Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

Ievute,būtinai nueik rugsėjį pas endokrinolgą,pasidaryk tyrimus,ar pažadi? wub.gif negalim taip gerti kaip papuola,na 50-75 dar dar , žinant kad tavo tsh buvo 8,bet gert 100! doh.gif na bent reik tikėtis kad neperdozuoji ir labai linkiu gerų atsakymų 4u.gif tau matyt tapo greita apykaita nuo tiroksino to pasekoje emei daug valgyti...aš tai dar visą mėn tempiau su tuo 50mg , jau galvoju stogas nulėks,buvau vakar pas daktarę tai sakė gert 75mg,tikiuosi kad atsigausiu bigsmile.gif
Atsakyti
butinai nueisiu 4u.gif 4u.gif
kaip su plaukais tau/ jums?
ana dien sokinejau is laimes, nes plaunant galva, ir sukuojant ir per visa diena ne daugiau 10 plauku iskrito wub.gif
Atsakyti
Man tai nekas,nes aš pati kalta,puikiai mačiau kad dozė man per maža ir kad kažkas blogai daros nuo tos saulės,bet dar delsiau...tsh 7 tai galiu pasakyt kad per vasarą ypač liepą paslinko kaip reikiant!!dabar plaunu dilgelemis thumbup.gif ir žiauriai tikiuos kad su didesne doze slinkimas praeis!! Jei tau neslenka vadinasi tavo tsh nėr labai blogas,manau koks 3 ;)pažiūresim ar atspėjau ok?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 08 22, 12:03)
Man tai nekas,nes aš pati kalta,puikiai mačiau kad dozė man per maža ir kad kažkas blogai daros nuo tos saulės,bet dar delsiau...tsh 7 tai galiu pasakyt kad per vasarą ypač liepą paslinko kaip reikiant!!dabar plaunu dilgelemis  thumbup.gif ir žiauriai tikiuos kad su didesne doze slinkimas praeis!! Jei tau neslenka vadinasi tavo tsh nėr labai blogas,manau koks 3 ;)pažiūresim ar atspėjau ok?biggrin.gif

ok biggrin.gif
darai nuovirus, ane? as su svogunu db sedziu, bet jau einu plaut...ir eisiu miegoti doh.gif
Atsakyti
Aš tai ir eisiu pietų miego lotuliukas.gif aha verdu , nuovirą padarau , nu man tai patinka , noriu su svogūnų pasidaryt,o kaip tu darai?ar galima tiesiog isspaust su sulciaspaude svogunus ir tada tas sultis ant plauku ?ir kiek laikyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 08 22, 12:14)
Aš tai ir eisiu pietų miego  lotuliukas.gif  aha verdu , nuovirą padarau , nu man tai patinka , noriu su svogūnų pasidaryt,o kaip tu darai?ar galima tiesiog isspaust su sulciaspaude svogunus ir tada tas sultis ant plauku ?ir kiek laikyti? blush2.gif

ir as lb noriu uzsiimt nuovirais, bet vis "aiiii"... bigsmile.gif
uztenka puse svoguno, isspaudziu su sulciaspaude, ipilu siek tiek ricinos aliejaus ir i saknis itepu, laikau apie pora val...daug kas del kvapo baiminasi, na man tikrai jis nesijaucia, nebent kai slapi...kiek laiko verdi? 4u.gif
Atsakyti
Tai tu įtrini į šlapius plaukus ar sausus? Aš tai labiau tingiu vargt su ta sulčiaspaude negu virt dilgeles biggrin.gif paimu pilna ranka dilgelių įdedu į puodą su vandeniu ir verdu 45min,būna vanduo žalias žalias lotuliukas.gif o kaip tau viduriai,ar kieti ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 08 22, 12:49)
Tai tu įtrini į šlapius plaukus ar sausus? Aš tai labiau tingiu vargt su ta sulčiaspaude negu virt dilgeles  biggrin.gif  paimu pilna ranka dilgelių įdedu į puodą  su vandeniu ir verdu 45min,būna vanduo žalias žalias lotuliukas.gif o kaip tau viduriai,ar kieti ?

i sausus plaukus, na i saknis tiksliau 4u.gif tie reikaliukai tai super, o tau skaiciau kad nelabai? verysad.gif bet man kazkaip daugumoj nuo maisto manau priklauso... g.gif
Atsakyti
Aha,bet jei 100 įkalčiau tai ir man būtų super lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveika, Lucero smile.gif man aksčiau irgi buvo bėdos su tuštinimusi, kol nepradėjau gert vaistų ryte. aš juos užgeriu beveik stikline vandens. ir dabar tvarkingai, kasdien ryte, praėjus pusvalandžiui viską sustvarkau smile.gif
Visoms geros dienos!
Atsakyti
Labukas,buvai teisi,paskyrė man 75mg ir iškart ėjau į wc thumbup.gif
Atsakyti
Betuk,kaip tau sekės pas daktarę?ar padidino gal ir tau dozę? g.gif
Atsakyti