Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgiukai

dianuska, kam tu pienuką nusitraukinėji? Tai visą kaloringą maistuką ir nutrauki, o vaikutis suvalgo tik vandenėlį. Sutrikdyti pieno gamybos nereikia su tuo nutraukinėjimu.

O vieversys keista, kad primaitina jau košėm 4 mėnesių vaikutį, jam juk tavo pienuko užtenka.

g.gif g.gif

Kažkaip aš viską ne taip dariau, mums jau 8 mėn. Dabar turim problemų, nors nemanau, kad čia problema, kad nepriima kitokio maisto, apart mano pienelio.. Tai stengiuosi tik mėsytės sumaitinti, kad kiek geležies gautų.
Atsakyti
clap_1.gif Kopa, man gydytoja patare primaitinti, mat vaikelis prastai auga...

Nors as matyt vis dar ja pratinu prie kitokio maisto minties.... labai jau ji nenori to kitokio maisto. Na ir mums jau beveik penki men tongue.gif Dabar siaip ne taip per diena po pora sauksteliu koses suvalgo, tokiais tempais kai busim sesiu su puse jau ir iki porcijos pritempsim biggrin.gif

Kai vaikas prastai auga visokiu minciu i galva sauna, tikrai labai sunku pasitiketi savimi ir galvoti, kad savo pienuko uztenka. Aplinkiniai, deja, tik padeda toms abejonems isiveseti. Net vaiko tevui kartais nevalingai issprusta (bematant kaip muistosi ir purkstauja vaikas) "ka tu cia jai kaisioji ta savo papa" sad.gif

Kuria cia diena skaiciau ape vaiko vystymasi, ten buvo fraze "atpazista kruti, sauksteli, buteliuka". Is teisu, kai tik pamato, kad link burnos arteja vienas is isvardintu daiktu - tuojau pat tvirtai suciaupai lupas. Net juokinama sypsosi uzsiciaupusi
Atsakyti
Prisijungiam ir mes prie nevalgiukų sad.gif JAu kraustausi iš proto bevirdama košes megalol.gif Mums 10.5 mėn, sveriam 9 kg, ūgis 74 cm. valgom tik mamos pienuką doh.gif Kai pradėjau košėm maitint tai anksčiau dar suvalgydavo ir po 100 ir po 200 ml., odabar jei suvalgo 5 šauykštelius daržovienėa tai aš džiaugiuosi clap_1.gif .Ko tik nebandžiau.Ir trint, ir su šakute smulkint ir daržoves keičiau ir kukuliukus iš faršo dariau, dabar ir žuvį pradėjau duot - tas pats.Tyrelių irgi po kelis šaukštukus, su bananu ir kt. vaisiais irgi tas pats.su Pirktinėm tyrelėm irgi tas pats.VAkar buvom pas gydytoją(ne savo) tai sako kiek jūsų lėlytei laiko?Saku 11 mėn, o sako nepasakyčiau mad.gif , turbūt nevalgo ohmy.gif VA taip.MP ir nieko kito.Mišinukų išbandžiau kokias 6 rūšis ir viskas išsimeta pasibaigus galiojimui, nes irgi išgerta būna po kokių 50 ml.Dar ačiū Dievui kad sultis geria clap_1.gif Mūsų maistą valgo, pvz:., mes valgom bulvių košę su kotletais - po truputį valgo, Panerio dešros - tik duok.Na aišku daug nemaitinau, gal daug irgi nesuvalgytų, schmoll.gif
Pasiguodžiau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Na, aš guodžiau visas, kad ateis laikas ir valgys, bet mamo Mykoliux nei į burną jokių tyrių, nieko.Kai prie bendro stalo, tai dar pasimaovo- trečdalį šaukštelio per 10 kartų sužiaumoja blink.gif siūlyk ką nori schmoll.gif
Tai kaip tą pienuką nutraukinėt? Gi į darbą reiks grįžt? Tikriausiai neleis sad.gif Tada ir pinigėlių nebus, aš neturėsiu ką valgyt, pienukas nesigamins- Mykolux pats bulves pradės kimšti iš alkio. Nieko sau prognozė blink.gif
Atsakyti
Ziuriu cia dauguma mazyliai - maniske jau metu ir keturiu men.O as jau depresijoj nuo jos nevalgymo - ka ir kada praziurejau?Nuo sesiu men pavyzdingai viriau koses,pratinau prie produktu,ilgai valge ir mano pieneli - o dabar katastrofa.Cai tai kas valgoma jai atrodo: varskes desertas,"smilgele"geriamas jogurtas,bulviu kose,makaronai su sviestu,retai - desryte.Viskas - jokiu darzoviu,jokios mesos,jokios zuvies,vaisiu ir t.t. O visa tai sekmingai valge iki metu.As bijau, kad ji susirgs.Kai tik valgyt - rekimas,asaros.Siaip taip viena kita sauksteli ikisu sad.gif KA DARYT? Svorio jai netruksta,zandukai oho kokie,stipri,zvitri,bando kalbet.Bet nera jokios ivairoves,nesipratina prie maisto tiesiog ji ignoruoja sad.gif
Atsakyti
Vajė, kiek čia jūsų nelaimėlių daug!!! Virkavau temos pradžioje, bet paskui apsipratau su tokia kasdienybe- jau greit du metai, bet kaip nevalgė- taip ir nevalgo. Viena kas gelbėja- lopšelis. Ten yra chebra+ auklėtojos bijo- tai dar ten kažkiek pavalgo. O savaitgaliais būna, kad per tas dvi dienas, nei kąsniuko neįkišu. blink.gif Nežinau kas būtų, jei nelankytų lopšio- spėju iš ligoninės neišeitume- juk negali vaikas šitaip nevalgyti, juk juda kaip vijurkas... Užtat savaitgalių laukiu kaip košmaro- net drebu pagalvojus, kad vėl reik kažkaip bandyt pamaitinti. Kas įdomiausia, kad gryžus po lopšio ji vakare dažniausiai nors kažkiek užkanda, o kartais ir visai neblogai pavalgo, gal sakau, ten kai taip smurtiškai sugrūda, skrandukas prasitampo?
Atsakyti
vobla, tu skaitai mano mintis...

