Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

QUOTE(liepsnele @ 2010 03 16, 13:56)
as kaip ir ketinau, bet papasakosiu kaip gavos smile.gif
Praeitamet sodinau visus svogunelius i kelis vazonus, isdygo tik 3, viena zydejo, kita perlaisciau, veliausiai isdygus 3 nezydejo, bet ilgai lapai zaliavo, tai nemeciau lauk. Paskui ziuriu, kad velyv rudeni eme kaltis tam paciam vazone like 3 svoguniukai, tai taip ir neistraukiau ju is zemiu, o dabar 2 graziausiai zydi irgreit jau 3 zydes.
O siaip manau normalu tuos pacius sodint svogunelius, juk tai daugiametes geles, kaip ir tulpes ir pan. Tik patrest reiktu.

bigsmile.gif su mano frezijom nutiko lygiai tokia pati istorija mirksiukas.gif tik dar nezydi rolleyes.gif ir dar i ta pati vazoneli sukisau ir tuos pernykscius svogunelius kuriuos buvau iskasus ax.gif
Atsakyti
pasodinau vakar saviškes smile.gif ten per vidurį "vaikai"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 18, 08:00)

bigsmile.gif lauksim pirmuju lapeliu wub.gif Ex o as vis dar nerandu anu verysad.gif kiba i turgu reik nuvaryt biggrin.gif pas babulkas kokias.
Atsakyti
nusipirkau ir aš neatsilaikius frezijų. Sakykit, kur geriau jas sodint - lauke ar namie? Niekad neauginau, bet neatsispyriau svogūnėlius pamačius.
Atsakyti
Senukuose akcija svogūninėms gėlėms, frezijas pirkau po 3,81 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2010 03 19, 18:19)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif maciau lankstinuke, ryt leksiu ieskot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2010 03 19, 18:19)

o kiek svoguneliu uz tokia suma?
Atsakyti
zuzla i kokia zeme sodinai?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 19, 21:51)
zuzla i kokia zeme sodinai?

pas man kažkokia universali blush2.gif žaliai baltam pakely.. o šiaip gera "kapinių" žemė ir dar mama sakė kažkokia "bla bla su mikroelementais" baltas pokas su raudonom raidėm... tai nusipirkai svogūniatkų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 19, 22:00)
pas man kažkokia universali blush2.gif žaliai baltam pakely.. o šiaip gera "kapinių" žemė ir dar mama sakė kažkokia "bla bla su mikroelementais" baltas pokas su raudonom raidėm... tai nusipirkai svogūniatkų? bigsmile.gif

bigsmile.gif ryt atvaziuoja mano svoguniatkai wub.gif uzsakymas buvo diedui duots thumbup.gif lotuliukas.gif ziuresim ar nesumaisys su kokiom ramaskom parduotuvej lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 kovo 2010 - 22:16
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 19, 22:16)
bigsmile.gif ryt atvaziuoja mano svoguniatkai wub.gif  uzsakymas buvo diedui duots thumbup.gif  lotuliukas.gif ziuresim ar nesumaisys su kokiom ramaskom parduotuvej lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai ar diedo ar svogūniatkų labiau lauki, taip ir nesupratau biggrin.gif

aš saviškes dėl SB sodinau, mat jam patink, bet spėk, ar įvertino mano tuos išstenėtus žiedus doh.gif jam geriau būtų, jei pardėj jau gėles nupirkčiau - balkone mažesnis daržas būtų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 19, 22:30)
o kiek svoguneliu uz tokia suma?

Pirkau du pakelius: viename 8 vnt , antrame - 10 vnt.

Atsakyti