Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

ir aš taip galvoju:) o, kaip čia sakė kažkuri mergaitė, tai svarbiausia geras mintis galvot, o kai jau bus laikas, leliukas pats pas mus atkeliaus:) iš pradžių, po kazanav pasakymo, kad tai trukdys pastot buvau puolus į gilią depresiją... bet paskui pradėjau galvot, kad šitaip pati sau visai nepadedu. ir dabar, net pati savim stebiuos, kaip kiekvienoj blogybėj pradėjau ką nors gero įžiūrėt ax.gif juk ir naktis ateina tam, kad kitą dieną saulė vėl patekėtų. viskam savo laikas rolleyes.gif ir pas kaz daugiau neisiu.
Atsakyti
Saunuole Erika,ar tu ir geri 75mg?ar jus pastebejot kad geriant tiroxina kartais vyzdziai buna didziuliai? lotuliukas.gif
Atsakyti
aš kol kas geriu vieną dieną 75, kitą 100. o dėl vyzdžių.. tai niekad iš taip arti į save nežiūriu lotuliukas.gif
Papildyta:
75/100/75/100/75/100/75/100 ir t.t.t hihihi.gif
Papildyta:
o kad nepamirščiau, kada kiek gerti, tai iš mamos tokią vaistų dėžutę gavau, kur prilaužau ir susidėlioju savaitei dozes lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai negaliu nepastebėt,nes šeip mažos mano akys o dabar 75 geriant taip išsiplečia vyzdžiai,galvojau perdedu,bet net mama sako- kokie dideli tavo vyzdžiai!:) oho geras Erika su ta dežute,aš ir tokia,skaičiuoju skaičiuoju man baimė kažkokia kad tiroxiną baigsiu nelaiku ar pan ,o daktarė tokia rami tipo parašysiu dviem mėn tau,o aš sakau man daugiau reik lotuliukas.gif o zinokit su 75 pasidarė man karšta naktimis labai lotuliukas.gif
Atsakyti
tai gal tau pagreitino medžiagų apykaitą. kraujas šilumą varinėja greičiau. bet aš tam dalykui rinkčiaus vyrą, ne tiroxiną lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif labas rytas! Puikiai išmiegojau,gera matyt,kad atsigaunu su 75 , ir akys žvalesnės ir oda ne kaip lavono,tik kad dar sausa rolleyes.gif labai tikiuos išvyst ir ataugančius plaukus kurių per vasarą daug išslinko doh.gif vakar nusipirkau šampūną su rozmarinais thumbup.gif gero jums savaitgalio!būkit linksmutės ir sveikutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 08 29, 09:25)
thumbup.gif  labas rytas! Puikiai išmiegojau,gera matyt,kad atsigaunu su 75 ,

smagu girdet 4u.gif

o man visdar viskas gerai, bet ryt tureciau didint dar doze, dabar 100geriu, bet nezinau ar didint, po keliu dienu eisiu pas daktare, tai gal geriau palikt ta 100? vienintelis tik pozymis kas man panasu i hypo, tai kad pirstu pagalveles labai sausos, tepu kremu daznokai, bet. nors siaip netaip sausos kai kazkada kai buvau i hypo nukeliavus trumpam smile.gif

dar noriu paklaust- kaip ten yra su tiroksinu- ar jis kompensuojamas ar ne?pasakykit, bukit geros mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saura: 30 rugpjūčio 2009 - 14:58
Nematei mano rankų su 6 tsh , baltos ,o gal melsvos sausos,nu lavono lotuliukas.gif o tiroksinas tai kompensuojamas bet man dar neteko kazkaip tuo pasinaudot,knygele nepasiimu nauja... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saura @ 2009 08 30, 14:57)
smagu girdet 4u.gif

o man visdar viskas gerai, bet ryt tureciau didint dar doze, dabar 100geriu, bet nezinau ar didint, po keliu dienu eisiu pas daktare, tai gal geriau palikt ta 100? vienintelis tik pozymis kas man panasu i hypo, tai kad pirstu pagalveles labai sausos, tepu kremu daznokai, bet. nors siaip netaip sausos kai kazkada kai buvau i hypo nukeliavus trumpam smile.gif

dar noriu paklaust- kaip ten yra su tiroksinu- ar jis kompensuojamas ar ne?pasakykit, bukit geros mirksiukas.gif

Nežinau ar visais atvejais g.gif man tiroxiną kompensuoja smile.gif
Siūlau atkreipti dėmesį į savo alkūnes. Kai organizmui trūksta hormono alkūnių oda tampa šiurkšti ir kremas gelbėja tik laikinai, kai hormonai susinormalizuoja ir alkūnių oda pasidaro normali smile.gif

Lucero,
smagu thumbup.gif džiugios žinios iš tavo stovyklos clap.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 08 30, 19:48)
Nežinau ar visais atvejais  g.gif man tiroxiną kompensuoja  smile.gif
Siūlau atkreipti dėmesį į savo alkūnes. Kai organizmui trūksta hormono alkūnių oda tampa šiurkšti ir kremas gelbėja tik laikinai, kai hormonai susinormalizuoja ir alkūnių oda pasidaro normali

