ir aš taip galvoju:) o, kaip čia sakė kažkuri mergaitė, tai svarbiausia geras mintis galvot, o kai jau bus laikas, leliukas pats pas mus atkeliaus:) iš pradžių, po kazanav pasakymo, kad tai trukdys pastot buvau puolus į gilią depresiją... bet paskui pradėjau galvot, kad šitaip pati sau visai nepadedu. ir dabar, net pati savim stebiuos, kaip kiekvienoj blogybėj pradėjau ką nors gero įžiūrėt
juk ir naktis ateina tam, kad kitą dieną saulė vėl patekėtų. viskam savo laikas
ir pas kaz daugiau neisiu.
Saunuole Erika,ar tu ir geri 75mg?ar jus pastebejot kad geriant tiroxina kartais vyzdziai buna didziuliai?
aš kol kas geriu vieną dieną 75, kitą 100. o dėl vyzdžių.. tai niekad iš taip arti į save nežiūriu 
Papildyta:
75/100/75/100/75/100/75/100 ir t.t.t
Papildyta:
o kad nepamirščiau, kada kiek gerti, tai iš mamos tokią vaistų dėžutę gavau, kur prilaužau ir susidėlioju savaitei dozes
Papildyta:
75/100/75/100/75/100/75/100 ir t.t.t
Papildyta:
o kad nepamirščiau, kada kiek gerti, tai iš mamos tokią vaistų dėžutę gavau, kur prilaužau ir susidėlioju savaitei dozes
Aš tai negaliu nepastebėt,nes šeip mažos mano akys o dabar 75 geriant taip išsiplečia vyzdžiai,galvojau perdedu,bet net mama sako- kokie dideli tavo vyzdžiai!
oho geras Erika su ta dežute,aš ir tokia,skaičiuoju skaičiuoju man baimė kažkokia kad tiroxiną baigsiu nelaiku ar pan ,o daktarė tokia rami tipo parašysiu dviem mėn tau,o aš sakau man daugiau reik
o zinokit su 75 pasidarė man karšta naktimis labai
tai gal tau pagreitino medžiagų apykaitą. kraujas šilumą varinėja greičiau. bet aš tam dalykui rinkčiaus vyrą, ne tiroxiną
QUOTE(lucero @ 2009 08 29, 09:25)
smagu girdet
o man visdar viskas gerai, bet ryt tureciau didint dar doze, dabar 100geriu, bet nezinau ar didint, po keliu dienu eisiu pas daktare, tai gal geriau palikt ta 100? vienintelis tik pozymis kas man panasu i hypo, tai kad pirstu pagalveles labai sausos, tepu kremu daznokai, bet. nors siaip netaip sausos kai kazkada kai buvau i hypo nukeliavus trumpam
dar noriu paklaust- kaip ten yra su tiroksinu- ar jis kompensuojamas ar ne?pasakykit, bukit geros
Nematei mano rankų su 6 tsh , baltos ,o gal melsvos sausos,nu lavono
o tiroksinas tai kompensuojamas bet man dar neteko kazkaip tuo pasinaudot,knygele nepasiimu nauja...
QUOTE(saura @ 2009 08 30, 14:57)
smagu girdet
o man visdar viskas gerai, bet ryt tureciau didint dar doze, dabar 100geriu, bet nezinau ar didint, po keliu dienu eisiu pas daktare, tai gal geriau palikt ta 100? vienintelis tik pozymis kas man panasu i hypo, tai kad pirstu pagalveles labai sausos, tepu kremu daznokai, bet. nors siaip netaip sausos kai kazkada kai buvau i hypo nukeliavus trumpam
dar noriu paklaust- kaip ten yra su tiroksinu- ar jis kompensuojamas ar ne?pasakykit, bukit geros
Nežinau ar visais atvejais
Siūlau atkreipti dėmesį į savo alkūnes. Kai organizmui trūksta hormono alkūnių oda tampa šiurkšti ir kremas gelbėja tik laikinai, kai hormonai susinormalizuoja ir alkūnių oda pasidaro normali
Lucero,
smagu
QUOTE(liūtuke @ 2009 08 30, 19:48)
Nežinau ar visais atvejais
man tiroxiną kompensuoja
Siūlau atkreipti dėmesį į savo alkūnes. Kai organizmui trūksta hormono alkūnių oda tampa šiurkšti ir kremas gelbėja tik laikinai, kai hormonai susinormalizuoja ir alkūnių oda pasidaro normali
Mano harmonai lyg ir normoj, bet alkūnių oda tai ypač sausa, net šerpetoja, tokie "mozoliai", - nei nušveisi, nei nugramdysi
Plaukai ir toliau sėkmingai slenka
Papildyta:
Ai, ir dar.
