Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

QUOTE(lucero @ 2009 09 02, 16:53)
Mano 130/80 o geriant 75mg pulsas soko iki 87  ( visad nesiekdavo ne 60 lotuliukas.gif  ) lotuliukas.gif belekaip plaka sirdis , bet manau kol pripras prie dozes thumbup.gif  o knyga tai  thumbup.gif  wub.gif

O mano 100/70, o pulsas- 80. Knyga tai ne lietuvių kalba g.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 09 01, 21:57)
Norma: 120 - 80, tai nelabai  smile.gif beja jauniems žmonėms gali laikytis mažesnis, vyresniems aukštesnis. Gyd. sako, kad pavojingesnis, kai padidėja antrasis skaičiukas. Aukštyn nosytę, 4u.gif  viskas  thumbup.gif

na va, jau siandien geriau ax.gif gal tiesiog dideles itampos rezultatas buvo, siek tiek pakiles spaudimas g.gif
Papildyta:
QUOTE(daivulka78 @ 2009 09 02, 15:58)
O mano 100/70, o pulsas- 80. Knyga tai ne lietuvių kalba g.gif

lietuviu kalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonderful @ 2009 09 01, 16:41)
psichologinio pobudzio,kaip valdyti mintis,kaip prisisaukti sekme,pinigus ir pan  ax.gif  "paslaptis" vadinasi  mirksiukas.gif  pries vienas puslpais,lyg rasiau autoriu tos knygos g.gif

o man visa savaite sukiles spaudimas,taip galva plysta, net miegot negaliu,atrodo,ir pagalve pradeda netikt,nerandu sau vietos unsure.gif

kas mazina spaudima? g.gif

Yra tabletytes Kaptopril berods, as manau jau geriau ikalti puse maziausios dozes, negu vaiksciot su pakilusiu, man tai butu nejauku doh.gif

QUOTE(liūtuke @ 2009 09 01, 19:12)
Įspūdžiai  thumbup.gif man labai palengvina gyvenimą. biggrin.gif Jau senokai "užsikrėčiau" pozityviu mąstymu. biggrin.gif  Man labai patiko Peter Kumer, L. Hay knygos, bet aš tikriausiai spaminu, blush2.gif  kitoms gal tai visai neįdomu, tai nesiplėsiu  g.gif

Spaudimą mažina vaistai, g.gif galima nusipirkti be recepto, bet siūlau neskubėti, gal streso turėjai, gal tiesiog poilsio reikia?

Eiii, man labai labai idomu visos tokios knygutes, nes su galva tikrai man negerai, ta prasau jei netingit parasykit autoriu ir pavadinima, pirksiu visas is eiles wub.gif

Beje,gal kas cia pagalvojot kas cia as tokia lotuliukas.gif Tiesiog seniau sitoj temoj reiskiausi, dabar kazkaip nelabai, tik paskaitydavau ir vsio, bet tikiuosi priimsit vel smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Žinoma Lexusia smile.gif o kiek tu dabar geri tiroksino ? ar viskas ok ?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2009 09 02, 18:50)
Yra tabletytes Kaptopril berods, as manau jau geriau ikalti puse maziausios dozes, negu vaiksciot su pakilusiu, man tai butu nejauku  doh.gif
Eiii, man labai labai idomu visos tokios knygutes, nes su galva tikrai man negerai, ta prasau jei netingit parasykit autoriu ir pavadinima, pirksiu visas is eiles wub.gif
Beje,gal kas cia pagalvojot kas cia as tokia lotuliukas.gif  Tiesiog seniau sitoj temoj reiskiausi, dabar kazkaip nelabai, tik paskaitydavau ir vsio, bet tikiuosi priimsit vel  smile.gif  4u.gif

o man tu niekada nesi pradingus tongue.gif
tik sios ligos deka, susiradau tokia nuostabia drauge wub.gif

The secret, Rhonda Byrne wink.gif knygynuose yra pirkti,lietuviska knyga smile.gif
Atsakyti
wub.gif thumbup.gif mane ta knyga priverte patiketi kad VISKAS YRA IR BUS GERAI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 09 02, 20:50)
wub.gif  thumbup.gif  mane ta knyga priverte patiketi kad VISKAS YRA IR BUS GERAI  thumbup.gif

na va, kaip smagu biggrin.gif saunuole bigsmile.gif
tik nepaleisk siu zodziu,net kai baigsi knyga skaityt mirksiukas.gif

kazkodel ta knyga as visur su savim nesiojuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 09 02, 19:03)
Žinoma Lexusia smile.gif o kiek tu dabar geri tiroksino ? ar viskas ok ?wink.gif

