Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

ax.gif
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
Bus dar 2 pratęsimai, dar nežinau, kokių spalvų ax.gif
Sekasi man gi šiemet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 10 kovo 2010 - 13:37
as pirkau jau siemet zalioj stotelej bet kiek mokejau nepamenu gal virs 6 litu kazkas....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 03 10, 16:18)
as pirkau jau siemet zalioj stotelej bet kiek mokejau nepamenu gal virs 6 litu kazkas....

bigsmile.gif bigsmile.gif aciu aciu, begsiu ieskot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 08, 13:24)
bigsmile.gif  Mergyckos ar siemat kas kurmatet ju svoguniuku pirkti?Kolkas niekur nerandu doh.gif Ir kokia kaina? unsure.gif

Mačiau Rimi parduotuvėje prie sėklų stendo. Maišiukas įvairiaspalvių svogūnėlių 7 lt (kiekio neskaičiavau, bet manau apie 10 kokių )
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2010 03 11, 12:47)
Mačiau Rimi parduotuvėje prie sėklų stendo. Maišiukas įvairiaspalvių svogūnėlių 7 lt (kiekio neskaičiavau, bet manau apie 10 kokių )

dekui, da iki Rimi nedasikasiau biggrin.gif , alia buvau zalioj stotelei prie sirdies centro-tai pasake dar ne sezonas, dar tik gaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 15 kovo 2010 - 20:02
galvoju, gal jau pasodint saviškes? g.gif visas į vieną vazoną, o tai pernai prabangiai - lovelyje gyveno biggrin.gif kaži ar užaugs kas... bandė kas nors antrus metus iš eilės tuos pačius svogūniukus sodint?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 16, 11:31)
galvoju, gal jau pasodint saviškes? g.gif visas į vieną vazoną, o tai pernai prabangiai - lovelyje gyveno biggrin.gif kaži ar užaugs kas... bandė kas nors antrus metus iš eilės tuos pačius svogūniukus sodint?

as kaip ir ketinau, bet papasakosiu kaip gavos smile.gif
Praeitamet sodinau visus svogunelius i kelis vazonus, isdygo tik 3, viena zydejo, kita perlaisciau, veliausiai isdygus 3 nezydejo, bet ilgai lapai zaliavo, tai nemeciau lauk. Paskui ziuriu, kad velyv rudeni eme kaltis tam paciam vazone like 3 svoguniukai, tai taip ir neistraukiau ju is zemiu, o dabar 2 graziausiai zydi irgreit jau 3 zydes.
O siaip manau normalu tuos pacius sodint svogunelius, juk tai daugiametes geles, kaip ir tulpes ir pan. Tik patrest reiktu.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 03 16, 13:56)
O siaip manau normalu tuos pacius sodint svogunelius, juk tai daugiametes geles, kaip ir tulpes ir pan. Tik patrest reiktu.

nu ir aš tada bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 16, 14:00)
nu ir aš tada bandysiu smile.gif

sekmes 4u.gif ir prasom cia ateit pasipasakot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 03 16, 14:03)
sekmes  4u.gif ir prasom cia ateit pasipasakot  mirksiukas.gif

būtinai mirksiukas.gif aš be to negaliu biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Sveikos, as cia vakar ginca apturejau ...Man tvirtina kad reik is rudens frezijas kist zemen...o as sakiau ka pavasari blush2.gif tai daba kas teisus? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 17, 11:33)
biggrin.gif Sveikos, as cia vakar ginca apturejau ...Man tvirtina kad reik is rudens frezijas kist zemen...o as sakiau ka pavasari blush2.gif  tai daba kas teisus?  lotuliukas.gif

man atrodo į žemę rudenį kasa tie, kurie lauke sodina rolleyes.gif
Atsakyti