Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

jalka, grazi ta pirmoji, as ir kazkada neatsilaikiau pries ja smile.gif
Atsakyti
o man jos visos gražios , ypač kai gausiai žydi, net jau nebegiriu mergaičių grožybių, kur čia bespėsi blush2.gif , gaila tik, kad vietos nėr tiek , kiek norėtųs- susitaikiau su mintim , kad viso pasaulio orchidėjų nesupirksiu verysad.gif
Atsakyti
kur visos dingusios? jau taip ramu, net nera kur akis paganyti g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu aptarimo,isvykstu atostogu,nebusiu 12-a dienu,o mano geliuku nebus kam mirkyt ir laistyt,bandau sumastyt ka galeciau apdaryt,akd nenumirtu man jei,kol mnaes nebus,butu ju nedaug tai pas gimines isvesciau,bet visos fermos juk netempsiou,o tokiu,kad veitoj butu ir pamirkyt galetu neturiu unsure.gif
Gal turesit kokiu pat patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 07 21, 16:48)
Sveikos 4u.gif
Noriu aptarimo,isvykstu atostogu,nebusiu 12-a dienu,o mano geliuku nebus kam mirkyt ir laistyt,bandau sumastyt ka galeciau apdaryt,akd nenumirtu man jei,kol mnaes nebus,butu ju nedaug tai pas gimines isvesciau,bet visos fermos juk netempsiou,o tokiu,kad veitoj butu ir pamirkyt galetu neturiu unsure.gif

palaistyk pries isvykima, patrauk nuo tiesioginiu saules spinduliu ir manau nieko baisaus nenutiks, as buvau savaitei palikus, tai nenuvyto thumbup.gif juolabiau karsciu dabar nepranesa, tai tikrai istvers geles tavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 07 21, 18:19)
palaistyk pries isvykima, patrauk nuo tiesioginiu saules spinduliu ir manau nieko baisaus nenutiks, as buvau savaitei palikus, tai nenuvyto  thumbup.gif juolabiau karsciu dabar nepranesa, tai tikrai istvers geles tavo  mirksiukas.gif

As mastau,gal ant kokio slapio pledo statyt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 07 21, 18:45)
As mastau,gal ant kokio slapio pledo statyt.. g.gif

nemanau kad pledas bus dregnas 12 dienu. na gal kitos ka patars 4u.gif
Atsakyti
na as irgi manau kad 12 dienu tai ne tiek ir daug..
priliek ir pastatyk kur atokiau nuo saules..
tikrai nieko neatsitiks...
as lieju kas 2 savaites... g.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif ramu kaip temukėj g.gif tai bent aš pasigirsiu blush2.gif ogi mano didysis cimbidis dar vieną auginį auginasi thumbup.gif patiko lauke gyventi...,nes tas pirmasis jau pasivijo dydžiu seną augalą,tai maniau,kad jau viskas doh.gif
ir dar dendrobis žydėt ruošiasi,ir miltonidiumas su pumpuriukais jau,ir katlėjos žiedų tuoj sulauksiu,ir trys falikai su dideliais pumpurais jau thumbup.gif ,va kiek prisigyriau ax.gif ,gyvenu laukimo nuotaikom..........
naujų neturiu schmoll.gif ,(gavau dovanų,bet ne orchę)
oi vakar užmiršau parašyt-ukmergės senukuose miltoniopsių tokių pernokusios vyšnios spalvos yra...už mano tamsesni (neprisimenu kuri ieškot tokio.. doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 07 21, 19:46)
sveikutės  4u.gif ramu kaip temukėj  g.gif tai bent aš pasigirsiu  blush2.gif ogi mano didysis cimbidis dar vieną auginį auginasi  thumbup.gif patiko lauke gyventi...,nes tas pirmasis jau pasivijo dydžiu seną augalą,tai maniau,kad jau viskas  doh.gif
ir dar dendrobis žydėt ruošiasi,ir miltonidiumas su pumpuriukais jau,ir katlėjos žiedų tuoj sulauksiu,ir trys falikai su dideliais pumpurais jau  thumbup.gif ,va kiek prisigyriau  ax.gif ,gyvenu laukimo nuotaikom..........
naujų neturiu  schmoll.gif ,(gavau dovanų,bet ne orchę)
oi vakar užmiršau parašyt-ukmergės senukuose miltoniopsių tokių pernokusios vyšnios spalvos yra...už mano tamsesni (neprisimenu kuri ieškot tokio.. doh.gif )

kaip fainai thumbup.gif mano cimbas tai labai daug vaikiuku prileido, tik abejoju ar jie spes visi uzaugti iki motininio dydzio, kol vasara baigsis... o taip noretusi ziedu blush2.gif o falikai tai kurie zydi, tai zydi, o kurie nezydi, tai atrodo net ir nesiruosia g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ramu cia...
O as noriu pasidziaugti savo baltuole-pirkau ja nukainuota maxej pries metus uz 10 lt. Ji is tu didziuju.
Ir stai kaip ji man atsilygino. Zieduku buvo virs 30, bet jau pirmuosius eme mesti, kai paskutiniai skleidesi :

user posted image

user posted image

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 07 21, 16:48)
Sveikos 4u.gif

Aš buvau išvykusi 10 dienų, tai tikrai phal. nieko neatsitiko. Kuriuos reikėjo pamerkiau prieš išvykdama, o ir grįžus dar kai kurių nereikėjo merkti. Zygopetalumui, oncidiumui ir odontoglossumui irgi nieko nenutiko - palaistyti prieš išvykimą, visą mano atostogų laikų ramiai pratupėjo nei nupurškiami, nei popinami. Tik, aišku, nepalik kepti ant saulės. mirksiukas.gif
Atsakyti