Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Ojojoi, neaiškiai surašiau, katytė ta pati Fiesta, tik dar šalia miniuko ir Paphiopedilum Pinoccio į kadrą papuolė, čia pirmoj foto;)
Atsakyti
Lietuva, grazi spalva wub.gif

sokejuke86, miniukas ir katyte labai labai wub.gif

o stai dar viena mano grazuole rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camea: 04 rugpjūčio 2009 - 12:39
Ačiū Camea 4u.gif O jau tavo orchyte wub.gif mmmmm tiesiog. Kažkaip žalia žalsva spalva mane labai vilioja, gaila miniukas alyvinis, na bet laabai miniuko norėjau biggrin.gif O mano Katlėja, šiandien laistydama pamačiau, naujus auginukus auginasi lotuliukas.gif pabandysiu vėliau nufotografuoti ir foto įdėti.
Atsakyti
Katlėjos su auginukais foto ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 08 04, 09:45)
Ojojoi, neaiškiai surašiau, katytė ta pati Fiesta, tik dar šalia miniuko ir Paphiopedilum Pinoccio į kadrą papuolė, čia pirmoj foto;)

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 08 03, 13:45)
mikuotuke, mes abi pasirodo atostogaujam  tongue.gif a kur tu ten be civilizacijos sedi?

Tina*, tai va, kas būna, kai ieškau tik ramesnės vietos apsistoti, o ten nei radijo bangos netraukia, nei mob. ryšys biggrin.gif o dieną po miškus ir laukus lakstydama irgi nerasiu daug tos civilizacijos ax.gif lotuliukas.gif
O mano orchytės kepa karsta.gif ypač tos balkoninės schmoll.gif ir ką sau manot, grįžtu, peržvelgiu balkono kankines - askocenda sugalvojo žiedstiebį leisti assa.gif
na, pietų saulės karštis ir šviesa patiko jai matyt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 08 04, 12:38)

o stai dar viena mano grazuole  rolleyes.gif
user posted image

Na jau grožis swoon.gif
Tokios spalvos griebčiau net nesidairydama, bet kažkaip tokios niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
Gal kaunietes galetu pasakyti geliu bazes Aleksote adresa? Nu jei ne adresa, tai bent jau kurioj vietoj yra ax.gif Pirmam psl sio adreso lyg ir nera blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudzijama: 06 rugpjūčio 2009 - 23:33
QUOTE(Fudzijama @ 2009 08 07, 00:28)
Gal kaunietes galetu pasakyti geliu bazes Aleksote adresa? Nu jei ne adresa, tai bent jau kurioj vietoj yra  ax.gif Pirmam psl sio adreso lyg ir nera  blush2.gif

priešais mokesčių inspekciją 4u.gif
Atsakyti
Labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Štai mano phalenopsiai. Nesitikėjau, kad ir daugintis pradės biggrin.gif
user posted image
O čia visokie, tik kelios foto
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka: 08 rugpjūčio 2009 - 16:07
QUOTE(jolitka @ 2009 08 08, 18:01)
Štai mano phalenopsiai. Nesitikėjau, kad ir daugintis pradės biggrin.gif
user posted image
O čia visokie, tik kelios foto
user posted image
user posted image
user posted image

Labai gražu, ir tie raudoni vazonėliai kažkaip labia gražiai atrodo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti