Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja mada - moterys be liemenėlių

Na, jeigu krutine nera didele ir nukarusi, tai visai nieko! smile.gif
Man daug baisiau atrodo, kaip pvz. palaidine be petneseliu, o is apacios lenda liemenukas su petneselemis. Arba atvira suknele. Tuomet jau geriau su kokiais lipdukais ar silikoniniais pakelikliais.
Atsakyti
Siandien varau i lino adomaicio koncerta ir desiuosi suknyte po kuria liemenele juokingai atrodo, o be super thumbup.gif pas mane joks kirminas galvoje negyvena kuris varzytu mane ax.gif
Atsakyti
jaunute,gražute,papiukai statūs-gražu,bet kai reikia juos pastatyti į vietas,kai nukarę iki liemens-kartais net supykina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marytexxx: 16 liepos 2009 - 16:09
QUOTE(marytexxx @ 2009 07 16, 17:06)
jaunute,gražute,papiukai statūs-gražu,bet kai reikia juos pastatyti į vietas,kai nukarę iki liemens-kartais net supykina

priminei, kažkada gatvėj išgirdau iš kažkokių bachūriukų, kai mergaitė be liemenėlės praėjo, atrodė tikrai gražiai, nevulgariai, tai tie išsireiškė:
-o žėk, kokie statukai papi biggrin.gif (ar iš susijaudinimo ar spec. taip pasakė nžn)
Atsakyti
vasara nedeviu, man karsta ir nepatogu. o kitu zmoniu nuomone nelabai rupi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2009 07 16, 18:06)

as irgi taip manau,jau kai pamatau nukarusius tai net graziausia moteris gali buti,man ji palieka apsileidele ir nesusitvarkiusi
Atsakyti
kam patogu - valio smile.gif
bet kai mano krutine nors ir savoj vietoj (bent jau po kol kas ax.gif ), ir nera miniatiurine, tai nemegstu kai "tabaluojasi" schmoll.gif
Atsakyti
na man tai visai gražu, bet pati neičiau nes per daug esu savikritiška,man mano krūtinė negraži schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Aš pati namie visą laiką be liemenėlės vaikštau, bet į viešumą nebent tada, kai ant viršaus megztinis ar pan., na kad nesimatytų, kad be jos esu... blush2.gif
O kai kitos taip daro, tai dvejopai, iš esmės aš nei už, nei prieš - kiekvienos čia reikalas. Būna labai gražiai atrodo, o va mačiau mama viena kieme su vaiku kamuolį mėtė vien maikute (ir šviesia!) apsirengusi ir speneliai styro, papukai tik šokinėja kartu su ja - nei šis, nei tas schmoll.gif Turi būti ir laikas, ir vieta tokiam apsirengimui, mano manymu.
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2009 07 16, 15:01)
Na, jeigu krutine nera didele ir nukarusi, tai visai nieko! smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš nieko prieš, jei krūtinė nedidelė. Jei nedavė Dievuliukas turto, tai bent jau taip pasipuikuoti gali smile.gif

O jei C, D dydis, tada košmaras schmoll.gif Vaizdas be liemenėlės - kaip po trijų gimdymų doh.gif

(nieko įžeisti nenoriu 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2009 07 17, 17:33)
Aš nieko prieš, jei krūtinė nedidelė. Jei nedavė Dievuliukas turto, tai bent jau taip pasipuikuoti gali smile.gif

O jei C, D dydis, tada košmaras  schmoll.gif  Vaizdas be liemenėlės - kaip po trijų gimdymų  doh.gif

(nieko įžeisti nenoriu  4u.gif  )

lotuliukas.gif Aš po trijų gimdymų ir ilgų maitinimų, bet vaikštau be liemenėlių, ypač vasarą. Šiaip sureagavau į postą, bet tikrai neįsižeidžiau, tik pralinksminai mirksiukas.gif

Koks vaizdas? Ką aš žinau, nevaikštau su veidrodžiu prieš save. Man tai patogu ir gerai. Nemalonių komentarų neteko dar nei sykio išgirsti.

O jei iš tikro, tai nelabai kreipiu dėmesio į žmones kaip atrodo. Jei akys užkliūna, tai užkliūna arba už labai kažko išskirtinai gražaus, arba labai negražaus. Moterys ir merginos be liemenėlių dar nei karto mano akims nekliuvo.
Atsakyti