Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

QUOTE(linamog @ 2009 07 17, 15:13)
Labas, merginos, uzvakar grizau is Kretos, ilsejomes su draugu paskutine minute pagave...  ax.gif

Sveika Linamog!wow papasakok daugiau,kaip ten tau patiko,ar neperkaitai?nevargina karštis tavęs?smile.gif mane tai kaip vargina...vos kojas pavelku atrodo iš to karščio jei dar prisideda migrena ar mms doh.gif
Atsakyti
Noriu pasveikint mūsų nuostabiąją Wonderfull su jos diena! wub.gif tai tokia jaudinanti diena moters gyvenime , kaip nuostabu kai du žmonės nusprendžia sujungti savo gyvenimus , viskuo dalintis per pusę , sukurti šeimą , tebunie jūsų meilė amžina , nepalaužiama , judviejų laužas kai šalta , meilė tai šviesa , būkite laimingi! Siunčiu didelį apkabinimą mieloji! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 07 18, 08:24)
Noriu pasveikint mūsų nuostabiąją Wonderfull su jos diena! wub.gif  tai tokia jaudinanti diena moters gyvenime , kaip nuostabu kai du žmonės nusprendžia sujungti savo gyvenimus , viskuo dalintis per pusę , sukurti šeimą , tebunie jūsų meilė amžina , nepalaužiama , judviejų laužas kai šalta , meilė tai šviesa , būkite laimingi! Siunčiu didelį apkabinimą mieloji! wub.gif

Ką čia bepridursi bigsmile.gif Aš irgi prisijungiu mirksiukas.gif Sėkmės wub.gif
Atsakyti
Wonderfull,
vestuvių proga norėčiau palinkėti, kad niekada negestų meilės ir laimės liepsna, kad džiaugsmas lydėtų visuose bendro gyvenimo keliuose. Jūsų rankos sujungtos bendram gyvenimui, tad eikit, ir nepaleiskit jų. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 18 liepos 2009 - 13:12
Sveikos, merginos, seniai berašiau, nors vis įlendu paskaitinėt, kaip laikotės. Ir man endokrinologas liepė vasarą tiroksino nebegert. Atseit, hormonai tik vos vos nukrypę nuo normos, o tiroksino širdelė nelabai pakelia, ypač, kai padauginu aš jo... Sakė, rudenį darys tyrimus ir žiūrės, kas su manim darosi. Bet to negėrimo nelabai išeina man ištvert. Kartais būsena tokia, kad organizmas prašyte prašosi tiroksino - būna, kad naktį visai užmigt negaliu. o po tiroksino dozės lūžtu kaip kūdikis. Žodžiu, gal negerai, bet savivaliauju - kartą du per savaitę tiroksino išgeriu. jaučiuosi gerai, bet va karščio tai nepakeliu. Gerai, kad mūsų butas vasarą vėsus thumbup.gif Bet va važiuojam už poros savitėlių į Italiją, tai truputį neramu, kaip aš ten atlaikysiu. Keliausim savarankiškai, tai jei kas, tempus sumažinsiu... Šeimos gydytoja liepė gerti daug vandens, valgyt razinų, vaitų homeopatinių širdžiai prirašė.
Linamog, kaip tu ten tą karštį ištvėrei?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 07 17, 14:13)
Labas, merginos, uzvakar grizau is Kretos, ilsejomes su draugu paskutine minute pagave...  ax.gif

Vau! Kaip faina, džiaugiuosi už tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ulencija @ 2009 07 18, 19:20)
Sveikos, merginos, seniai berašiau, nors vis įlendu paskaitinėt, kaip laikotės. Ir man endokrinologas liepė vasarą tiroksino nebegert. Atseit, hormonai tik vos vos nukrypę nuo normos, o tiroksino širdelė nelabai pakelia, ypač, kai padauginu aš jo... Sakė, rudenį darys tyrimus ir žiūrės, kas su manim darosi. Bet to negėrimo nelabai išeina man ištvert. Kartais būsena tokia, kad organizmas prašyte prašosi tiroksino - būna, kad naktį visai užmigt negaliu. o po tiroksino dozės lūžtu kaip kūdikis. Žodžiu, gal negerai, bet savivaliauju - kartą du per savaitę tiroksino išgeriu. jaučiuosi gerai, bet va karščio tai nepakeliu. Gerai, kad mūsų butas vasarą vėsus  thumbup.gif Bet va važiuojam už poros savitėlių į Italiją, tai truputį neramu, kaip aš ten atlaikysiu. Keliausim savarankiškai, tai jei kas, tempus sumažinsiu... Šeimos gydytoja liepė gerti daug vandens, valgyt razinų, vaitų homeopatinių širdžiai prirašė.

man panašiai...o kiek tu laiko ir po kiek gerdavai tiroksina?as ir taip iseina kad savivaliauju ...bet jauciuos gerai,tik kad karscio neistveriu...bet biski nesamone kad tau liepe vasara negert,juk pvz staigus nutraukimas gali prisaukt dar didesni tth suoli aukstyn. Man bent jau taip buvo. Manau nieko tokio jei per savaite viena tablete isgeri...man negeriant tiroksino tai spaudimas nukrenta,stoga rauna,viduriai kieti ir t.t kiek taip galim kentet?deja 25mg jau man tapo per maza,nors turejau vilties kad visad 25mg gersiu,bet deja tenka gert 50:)
Atsakyti
Šiandien laikraštyje žiniuonių patarimai perskaičiau štai ką: sergantiems hipotiroze nepatariama degintis sauleje,nes visas gydymas bus beprasmis. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 07 17, 16:40)
Sveika Linamog!wow papasakok daugiau,kaip ten tau patiko,ar neperkaitai?nevargina karštis tavęs?smile.gif mane tai kaip vargina...vos kojas pavelku atrodo iš to karščio jei dar prisideda migrena ar mms doh.gif

QUOTE(ulencija @ 2009 07 18, 19:20)

Karstis tai ziaurus buvo, slepiausi sesely, geriau salta kava (frappe), baseine maudziaus, purskiausi visa kuna mineraliniu vandeniu... ax.gif
Atsakyti
Gėriau aš tai po 0.25 iš pradžių, paskui 0.50 kas antra diena, bet kažkaip mano širdelė tos dozės netoleravo. Kitaip sakant, jei padaugindavau, širdis imdavo makaluotis, jei pamažindavau - irgi. Taip kad esu įsprausta į rėmus ir visad orientuojuosi pagal širdies darbą. Turiu įgimtą prolapsą(širdies nesandarumą), tai širdelė labai jautriai reaguoja, jei kas. Nors iki tiroidito diagnozavimo, kai žiemą man ji pasiuto lėkt laukais, net nejutau, kad su širdimi kas ne taip. Gyvenau kaip normalūs žmonės.

O degintis tai man uždraudė, kitaip sakant, pliaže gulėt. O šaip keliaut tai galiu, tik turbūt galvos apdangalo gero reikia ir kremo nuo saulės.
Atsakyti
Nu va , o as pliaze gulejau 3 dienas , o po to ziuriu kad jau kazko netaip jauciuos.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 07 19, 19:02)
Nu va , o as pliaze gulejau 3 dienas , o po to ziuriu kad jau kazko netaip jauciuos.... doh.gif

Ech, kad taip man į tą pliažą... biggrin.gif
Kai hormonai nusistovi vietoje, nebešokinėja, tada ir pliaže gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 19 liepos 2009 - 22:01