Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

QUOTE(Rituxx @ 2009 09 16, 09:52)
Merginos patarkit kada geriau iš rudenio pasodinti frezijas? šiais metaios jau išbandžiau kas būna kai pasėji kokį balandį tai dabar noriu pažiūrėti kaip bus rudenį sodintos gėlės  rolleyes.gif nežinau kurį mėnesį geriausią sukišti į žemę svogūnėlius o ir kur geriau laikyti ar šaltai balkone balkonas šiaip istiklintas bet ten šalta ar geriau namie ant palangės ?

As tai sodinau pavasari ax.gif Gal pries menesi nudziuvo paskutiniai lapeliai, susiruosiau iskasti rolleyes.gif o gi ziuriu svoguneliai vel pradeje leisti ugliukus bigsmile.gif Gal cia jau ju vaikuciai kalasi? g.gif Gal palikti jas ziemoti vazoneli? Tik jeigu dygsta gal silciau laikyti?
Atsakyti
Laba.
Papasakokit kaip visdėlto žiemoti paruošėtte savo Frezijas?

Ir sakykit, kokį žemių mišinį rinkotės joms auginti?
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2010 01 04, 19:49)
Papasakokit kaip visdėlto žiemoti paruošėtte savo Frezijas?

Ir sakykit, kokį žemių mišinį rinkotės joms auginti?

kai nudžiuvo visi lapai, iškasiau ir išnešiau į rūsį... kaip ten bus pavasarį, nežinau

auginau kapų (ar kapams - kažkaip taip vadinasi) žemėje
Atsakyti
Ką mielosios frezijų augintojos, vėl šiais metais auginsim? mirksiukas.gif
Atsakyti
na liko pas mane svogūnėlių iš pernai g.gif į lovelį tikrai nesodinsiu, nebent į kokį didesnį vazončiką visus sukišiu, kad vietos kuo mažiau užimtų... nelabai man patiko patirtis su frezijom smile.gif
Atsakyti
Cia mano svajoniu gele, myliu ja vien del nuostabaus kvapo, ir as butinai ieskosiu pirkti ir auginsiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 01 vasario 2010 - 15:48
Man tai cia pati graziausia gele mirksiukas.gif tik po pernykscio auginimo mastau ar kisti siais metais svogunelius i zeme ar...... geriau tik pasigrozeti kitu isaugintomis bigsmile.gif
Atsakyti
Man ir frezijos labai labai labai drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Bandziau pernai auginti namie, bet taip ne viena ir neprazydo verysad.gif
Atsakyti
Auginau frezijas pernai, visos labai zydejo smile.gif

pirkau gal vasari, susodinau i vazona, o vasarai persodinau i siltnami, kitas tiesiai tes susodinau, labai visos zydejo ir kvepejo.
kai nudziuvo iskasiau, siais metais vel sodinsiu, tik nzn ar zydes.....
neblogu svoguneliu pirkau Thome Philipse pernai smile.gif
Atsakyti
Na as kai papulsiu i zalia stotele ten paziuresiu tikiuosi rasti....
Atsakyti
aš sodinsiu pernykščius iškastus svogūnėlius biggrin.gif bet sodinsiu kaip ir pernai į didelį vieną vazoną, labai gražiai visos suaugo ir žydėjo daug wub.gif vasarą išnešiau į pavėsinę, tai ten taip kvepėjo wub.gif pirkau savuosius RIMI 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Mergyckos ar siemat kas kurmatet ju svoguniuku pirkti?Kolkas niekur nerandu doh.gif Ir kokia kaina? unsure.gif
Atsakyti