diagnoze. Jaučiu, kad dažniau čia užsuksiu. Pamažu mano gydymas krypsta prie IVF...
Labai džiaugiuosi už Pusaite. Už kiekvieną naują nėštukę Nesulaukiančių gandro skyrelyje.
Atsakyti
man tai dabar idomu kiek leliuku gavosi ax.gif
isodinom ,tai 3 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusaite: 28 liepos 2009 - 09:29