Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis turi būti ištikimas?

QUOTE(giedruole @ 2009 07 27, 14:19)
Ir isvis tada kyla klausimas - kas tai yra meiluzis? Jeigu tik pokalbiai "pa dusam" ir poezija - tai nera meiluzis, tai yra draugas. Tik draugas.
Meiluzis yra - erotika, rizika, aistra.. Nereikia knaisotis po kazkokius gilius isgyvenimus, atsakomybe, istikimybe ir t.t..
Man asmeniskai meiluzis yra - demesys, dovanos, relaksas, masazai, egzotika, o po to tik visa kita. Bet cia tik man asmeniskai. Tik man asmeniskai.. mirksiukas.gif

va va , as ir sakau, ir seksas juk jums ne pirmoje vietoje? ka gali duoti meiluzis, o gi daugiau nei vyras, cituoju giedruole : " Man asmeniskai meiluzis yra - demesys, dovanos, relaksas, masazai, egzotika, o po to tik visa kita."
kur cia parasyta , kad svarbu ir pagrindas tik kitas galas?
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2009 07 27, 13:19)
Man asmeniskai meiluzis yra - demesys, dovanos, relaksas, masazai, egzotika, o po to tik visa kita. Bet cia tik man asmeniskai. Tik man asmeniskai.. mirksiukas.gif

nuo kada meiluziai egzotika? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 07 28, 11:39)
Nu kaip ne egzotika?Pakelia kitaip koją ir prašau-jau egzotika  biggrin.gif  biggrin.gif

hahaha prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet man irgi uzkliuvo, o tai cia ta egzotika ir masazai tai kas? kad meiluzis masazus daro ar kad juos perka? ir kas per egzotika? ar cia jau svetimas vyras tai egzotika?

nu cia dabar papriestarausiu visom kurios plysauja, kad meiluzis atsiranda kai seimoj kazkas negerai.... zodziu toj poroj ji tiesiog (gal) gyvenimo paivairinimui laikas nuo laiko vis turi ka nors pasonej. ji myli vyra o ten tik zaidzia, ir nusprende ji kad nori su meiluziu visa ankti praleisti, isvaziavo jie ir ka? abu baisiai nepatogiai jautesi, nes nera tarp ju meiles, nera nei poreikio uz ranku susikibus vaikscioti, nei miegoti salia.... abu nusprende kad daugiau to nedarys smile.gif
todel pasikartoju - as pritariu kad meiluzis - tas su kuriuo mylimasi, va kai ateina noras sedeti romantikoj ir eiles skaityti - jau tikrai kazkas seimoj negerai.
Atsakyti
Sutinku, kad jei jau norisi daugiau nei myletis, vadinasi perzengiama riba, vadinasi jau tai ne tik meiluzis,bet zmogus artimas dusiai, ir tada kazkas seimoje negerai...
p.s.sveika sugizusi, Burbanti, ar gerai pailsejai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 07 28, 11:39)
Nu kaip ne egzotika?Pakelia kitaip koją ir prašau-jau egzotika  biggrin.gif  biggrin.gif

4u.gif
Nenorejau labai issiplesti, tai ivardijau vienu zodziu. Tai butu - egzotiska vakarienie, egzotiski gerimai, visokie gardumynai, siurprizai, netiketi pasiulymai, malonios staigmenos...Juk tada ir seksas visai kitoks, kai meiluzis palepina savo moteri.
Bet cia tik mano asmenine nuomone.

Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 07 28, 13:25)
As ir  rasiau juokais,bet taip geriau pagalvojus,tai- meiluzis ne vyras.Jie ,gi, savo technika bus visada skirtingi (supranti,tikiuosi, apie kokia technika kalbu ?  lotuliukas.gif  )

vava ir as apie tokia egzotika pagalvojau.....
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 07 28, 13:25)
As ir  rasiau juokais,bet taip geriau pagalvojus,tai- meiluzis ne vyras.Jie ,gi, savo technika bus visada skirtingi (supranti,tikiuosi, apie kokia technika kalbu ?  lotuliukas.gif  )
Papildyta:

