Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Pusaite @ 2009 07 28, 10:03)
man tai dabar idomu kiek leliuku gavosi ax.gif
isodinom ,tai 4 biggrin.gif

dideliausi sveikinimai ir nuo manes thumbup.gif clap.gif clap_1.gif

dziaugiuosi ir pavydziu ... kaip tau dabar faina turetu buti yahoo.gif
priziurek save ir saugok savo maziukus, kad ir kiek ten ju butu smile.gif
nepamirsk mums pranesti naujienas, idomu kaip tau seksis

DIDELIAUSIOS TAU SEKMES!!!
Atsakyti
Pusaite, dideliausi sveikinimai - nuostabu 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 07 27, 16:36)
Sveikute,
pas mane endometrioze, deja nezinau ar 2 ar 3 stadija, nes kai dare laparoskopija, kurios metu ir nustate diagnoze, tai neparase stadijos. Man nepavyko nei planavimas su vaistais, nei insceminacijos, bet IVF pavyko is pirmo karto 4u.gif
Labiausia pagelbeti cia galetu atvira ir issami konsultacija su vaisingumo spec. Man jie sake, kad mano diagnoze zinoma neideali, bet yra ir blogesniu taveju, kurie baigesi sekme, butent tai man ir dave jegu bei drasos ryztis IVF.

Zvejuke, ar pries IVFa kartojo laparoskopija?

Panasu, kad ir as su visais daiktais pamazu kraustausi pas jus 4u.gif Galvojam apie spalio menesi startuoti su pirmuoju IVFu. 4 inseminacijos nesekmingos, nelabai jomis ir betikiu. beda - endometrioze (3 stadija). Svarstau, ar butu tikslinga prasytis pakartotines lapar prie IVFa? g.gif Pirmoji daryta pries gerus metus, po to seke 3 menesiu diferelino kursas.
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2009 07 28, 10:15)

Panasu, kad ir as su visais daiktais pamazu kraustausi pas jus  4u.gif  Galvojam apie spalio menesi startuoti su pirmuoju IVFu. 4 inseminacijos nesekmingos, nelabai jomis ir betikiu. beda - endometrioze (3 stadija). Svarstau, ar butu tikslinga prasytis pakartotines lapar prie IVFa?  g.gif  Pirmoji daryta pries gerus metus, po to seke 3 menesiu diferelino kursas.

Tikiuosi, nesupyksi, kad įsiterpsiu blush2.gif . Kiek teko skaityti, tai pakartotinė laparoskopija prieš IVF nebūtina (juk šios procedūros metu "apeinamos" tiek sąaugos, tiek ta nepalanki terpė, kurią gali sukelti endo), nebent yra endometrioidinių cistų. Jas pašalinti būtina. O ką apie tai mano tavo dr. ?
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2009 07 28, 10:21)
Tikiuosi, nesupyksi, kad įsiterpsiu  blush2.gif . Kiek teko skaityti, tai pakartotinė laparoskopija prieš IVF nebūtina (juk šios procedūros metu "apeinamos" tiek sąaugos, tiek ta nepalanki terpė, kurią gali sukelti endo), nebent yra endometrioidinių cistų. Jas pašalinti būtina. O ką apie tai mano tavo dr. ?

apie lapar kol kas nekalbejom. bet nemanau, kad siulys.
Atsakyti
*oksi*, ar jau isnuomojai savo nameli 9menesiams? 4u.gif
Meduna, gal krauja siandien leisi? ax.gif
zirza, ar galiu traukti spaliui i sarasiuka? 4u.gif
aqpa, kaip jusu tyrimu rezultatai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2009 07 28, 10:15)

Panasu, kad ir as su visais daiktais pamazu kraustausi pas jus  4u.gif  Galvojam apie spalio menesi startuoti su pirmuoju IVFu. 4 inseminacijos nesekmingos, nelabai jomis ir betikiu. beda - endometrioze (3 stadija). Svarstau, ar butu tikslinga prasytis pakartotines lapar prie IVFa?  g.gif  Pirmoji daryta pries gerus metus, po to seke 3 menesiu diferelino kursas.

ne, laparoskopija dariausi 2006 metais, o IVF - tik siais metais. taip kad yra trys metai skirtumas. Siaip ligos lape buvo rasyta, kad po metu reiketu pakartoti, bet tiesa sakant as pamirsau doh.gif
Bet tu butinai pasikonsultuok su gyd. Atsarga gedos nedaro...
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2009 07 28, 09:15)

Aš irgi truputį įsiterpsiu. Man prieš 2,5 metų po laparaskopijos diagnozuota IV stadijos endometriozė. Po jos - 3 mėnesių gydymas Dipherelinu. Paskui 4 stimuliacijos be IUI, 3 IUI. Nusibodo žaisti, nes nemačiau prasmės daugiau daryti inseminacijų. Pusės metų poilsis ir pradėjau su gydytoja kalbėti apie IVF, nors ji dar jo nesiūlė. Prieš IVF visi reikalingi tyrimai ir pakartotinė laparaskopija bei histereskopija, kad įsitikinti, ar viskas gerai. Rado endo cistukę nedidelę (1,5 cm) ir polypą, išvada - II endo stadija (pavieniai endo židiniai) bigsmile.gif bigsmile.gif
Toliau jau IVF 4u.gif 4u.gif Tokia mano patirtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 07 28, 08:03)
man tai dabar idomu kiek leliuku gavosi ax.gif
isodinom ,tai 3 biggrin.gif

man zinok ir labai idomu kiek du ar vienas blush2.gif o scanas tik 08.13
Atsakyti
Pusaite - sveikinimai nestuke.gif

Del laparoskopijos-ji man buvo daryta del endo cistos, IVF dariau iskart po jos, gal 4 savaiciu begyje, per ta tarpa dar geriau KT rolleyes.gif rezultatas geras- sedi ant keliu ax.gif
sekmes merginos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As trumpam kol MB nemato biggrin.gif
Vakar isodino 2 blastocistas,3 uzsaldem bigsmile.gif
Kazkada man atrodo diskutavot,kad uzsienyje po isodinimo leidzia Pregnyli...Man jo irgi reikes leisti 2dpi 1500 ir 7 dpi 1500 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2009 07 28, 11:58)
Sveikutes 4u.gif
As trumpam kol MB nemato biggrin.gif
Vakar isodino 2 blastocistas,3 uzsaldem bigsmile.gif
Kazkada man atrodo diskutavot,kad uzsienyje po isodinimo leidzia Pregnyli...Man jo irgi reikes leisti 2dpi 1500 ir 7 dpi 1500 4u.gif

oi, kaip smagu 4u.gif kaip gerai uzaugo, neitiketinai zinok 4u.gif nes mes kai auginom, tai is 8 niekas neuzaugo sad.gif
del pregnylio - ziauriai idomu, kur (LT?) cia tau taip taikys, nes as labai susidomejau situo reikalu, taciau LT kiek zinau tas nera daroma...
nujauciu garantuota nestuke.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti