pas mane b dydis, bet kazkaip nejaukiai be liemenes jauciuosi, kazkada be isejau. tai toks jausmas,kad visi spokso
O aš nematau tragedijos, jei graži, nedidelė ir stangri krūtinė. Man visai gražu
QUOTE(Langutis @ 2009 08 25, 17:13)
O aš nematau tragedijos, jei graži, nedidelė ir stangri krūtinė. Man visai gražu
Dėl šito sutinku. Bet neseniai teko matyt moterį,kuri po rūbais buvo be liemenėlės, o jos krūtinė laaabai didelė ir nukarus, tai baisu...

Na kad butu grazu turetu buti nedidele grazi krutine, nors siaip man tai nepatinka si mada
nors aisku namie vakare kai nieks nematotai ir as kartais be liemeneles bunu, juk taip patogu
bet i miesta taip nedrisciau

nors aisku namie vakare kai nieks nematotai ir as kartais be liemeneles bunu, juk taip patogu

QUOTE(Langutis @ 2009 08 25, 17:13)

QUOTE(taram-param @ 2009 07 31, 20:39)
o man labai gražu, kai krūtinė ypač maža. Labai žavingai atrodo ir nė trupučio nevulgariai
Bet jei krūtinė normalaus dydžio ar didelė, tai geriau net nebandyt, nes kaip tešmenys tada maskatuojasi 

pamaciau tema, ir is karto pagalvojau, kad be liemeneles niekur neiciau.
bet nusipirkau suknele susirisama per kakla - ejau vasara be liemeneles - ir nieko
viskas tvarkoj, niekas neperesisviecia ir nemaskatuoja
viskas priklauso nuo rubo.
bet nusipirkau suknele susirisama per kakla - ejau vasara be liemeneles - ir nieko

QUOTE(morgana @ 2009 08 27, 17:25)
pamaciau tema, ir is karto pagalvojau, kad be liemeneles niekur neiciau.
viskas tvarkoj, niekas neperesisviecia ir nemaskatuoja

O ką aš sakiau...

As irgi maciau kelias merginas ''nuogas''.Labai demesi atitraukia.Nezinauy ar cia gerai ar blogai

Suprantu Lietuvos orus, kai mažai šilumos. Tačiau, jei gyveni kur tos šilumos gerokai daugiau ir dar ilgiau, tai tikrai nenešiosi liemenėlių storesnės medžiagos. O tos plonutės liemenėlės puikiaisi spenelius išryškina. Tad klausimas: koks skirtumas ar tu su liemenėle ar be, jei speneliai vis tiek matosi? Ir tikrai daug vasaros drabužių, kur nereikia liemenėlės ir niekas nesimato. Net nežinau kam čia tiek daug diskutuoti. Tai visškai nieko naujo ir jokia čia nauja mada. Be to, su liemenėlėmis gali atrodyti daug vulgariau, nei be jų ir tai viskas priklauso nuo moters aprangos, jos elgesio ir t.t. Ar čia aš visiškai nusišneku?

QUOTE(RamuneM @ 2009 08 27, 18:31)
Be to, su liemenėlėmis gali atrodyti daug vulgariau, nei be jų ir tai viskas priklauso nuo moters aprangos, jos elgesio ir t.t. Ar čia aš visiškai nusišneku? 

Nu nezinau ,nezinau,ar grazi liemenele su nerinukais atrodys vulgariau uz ,kad ir maza,krutine.Prisipazinkim moterys-merginos,kad ir tu mazu krutiniu (pilnu ,apvaliu ir stangriu ,kaip akmuo)viens du ir viskas.Tos kitos mazos dar baisiau atrodo uz dideles

jau geriau nukarus krūtinė gatvėje nei paslėpta po liemenuku su oro pagalvėm iki miegamojo....