rimtai pradėjau galvoti savo mažylę nuo vasaros leisti į lopšelį, nes turiu įtarimą, kad ji ten visai neblogai valgys...

keisčiausia, kad kai aš arba tėvas siūlo maistą - sukasi, nenori, neįgrūsi. Per šventes leidau močiutėms pamaitinti - valgė kuo puikiausiai!!! Dabar jos nebetiki, kai sakau, kad vaikas nevalgo...
Atsakyti
Maniske tokia par - jei tik pasiulysi reks iki pamelynavimo, o jei padesi maista matomoj vietoj ir nekreipsi demesio - viena kita kasni suvalgo.Bet juk tai nenormalu - kaip zveriukas.... sad.gif O va jei traskucius pamato - pati pirma prie stalo...
Atsakyti
Parasiau, kad susitaikiau su dukros nevalgumu..pasirodo nei velnio mad.gif . Siandien pikta kaip niekad: jau savaite, kaip koses vaikas nebenori valgyti. Ir pirktine darzoviu, ir kruopu ir su kalakutiena bandziua- nenori.
Vakar dar siaip ne taip vaika apgavau: vis pridedavau prie burnytes banana-ji issizioja, o as makt koses i burna. Tai suvalge siek tiek per visa diena(apie 80ml.) O siandien jokie bajeriai nepraeina...gal dantys. Gyva tik MP-u.
Dar per sventes tevai buvo: tai mama pakraupusi nuo dukros nevalgumo. Tipo as buvau nevalgi, bet jau anuke, tai visai nevalgo sad.gif sad.gif
Atsakyti
Laba diena,

Prisijungiau tik siandien, bet jau puolu prasyti Jusu, mamos, patarimo, kaip elgtis. Mano dukrai jau puse metu. Iki siol ji zinde tik mano piena. Valge daug ir daznai. Taciau, kai pradejau primaitinti, prasidejo problemos sad.gif Spjauna viska, kas tik papuola i burna: morku-bulviu kose maisyta su mano pienu, kivi. Kazka daugiau dar bijau duoti. Ir apskritai nezinau, ar ji nemoka ryti, todel viska istumia su liezuviu, ar jai tikrai neskanu. Ka daryti? Bandyti vistiek sugrusti? Be to, kai tik bandau duoti kieto maisto, ja staiga apima miegas ir tada prasideda asaros. Ar galima pasildyti veliau ta mano kosyte? Kiek mazdaug turi suvalgyti 6 men. kudikis? Labai laukiu atsakymu. Aciu.
Atsakyti
Nesijaudink Rutaza, tavo lelia dar tik pradeda.Ji kol pripras tai ir stumdys viska is burnos. Pabandyk banana sutrinti, ka skanesnio paruosti.As tai receptukus skaitinejau, bandziau ivairias tyreles. Tada ir pradejo manoji valgyti.
Atsakyti
QUOTE(vėjav @ 2004 12 28, 13:06)

keisčiausia, kad kai aš arba tėvas siūlo maistą - sukasi, nenori, neįgrūsi. Per šventes leidau močiutėms pamaitinti - valgė kuo puikiausiai!!! Dabar jos nebetiki, kai sakau, kad vaikas nevalgo...

Aš irgi kai nueinu pas mamą, ir mama sugalvoja pamaitinit - ji valgo.O mama ir sako - o tu sakai kad vaikas nevalgo mad.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo molli: 07 sausio 2005 - 15:02