Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

cia mano megstamiausios geles bigsmile.gif o tik dabar suzinojau, kad ir frezijas galima namuose auginti doh.gif
tik perskaiciau temoje, kad jau negalima ju nusipirkti verysad.gif gal galit man nelabai ismananciai apie freziju auginimo ypatumus, pasakyt, kuriuo metu galima jas nusipirkti sodinimui? ir kur parsiduoda? aciuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2009 07 27, 13:47)
kuriuo metu galima jas nusipirkti sodinimui? ir kur parsiduoda?

kokį kovą jau tikrai nusipirksi, o kur? bet kur mirksiukas.gif ir maximoj, ir rimi, ir iki, ir ermitaže, ir senukuose, ir žaliajam centre
Papildyta:
QUOTE(LaWita @ 2009 07 25, 16:34)
Zuzla grazi  wub.gif  Idomi tokia spalva  smile.gif

ačiū mirksiukas.gif tik realiai nelabai kokybiškai atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 27, 14:52)
kokį kovą jau tikrai nusipirksi, o kur? bet kur mirksiukas.gif ir maximoj, ir rimi, ir iki, ir ermitaže, ir senukuose, ir žaliajam centre

aciu, lauksiu kovo mirksiukas.gif
Atsakyti
sužydėjo mano paskutinė - penktoji - frezija... net nerodysiu... neįdomu... balta...
Atsakyti
Labas, frezijų mylėtojos 4u.gif Kaip gražiai žydi jūsų žiedeliai 4u.gif
Iš mano 10 sodintų frezijų pražydo tik 4 verysad.gif Jau senokai nužydėjo. Gaila, nenufotkinau jums parodyt. Nes viena buvo balta, o 3 tokios... raudonai bordavai geltonos smile.gif
Dabar lapeliai jau gelsta, sausėja. Ką toliau su jom daryti? g.gif Jos daugiametės juk? g.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2009 07 27, 12:47)
cia mano megstamiausios geles  bigsmile.gif o tik dabar suzinojau, kad ir frezijas galima namuose auginti  doh.gif
tik perskaiciau temoje, kad jau negalima ju nusipirkti  verysad.gif gal galit man nelabai ismananciai apie freziju auginimo ypatumus, pasakyt, kuriuo metu galima jas nusipirkti sodinimui? ir kur parsiduoda? aciuks  mirksiukas.gif

pavasarį reikia nusipirkti svogūnėlių, aš pvz pirkau prekybos centre. Ir nieko - sudygo smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, mano vis dar žydį, naujų spalvų nesulaukiau, bet manau jau ir taip daug, ne tik baltų thumbup.gif
Atsakyti
aš tai jau paskutinę šakelę nukirpau, pastačiau į vazelę, kad nors truputį pakvipint namus rolleyes.gif
Atsakyti
Jeigu lauke auga,tai reikia prieš žiemą iškast ar nea?kažin geriau rudenį sodint ar pavasarį,vakar mačiau pirkt tai dabar galvoju,kaip čia padarius? g.gif
Atsakyti
aš tai saviškes iškasiau iš lovelių ir padėjau tamsiai į stalčių... nežinau, ar gerai padariau g.gif gal reik į kokią vėsesnę vietą, o gal net šaldytuvą unsure.gif
Atsakyti
Merginos patarkit kada geriau iš rudenio pasodinti frezijas? šiais metaios jau išbandžiau kas būna kai pasėji kokį balandį tai dabar noriu pažiūrėti kaip bus rudenį sodintos gėlės rolleyes.gif nežinau kurį mėnesį geriausią sukišti į žemę svogūnėlius o ir kur geriau laikyti ar šaltai balkone balkonas šiaip istiklintas bet ten šalta ar geriau namie ant palangės ?
Atsakyti
as ir vakar maximoj nusipirkau freziju ant pakelio parodyta dar rudeni sodint kaip ir kt.svogunines,tik klausimas ar jos per ziema neissala nelabai suprantu? g.gif ar jas pavasari sodint balkone i loveli?
Atsakyti