As ir sutinku jog nieko joms nenutiks, pamtysi kokios bus pailsejusios
rimtai, kartais ir gelems nuo musu rupinimosi reikia poilsio - grizti, o jos visos atsigave, subujoje.

Aciu labai uz patarimus
Manua taip ir bandysiu palikt,pastatysiu kur ant zemes,nes visur langai ir saules daug...Tai manau ant zemes joms bus geriauia,maziausiai kaitros ir saules.. Nes,gail alabai visos su ziedukais ar pumpuriukais..
Dabar stovi ant palanges,ant saules ir turiu mirkyti kas 3 dienas
Praeita savaiyte nepalaisciau 4 dienas,taio visos apvyto labai

Manua taip ir bandysiu palikt,pastatysiu kur ant zemes,nes visur langai ir saules daug...Tai manau ant zemes joms bus geriauia,maziausiai kaitros ir saules.. Nes,gail alabai visos su ziedukais ar pumpuriukais..
Dabar stovi ant palanges,ant saules ir turiu mirkyti kas 3 dienas

Praeita savaiyte nepalaisciau 4 dienas,taio visos apvyto labai

QUOTE(aistukas @ 2009 07 21, 23:21)
Ramu cia...
O as noriu pasidziaugti savo baltuole-pirkau ja nukainuota maxej pries metus uz 10 lt. Ji is tu didziuju.
Ir stai kaip ji man atsilygino. Zieduku buvo virs 30, bet jau pirmuosius eme mesti, kai paskutiniai skleidesi :
O as noriu pasidziaugti savo baltuole-pirkau ja nukainuota maxej pries metus uz 10 lt. Ji is tu didziuju.
Ir stai kaip ji man atsilygino. Zieduku buvo virs 30, bet jau pirmuosius eme mesti, kai paskutiniai skleidesi :
cia tai tikrai gigante, kiek ziedeliu

QUOTE(aistukas @ 2009 07 21, 23:21)
Ramu cia...

O dangau koks grozis

QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2009 07 22, 17:16)
ziurejo tada i mane zmones keistai
o as galvoju atsigaus ji man atsigaus ir sypsausi mintyse..

Tikrai ji tau atsidekos

as vel
bet zadu keliat i geliu bazes sestadieni, labai noriu isbandyti jegas auginant DIONAEA. gal galit pasakyti ar galima tokiu arsti bazese? gal kaina matet? idedu dar foto kad suprastumet apie ka eina kalba.

p.s aisku ir phaliku zadu pasidairyti, bei kambriju

Taskuotas vabalas, nuostabiai baltoji tau atsidėkojo
Aš irgi pireš 2 mėn. ermitaže už 10 lt. vieną iš tokių ilgųjų pagriebiau (su 1 stiebu), bet žiedai didžiuliai buvo tik jau vyto. Dabar dar pora kabo. Na bet žiūrėsim, gal kada ir man atsidėkos.

Aš irgi pireš 2 mėn. ermitaže už 10 lt. vieną iš tokių ilgųjų pagriebiau (su 1 stiebu), bet žiedai didžiuliai buvo tik jau vyto. Dabar dar pora kabo. Na bet žiūrėsim, gal kada ir man atsidėkos.
QUOTE(naujute @ 2009 07 22, 22:21)
as vel
bet zadu keliat i geliu bazes sestadieni, labai noriu isbandyti jegas auginant DIONAEA. gal galit pasakyti ar galima tokiu arsti bazese? gal kaina matet? idedu dar foto kad suprastumet apie ka eina kalba.

praeitos savaites penktadieni,maciau sia gelyte bazej prie onkologinio ir draugystes senukuose,tik va kainos nenuziurejau

QUOTE(Lietuva @ 2009 07 22, 22:26)
Taskuotas vabalas, nuostabiai baltoji tau atsidėkojo

kodel Kaune as niekad tokiu neuzmatau po 10 lt

QUOTE(Liepa B. @ 2009 07 22, 22:29)
praeitos savaites penktadieni,maciau sia gelyte bazej prie onkologinio ir draugystes senukuose,tik va kainos nenuziurejau 

jau pirstai knieti man

QUOTE(naujute @ 2009 07 22, 22:21)
as vel

Mano dionėja pavasario nesulaukė

auginu toki grobuoni...vasaroja lauke,medzioja...
kazkaip ir as nesitikiu islaikyti iki kitu metu.as pirkau aleksoto turguj uz 17 lt
kazkaip ir as nesitikiu islaikyti iki kitu metu.as pirkau aleksoto turguj uz 17 lt
Mergaitės, čia orchidėjų tema
Apie šiuos gruobuonis yra atskira tema, gal geriau apie juos ten rašykit