skaitau apie kava ir tikiuos kad blogai ji man nepadarys, nes as ja kasryt geriu, praejus pusv. po isgerto tiroks
sveikutes
skaitau apie kava ir tikiuos kad blogai ji man nepadarys, nes as ja kasryt geriu, praejus pusv. po isgerto tiroks
nieko blogo nejauciu, sirdis nesimakaluoja, nezinau
o pas gydytoja registruosiuos tik po keliu dienu, rugsejo pr. tikiuos papulsiu, labai jau knieti suzinot hormonus. jauciuos visdar gerai, geriu po 100
plaukai vietoj, tualeto reikalai vietoj
Šaunu Saura,pastebėjau,kad esi šaltų nervų,tai ne aš...jau aš tai kokia jautruolė,kad nėr ko stebėtis,kad skydliaukė bludyja , tuoj ir man reiks 100 nujaučiu
QUOTE(lucero @ 2009 08 24, 14:41)
Šaunu Saura,pastebėjau,kad esi šaltų nervų,tai ne aš...jau aš tai kokia jautruolė,kad nėr ko stebėtis,kad skydliaukė bludyja , tuoj ir man reiks 100 nujaučiu 
neprisikalbek
laaabai gera knyga skaiciau,cia kaip tik apie tokius ''prisikalbejimus'' ir pan yra parasyta, konkreciau-apie minciu galia
vadinasi ''paslaptis'' neseniai isleista knyga ir labai jau daug parduota,pirmose pardavimo vietose ji
nusipirk paskaityt,nereali knyga,paskaicius,pradedi kitaip mastyt,vat tokiu,kaip tavo neigiamu minciu, nelieka ne kvapo
jei sudomino,galesiu parasyt ir autor.,nes dbr nepamenu
Wonderful,parasyk sios knygutes autoriu ir as noreciau ja nusipirkti
.Tikrai kartais reikia paskaityti tokiu knygu kad ateitum y prota ir pradetum truputy kitaip mastyti
QUOTE(lucero @ 2009 08 24, 15:41)
tai vat as neisivaizduoju kokie pas mane tie hormonai, bet faktas kad po operacijos as "atsalau"- po 3metu pamirsau ka reiskia prakaituot baisiai, ir kaip gera del to, budavau pastoviai tokia susilus, nemalonu kaip
Sveikutės, merginos,
Norėjau pasiteraut, ar yra endokrinologų Klaipėdoje, korie turėtų patirties skiriant Thybon ir iš viso, kad tai per vaistas? Nes man rekomenduoja važiuot pas Kazanavičių konsultuotis, o manau, kad biškutį nelabai bus kaip važiėtis, kad jis ir gydymą prižiūrėtų. Gal sakau kas ir Klaipėdoje gydotės šiuo preparatu.
Ačiū labai iš anksto už atsakymus, Galite ir į až.
Norėjau pasiteraut, ar yra endokrinologų Klaipėdoje, korie turėtų patirties skiriant Thybon ir iš viso, kad tai per vaistas? Nes man rekomenduoja važiuot pas Kazanavičių konsultuotis, o manau, kad biškutį nelabai bus kaip važiėtis, kad jis ir gydymą prižiūrėtų. Gal sakau kas ir Klaipėdoje gydotės šiuo preparatu.
Ačiū labai iš anksto už atsakymus, Galite ir į až.
O tu klaipėdoje nemegini i lorna pas sidlauska?jis yra is kauno kliniku.O tu vartoji tiroksina,kokia tavo diagnoze?
QUOTE(lucero @ 2009 08 24, 19:57)
O tu klaipėdoje nemegini i lorna pas sidlauska?jis yra is kauno kliniku.O tu vartoji tiroksina,kokia tavo diagnoze? 
Aš turiu hipotiroiditą, ATPO normos ribose nebuna, sumažėja kai tiroksino padidina, sako, kad uždegimas tipo būna, kai jie pakyla. tiroksino dozė mano 0,75 Hormonai kaip ir normalūs būna. Lankausi pas Navicką. Žinau kad geri atsiliepimai apie Levingerį iš klaipėdiečių gydytojų. O Šidlauskas kažkaip negirdėtas man.
beje, ar kas nors turit normalų aprašymą to thybon? Kad ir angliškai ar rusiškai...
QUOTE(kristukss @ 2009 08 24, 17:17)
Wonderful,parasyk sios knygutes autoriu ir as noreciau ja nusipirkti
.Tikrai kartais reikia paskaityti tokiu knygu kad ateitum y prota ir pradetum truputy kitaip mastyti 
The secret, Rhonda Byrne va cia ikelta nuoroda su foto knygos, dar yra ir filmas isleistas pagal ta knyga,bet niekaip nerandu kur parsisiust
Wonderful ydedu tau nuoroda is kur gali parsisiusti sy dok...filma.As jy radau torrent.lt Butinai paziuret reikes.
http://www.torrent.l...tary.DVDrip.RUS