QUOTE(daivulka78 @ 2009 08 30, 20:30)
Mano harmonai lyg ir normoj, bet alkūnių oda tai ypač sausa, net šerpetoja, tokie "mozoliai", - nei nušveisi, nei nugramdysi
Plaukai ir toliau sėkmingai slenka

ir iš viso, jie tokie be gyvybės, bliedni patapo, purumas lyg koltūnas

Jokie šampūnai ir balzamai nepadeda

O taip norisi glotnių plaukų
Papildyta:Ai, ir dar.

Neišsimiegu niekaip normaliai, ryte atsikeliu su skaudamu spandu ir stuburu. Gal kuri turit Dormeo čiužinuką ar pagalves

Kainuoja tai jau taip ne pigiai, bet ar verta pirkti, ar tai ne eilinė reklama. Gal kuri galėtų paporinti savo nuomonę

Kas liecia plaukus, as per daug nesiskundziu, bet siuo metu naudoju sampuna Loreal Professionel "Absolute repair". Na man labai geras, suglotnina plauka taip, kad gali drasiai net slapius sukuoti, nesivelia ir graziai sruogos atsiskiria viena nuo kitos. Jo yra pirkti Salon+, bet as is SM pirkau, viena mamyte mazesnem kainom parduoda. Nepriimkit kaip reklama, bet va kas man tiko, tuo ir pasidziaugiu.
Turim DORMEO ciuzini, bet ne ta storaji, o ta plonesni, kuris tiesiamas ant virsaus. Kas liecia patoguma - jis patogus, bet man toks jausmas, kad karstesnem dienom nelabai oda kvepuoja ant jo miegant, truksta oro cirkuliacijos.
O kas liecia DORMEO pagalves - turiu. Man superinis dalykas. Net drauge vienakart nakvojo pas mane, klausia is ryto - kas cia per pagalve, nesu gyvenime taip gerai issimiegojusi. Ir pati uzsisake, tik paskui guodesi, kad is jos pagalviu jautesi kazkoks specifinis kvapas. Nezinau, ar jis paskui issivedino. Maniskes neturejo jokio kvapo.