Pas mane istorija tokia, dar pakartosiu, gal kas nezinot wub.gif mano visi tyrimai idealus buvo, isskyrus ATPO, jis buvo 280 pries metus... Dabar jau praejo beveik metai nukrito iki 120, jauciuosi daaaaug geriau, tik sirdis kartais sukvailioja ir tie panikos priepuoliai kartais...itariu, akd tai sus skydliauke susije.... doh.gif Dabar pas daktara eisiu spali, TTH mano buvo apie 2 pavasari, tai mano gyd sake noretu ji iki 1.5 numust, tada greiciau ATPO kris...Va taip va, o geriu dabar viena diena -50, kita -25 wub.gif Klauskit jei kas domina wub.gif

QUOTE(Wonderful @ 2009 09 02, 19:11)
o man tu niekada nesi pradingus tongue.gif
tik sios ligos deka, susiradau tokia nuostabia drauge wub.gif

The secret, Rhonda Byrne wink.gif knygynuose yra pirkti,lietuviska knyga smile.gif

Ooooo, as bisksi susimasiau su tavo niku saule, labai taves pasiilgau mergyt ir labai smagu, kad butent va sitos ligos forume mudvi ir susipazinom, o dabar ir pietaujam kartu ir visaip bendraujam...Buckis ir linkejimai!!
Butinai perku sita knyga rytoj!

Labanaktukas visoms wub.gif
Atsakyti
Sveikiutės, draugikės 4u.gif

Štai itr aš, kaip Pilypas iš kanapių...prapuoliau su reikalais visokiais...Didžioji į mokyklą pradėjo kulniuoti, tai kažkaip reikalų atsirado milijonai... ax.gif

Taigi, buvau pas gydyt. ...Susinervinau ...Dešinė pusė kur išpjauta - viskas gerai, neatauga, o kairėj mazgelis atsirado verysad.gif Liepė dabar gerti pakaitom 50 ir 75...Matysiu, po 3 mėn. pasirodyt vėl su tytrimais...Kažkaip ankčiau džiagdavausi, kad kairė grži buvo...o dabar še tau. doh.gif

Reiks ir man paskaityti tą Paslaptį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 09 02, 21:50)
wub.gif  thumbup.gif  mane ta knyga priverte patiketi kad VISKAS YRA IR BUS GERAI  thumbup.gif

aš ir be knygos taip galvoju, nesvarbu, kad dabar blogai, bet bus geriau tai tikrai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 09 03, 10:57)
Sveikiutės, draugikės  4u.gif

Štai itr aš, kaip Pilypas iš kanapių...prapuoliau su reikalais visokiais...Didžioji į mokyklą pradėjo kulniuoti, tai kažkaip reikalų atsirado milijonai... ax.gif

Taigi, buvau pas gydyt. ...Susinervinau ...Dešinė pusė kur išpjauta - viskas gerai, neatauga, o kairėj mazgelis atsirado  verysad.gif  Liepė dabar gerti pakaitom 50 ir 75...Matysiu, po 3 mėn. pasirodyt vėl su tytrimais...Kažkaip ankčiau džiagdavausi, kad kairė grži buvo...o dabar še tau.  doh.gif
Reiks ir man paskaityti tą Paslaptį  rolleyes.gif

Negazdyk scare.gif mega_shok.gif Pas mane irgi likusioji pusė su mazgu, tačiau pavasarį tyrimai buvo pakenčiami.
O žinojote, kad pavasarį ir rudenį skydliaukė labiausiai suaktyvėja ir labiausiai važiuoja į pievas g.gif g.gif Man tai visada taip būdavo. Ir dusulio priepuoliai būdavo tik pavasarį, bet dažniau rudenį- spalį ar lapkritį.
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 09 03, 16:49)
Negazdyk scare.gif  mega_shok.gif Pas mane irgi  likusioji pusė su mazgu, tačiau pavasarį tyrimai buvo pakenčiami.
O žinojote, kad pavasarį ir rudenį skydliaukė labiausiai suaktyvėja ir labiausiai važiuoja į pievas g.gif  g.gif Man tai visada taip būdavo. Ir dusulio priepuoliai būdavo tik pavasarį, bet dažniau rudenį- spalį ar lapkritį.

O dusulys gali nuo skydliaukės būt? blink.gif
Aš jau galvojau po biškį asma metasi man rolleyes.gif
kartais kai užeis toks kosulys dusulys nuo menkiausių dulkyčių. įkvepiu ir viskas - sprengsiu.
Šią žiemą plaučių uždegimu sirgau, galvojau pasekmė doh.gif o pasirodo gali ir nuo skydliaukės unsure.gif
Atsakyti