Aaaa,tai cia tu kalbi apie afrodizijakus...Austrėm galima apmaitinti ir vyra  biggrin.gif  biggrin.gif O tą "egzotiką" suprantu ,kaip-viskas tai ,ko nedaro vyras  mirksiukas.gif  biggrin.gif

4u.gif
Taip, butent tai ko nedaro vyras mirksiukas.gif , pradedant nuo austriu ir sampano - baigiant egzotika lovoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 07 28, 11:58)
hahaha prajuokinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet man irgi uzkliuvo, o tai cia ta egzotika ir masazai tai kas? kad meiluzis masazus daro ar kad juos perka? ir kas per egzotika? ar cia jau svetimas vyras tai egzotika?

nu cia dabar papriestarausiu visom kurios plysauja, kad meiluzis atsiranda kai seimoj kazkas negerai.... zodziu toj poroj ji tiesiog (gal) gyvenimo paivairinimui laikas nuo laiko vis turi ka nors pasonej. ji myli vyra o ten tik zaidzia, ir nusprende ji kad nori su meiluziu visa ankti praleisti, isvaziavo jie ir ka? abu baisiai nepatogiai jautesi, nes nera tarp ju meiles, nera nei poreikio uz ranku susikibus vaikscioti, nei miegoti salia.... abu nusprende kad daugiau to nedarys smile.gif
todel pasikartoju - as pritariu kad meiluzis - tas su kuriuo mylimasi, va kai ateina noras sedeti romantikoj ir eiles skaityti - jau tikrai kazkas seimoj negerai.

Aisku, yra, visokiu, kurioms kasdiena reikia vis naujos meiles, kuriai atrodo, kad kiekvienas jos simpatija eina is proto del jos (ir kas savaite vis kitas doh.gif ) Bet as savo kailiu patyriau, kad buna atveju, kai meiluzis atsiranda tada, kai paslije santykiai seimoj. Pati as ~10 metu su savo vyru, santykiai pas mus NIEKADA nebuvo geri, nebuvo pagarbos vienas kitam (ta mate ir aplinkiniai), kol dar nebuvo perdeges tas meiles jausmas manyje, apie JOKI SVETIMA vyra negalejau net pagalvoti. Deja, kai perdegiau (nebekreipiau demesio i jokius barnius, nes man JAU buvo pofik, nustojau nesioti vestuvini zieda), po kokiu puses metu atsirado jis. Specialiai neieskojau, tiesiog susiejom net patys nesuprantam kaip, nes pazistami pries tai buvom du metus. Ir dabar man visiskai nesaldus tas adrenalino skonis, kai susitikineju su juo, ryta vakara kamuoja ta pati mintis: kas toliau... Ir tikrai jis man nera vien tik del sekso, nes pas mane ir su vyru del sekso nebuvo JOKIU problemu schmoll.gif Tiesiog atsirado silti jausmai kitam zmogui. Kiek jie tesis - pamatysim rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip su tais atvejais,kai visiškai negalvoji susižaveti,net minties nera,bet....še tau Petrai devintinės...? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 07 28, 16:12)
Oi ta egzotika  biggrin.gif  biggrin.gif  Kraujas užverda pagalvojus  biggrin.gif  biggrin.gif

Tikrai taip... rolleyes.gif
Turejau kazkada toki. Ziema i Trakus, i Palangas lakstem. Bet atejo ta nelemta riba, kai abudu pradejom reikalauti vienas is kito istikimybes. Tada santykiai nutruko.
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2009 07 28, 15:12)
Tikrai taip... rolleyes.gif
Turejau kazkada toki. Ziema i Trakus, i Palangas lakstem. Bet atejo ta nelemta riba, kai abudu pradejom reikalauti vienas is kito istikimybes. Tada santykiai nutruko.

Nuuuuu... jau kai as turesiu meiluzi,tikrai is jo nereikalausiu jo istikimybes,kai žmona šalia. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi ,net paciai juokas is saves paėmė lotuliukas.gif Kodel pagalvojau apie vedusi vyra ? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 29, 11:37)

Žinau atvejų, kai meilužis skambindavo "teisėtam" vyrui.

Tai, kad aš jam meilužė, kadangi neturės kam skambint, tai man ramu biggrin.gif Bet gi nepakeičiamų nėra rolleyes.gif
Atsakyti