Mano harmonai lyg ir normoj, bet alkūnių oda tai ypač sausa, net šerpetoja, tokie "mozoliai", - nei nušveisi, nei nugramdysi doh.gif
Plaukai ir toliau sėkmingai slenka verysad.gif ir iš viso, jie tokie be gyvybės, bliedni patapo, purumas lyg koltūnas bash.gif Jokie šampūnai ir balzamai nepadeda schmoll.gif O taip norisi glotnių plaukų blink.gif
Papildyta:
Ai, ir dar. ax.gif Neišsimiegu niekaip normaliai, ryte atsikeliu su skaudamu spandu ir stuburu. Gal kuri turit Dormeo čiužinuką ar pagalves g.gif Kainuoja tai jau taip ne pigiai, bet ar verta pirkti, ar tai ne eilinė reklama. Gal kuri galėtų paporinti savo nuomonę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 30 rugpjūčio 2009 - 19:30
QUOTE(daivulka78 @ 2009 08 30, 20:30)
Mano harmonai lyg ir normoj, bet alkūnių oda tai ypač sausa, net šerpetoja, tokie "mozoliai", - nei nušveisi, nei nugramdysi doh.gif
Plaukai ir toliau sėkmingai slenka verysad.gif ir iš viso, jie tokie be gyvybės, bliedni patapo, purumas lyg koltūnas bash.gif Jokie šampūnai ir balzamai nepadeda schmoll.gif O taip norisi glotnių plaukų blink.gif
Papildyta:
Ai, ir dar.  ax.gif Neišsimiegu niekaip normaliai, ryte atsikeliu su skaudamu spandu ir stuburu. Gal kuri turit Dormeo čiužinuką ar pagalves g.gif Kainuoja tai jau taip ne pigiai, bet ar verta pirkti, ar tai ne eilinė reklama. Gal kuri galėtų paporinti savo nuomonę g.gif

Kas liecia plaukus, as per daug nesiskundziu, bet siuo metu naudoju sampuna Loreal Professionel "Absolute repair". Na man labai geras, suglotnina plauka taip, kad gali drasiai net slapius sukuoti, nesivelia ir graziai sruogos atsiskiria viena nuo kitos. Jo yra pirkti Salon+, bet as is SM pirkau, viena mamyte mazesnem kainom parduoda. Nepriimkit kaip reklama, bet va kas man tiko, tuo ir pasidziaugiu. ax.gif
Turim DORMEO ciuzini, bet ne ta storaji, o ta plonesni, kuris tiesiamas ant virsaus. Kas liecia patoguma - jis patogus, bet man toks jausmas, kad karstesnem dienom nelabai oda kvepuoja ant jo miegant, truksta oro cirkuliacijos.
O kas liecia DORMEO pagalves - turiu. Man superinis dalykas. Net drauge vienakart nakvojo pas mane, klausia is ryto - kas cia per pagalve, nesu gyvenime taip gerai issimiegojusi. Ir pati uzsisake, tik paskui guodesi, kad is jos pagalviu jautesi kazkoks specifinis kvapas. Nezinau, ar jis paskui issivedino. Maniskes neturejo jokio kvapo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 08 28, 20:40)
Aš tai negaliu nepastebėt,nes šeip mažos mano akys o dabar 75 geriant taip išsiplečia vyzdžiai,galvojau perdedu,bet net mama sako- kokie dideli tavo vyzdžiai!:) oho geras Erika su ta dežute,aš ir tokia,skaičiuoju skaičiuoju man baimė kažkokia kad tiroxiną baigsiu nelaiku ar pan ,o daktarė tokia rami tipo parašysiu dviem mėn tau,o aš sakau man daugiau reik lotuliukas.gif o zinokit su 75 pasidarė man karšta naktimis labai  lotuliukas.gif

Lucero, tai ka su receptu tiroksinas? kiek pirkau, jau visi metai, niekada man jo nereikejo, nueini ir nusiperki wub.gif

QUOTE(daivulka78 @ 2009 08 30, 19:30)
Papildyta:
Ai, ir dar.  ax.gif Neišsimiegu niekaip normaliai, ryte atsikeliu su skaudamu spandu ir stuburu. Gal kuri turit Dormeo čiužinuką ar pagalves g.gif Kainuoja tai jau taip ne pigiai, bet ar verta pirkti, ar tai ne eilinė reklama. Gal kuri galėtų paporinti savo nuomonę g.gif

Pareklamuosiu TEMPUR, ner ka lyginti su Dormeo, aisku kaina irgi nemaza, as kalbu butent apie pagalvytes, jau antri metai turim, kai nuvaziuoju kitur, net spranda pradeda skaudet nakti, jei neturiu savo pagalves, man super, galima pabandyti jas parduotuveje. Tikrai rekomenduoju wub.gif
Atsakyti