Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja mada - moterys be liemenėlių

kas nauja ?
Atsakyti
Nauja mada turbūt, žiūr. temos pavadinimą lotuliukas.gif
Atsakyti
Man lb grazu! Grazi krutine, truputi matosi speneliai, nieko nepersisviecia... Truputi sexualu, bet ne vulgaru. Deja... nors nesu storulka, su D\E ismieros krutine negaliu sau to leisti schmoll.gif blush2.gif Uztai namuose, beveik niekad jos nedeviu thumbup.gif
Atsakyti
norint nedėvėti liemenėlės reikia ir gražios krūtinės, kas iš to kad mergina vaikysis madų jei krūtinė " doh.gif " nors aš asmeniškai visada dėviu liemenėlę kadangi man nepatogu kitaip ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif as pvz namie bunu be lemeneles.. o iseiti kur nors be nelabai galiu mano krutines forma nera tokia tobula kokios noreciau tai tenka koreguoti tai su lemenele:>
Atsakyti
Man labai grazu kai krutine nera didele blush2.gif ir zinoma tai turi atrodyti labai subtiliai, jokiu budu nevulgariai..
Atsakyti
Idomi ta nauja mada biggrin.gif Jeigu grazi krutine, kodel gi ne? g.gif
Atsakyti
man tai nepatinka schmoll.gif Jau geriau bliuzele ar suknele labai atvira krutine blush2.gif . Pati sau leidziu vaikscioti be liemeneles nebent siltuosiuose krastuose, kai termometras rodo virs 35-40 laipsniu doh.gif Tada su liemenele labai nepraktiska ir ziauriai karsta ...
Atsakyti
man gražu,bet kai krūtinė nėra itin didelė.Ir dar standi turi būti,o ne nukarusi.
Atsakyti
gali buti ir tobuliausia krutine,vistiek negrazu schmoll.gif
Atsakyti
Man tai negrazu
Atsakyti
Prieš kelias dienas teko matyti merginą kuri po maikute buvo be liemenėlės...Ką žinau...Pas ją dydis C, figūra gan vyriška, tai man kažkaip bendras vaizdas nesužavėjo.
Nepasakyčiau, kad vulgariai atrodė, bet kažkaip buitiškai. Namie ar sode tarp lysvių gal ir nieko taip atrodyt, bet ne viešumoje biggrin.gif
Matyt gerai atrodo tik maža krūtinė arba tada jau silikoninė.
Atsakyti