Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgiukai

mums šiek tiek padeda toks triukas:

pasisodinu ant kelių savo dukrytės lėlę Godą (labai panašią į tikrą vaiką). Ir sakau - dabar Goda valgys. Ir tipo valgdinu, visai nekreipdama dėmesio į dukrytę.
Ypač padeda jei tėtis šalia sėdi - vis sakau - pažiūrėk tėti, kaip Goda gražiai valgo. Tėtis sako, oi kokia Goda gera, paglosto lėlei galvytę biggrin.gif biggrin.gif

Maniškė žiūri žiūri, po poros minučių neištveria, ateina ir sako ,,Unė niam niam" - t.y. ,,Ugnė niam niam" ir išsižioja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjav @ 2005 01 07, 15:37)
...Maniškė žiūri žiūri, po poros minučių neištveria, ateina ir sako ,,Unė niam niam"  - t.y. ,,Ugnė niam niam"  ir išsižioja  ...

Kokia gudruole! thumbup.gif Maniskei siandien nieks neveikia, nei italu kalba, nei dainos, nei zaislu barskinimas unsure.gif sad.gif Jau jauciu mane tuoj pyktis paims...nu bet dar bandysiu graziuoju sad.gif
Atsakyti
nevalgo tai nevalgo ...as prievarta nekisu..jau kai pats nori tai net atbega rekdamas mam mam mam....nors mano ir nevalgus bet i teti atsigimes kaip peles abu valgu....tai jau nieko ir nepadarysi.....geriausiai valgo bulka suvilgau plaktam kiausini ir iskepu tai valgo ir ciapsi....
Atsakyti
Itariu, kad ir mums pats laikas jungtis prie sio grazaus nevalgiuko burio biggrin.gif Sios dienos pietus pas mus buvo 3 sauksteliai koses ir 30 ml MP sad.gif Visa tai buvo sumaitinta per isriesta pilva, barskinant zaislais, sukiojant visokias dezutes ir grojant ivairiom muzikelem blink.gif
Vakar jau verkiau nuo jo nevalgymo sad.gif Siaip turiu gera kantrybe, bet jauciu, kaip ji po truputi senka sad.gif
Atsakyti
Zioguti, tau tik keli tokie kartai, o pas mane jau nuo antro menesio tokie bajeriai prasidejo- maitinimas trunka apie valanda ir rezultatas minimalus. Vakar as irgi verkau, bet tai jau nebe pirmas kartas... sad.gif Man jau paciai paranoja...siulau kose ir drebu, kad tik jokio garselio nebutu(neblaskytu vaiko demesio), kad tik temperatura koses butu tinkama...pieno maniske vakar per visa para isgere 230ml., o koses 3-4 saukstelius suvalge. O taip daznai buna sad.gif

Beje, jei vaiko sonkauliai nesimatytu(svoris normalus butu) man dar ne taip depresija imtu, bet dabar... sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
....galiu paguost kad taip bus ir toliau.....ir nieko cia jau nepakeisi....matosi tie sonkauliai...as tai jau susitaikiau su ta mintim.....man tai padeda toki dalykeliai....atsikelia po pietu miego jei nevalgo lekiam pasivaiksciot...tai gryzes viska iseiles kemsa.....arba as leidziu jem paciam parodyt ka nor valgyt...bet tai mano didesnis nors problema visada buvo ta pati.....kartais nelieka net ka siulyt nes nieko nevalgo..... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Man atrodo vaikas is bado nemirs, jei vagis siulomas, tik 2.gif atsisako. Prigimtis tokia, kad vieni maziau kiti daugiau valgo. Vyresniaja augindama nepirkau didelio buteliuo, nes retai kada daugiau nei 130ml misinuko isgerdavo schmoll.gif , o stai mazoji jau 5 menesiu 180ml ne visada pasisotindavo, o kosiu dabar suvalgo dvigubai nei pagal jos amziu priklauso. Patikekit, sirdi neramina ir kai vaikas perdaug valgo. Nors bjauriau, kai nevalgo ir tetos su dedem vis klausineja "ko ta mergyte tokia liesute, gal mamyte valgyt neduoda?"... Susitaikyt ko gero reikia, kad vaikutis smulkuciukas ir valgo po tris grudus per diena tongue.gif
Atsakyti
aha, pas mano mergytę ir šonkauliai matosi ir talija yra cry.gif
Atsakyti
Siandien atradau buda, kaip mano vaikas gali suvalgyti kosyte biggrin.gif As nupirkau siandien toki bugniuka, kuri pajudinus jis barska, tai su kiekvienu saukstu barskinau ta bugna kol suvalge visa kose thumbup.gif
Ir dar pastebejau, kad gerai valgo sveciuose, nes ten yra i ka dairytis biggrin.gif
Atsakyti
sveikos nevalgiuku mamos....zinot nupirkom tokiu vitaminu....MINADEX orange flavour TONIC builds up children fast.......pries savaite tai jau trys dienos kemsa viska iseiles.....patariu ju nusipirkt.... essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
Aš po ilgų ieškojimų atradau, kad Mykoliukas mėgsta tyres su kalafijorais. Tai bent 100ml per dieną suvalgo thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Nu ir mes prie tu nevalgiuku. Auginau pirmaji ir nezinojau kas tai yra kai vaikas nevalgo. O va antrasis, nors jau 1,3 metu galetu istisa para tik mamos pienu gyvas but. Vat ir laukiu, paskutiniu metu lyg ir atsiranda apetitas, pora dienu ede viska is eiles, paskui ir vel nustojo.
O jokie zaisliukai, kalbinimai nepadeda - meta viska ant zemes ir lipa is kedes.
Atsakyti