QUOTE(daivulka78 @ 2009 08 30, 20:30)
Mano harmonai lyg ir normoj, bet alkūnių oda tai ypač sausa, net šerpetoja, tokie "mozoliai", - nei nušveisi, nei nugramdysi
ir iš viso, jie tokie be gyvybės, bliedni patapo, purumas lyg koltūnas
Jokie šampūnai ir balzamai nepadeda
O taip norisi glotnių plaukų 
Papildyta:
Ai, ir dar.
Neišsimiegu niekaip normaliai, ryte atsikeliu su skaudamu spandu ir stuburu. Gal kuri turit Dormeo čiužinuką ar pagalves
Kainuoja tai jau taip ne pigiai, bet ar verta pirkti, ar tai ne eilinė reklama. Gal kuri galėtų paporinti savo nuomonę 
Papildyta:
Ai, ir dar.
Kas liecia plaukus, as per daug nesiskundziu, bet siuo metu naudoju sampuna Loreal Professionel "Absolute repair". Na man labai geras, suglotnina plauka taip, kad gali drasiai net slapius sukuoti, nesivelia ir graziai sruogos atsiskiria viena nuo kitos. Jo yra pirkti Salon+, bet as is SM pirkau, viena mamyte mazesnem kainom parduoda. Nepriimkit kaip reklama, bet va kas man tiko, tuo ir pasidziaugiu.
Turim DORMEO ciuzini, bet ne ta storaji, o ta plonesni, kuris tiesiamas ant virsaus. Kas liecia patoguma - jis patogus, bet man toks jausmas, kad karstesnem dienom nelabai oda kvepuoja ant jo miegant, truksta oro cirkuliacijos.
O kas liecia DORMEO pagalves - turiu. Man superinis dalykas. Net drauge vienakart nakvojo pas mane, klausia is ryto - kas cia per pagalve, nesu gyvenime taip gerai issimiegojusi. Ir pati uzsisake, tik paskui guodesi, kad is jos pagalviu jautesi kazkoks specifinis kvapas. Nezinau, ar jis paskui issivedino. Maniskes neturejo jokio kvapo.
QUOTE(lucero @ 2009 08 28, 20:40)
Aš tai negaliu nepastebėt,nes šeip mažos mano akys o dabar 75 geriant taip išsiplečia vyzdžiai,galvojau perdedu,bet net mama sako- kokie dideli tavo vyzdžiai!
oho geras Erika su ta dežute,aš ir tokia,skaičiuoju skaičiuoju man baimė kažkokia kad tiroxiną baigsiu nelaiku ar pan ,o daktarė tokia rami tipo parašysiu dviem mėn tau,o aš sakau man daugiau reik
o zinokit su 75 pasidarė man karšta naktimis labai 
Lucero, tai ka su receptu tiroksinas? kiek pirkau, jau visi metai, niekada man jo nereikejo, nueini ir nusiperki
QUOTE(daivulka78 @ 2009 08 30, 19:30)
ir iš viso, jie tokie be gyvybės, bliedni patapo, purumas lyg koltūnas
Jokie šampūnai ir balzamai nepadeda
O taip norisi glotnių plaukų 
Papildyta:
Ai, ir dar.
Neišsimiegu niekaip normaliai, ryte atsikeliu su skaudamu spandu ir stuburu. Gal kuri turit Dormeo čiužinuką ar pagalves
Kainuoja tai jau taip ne pigiai, bet ar verta pirkti, ar tai ne eilinė reklama. Gal kuri galėtų paporinti savo nuomonę 
Papildyta:
Ai, ir dar.
Pareklamuosiu TEMPUR, ner ka lyginti su Dormeo, aisku kaina irgi nemaza, as kalbu butent apie pagalvytes, jau antri metai turim, kai nuvaziuoju kitur, net spranda pradeda skaudet nakti, jei neturiu savo pagalves, man super, galima pabandyti jas parduotuveje. Tikrai rekomenduoju