Įkraunama...
Įkraunama...

Ar meilužis turi būti ištikimas?

QUOTE(burbanti @ 2009 07 29, 13:25)
Ir dar...nemanau ,kad kada nors turejai meiluziu...ir neturesi,jei nepakeisi savo mastymo . O jei ir turejai-tai tik per klaida  biggrin.gif  biggrin.gif

burbanti, kas čia per "psichologinės įžvalgos"? Juokingai atrodo, kai nebeturima protingų argumentų remiantis tekstu ir bandoma lįsti į asmeninį žmogaus gyvenimą beigi daryti apie tai kažkokias išvadas.
Papildyta:
Atsakant į temą, nemanau, kad autorė gali reikalauti iš meilužio ištikimybės. Jeigu jai tai netinka, tegul pasiieško kito, kuris norės būti ištikimas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 29, 11:13)
Moderatoriai nebe taip atidžiai dirba savo darbą.

Nes atidžiai dirba savo tiesioginį darbą. Bet ačiū, kad vietoj TV žiūrėjimo suteikėt man progą prasišluoti. Dar diskutuosit ne į temą, uždarysiu šitą "balaganą".
Atsakyti
smile.gif Atsiprašau už tą balaganą,čia mano kaltė buvo
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 07 29, 22:51)
Nes atidžiai dirba savo tiesioginį darbą. Bet ačiū, kad vietoj TV žiūrėjimo suteikėt man progą prasišluoti. Dar diskutuosit ne į temą, uždarysiu šitą "balaganą".

O kur raudonas šaukštukas kairėje? Vat šitas tai rimtai atrodydavo...

Paskundė turbūt kas nors...
Atsakyti
Jei kalbant i tema, tai is meiluzio reikalauti, kad jis butu istikimas - mazu maziausiai kvaila. Matyt tik moterys gali tokios nesamones reikalauti... Istikimybe, mano nuomone, yra dvieju zmoniu isipareigojimas vienas kitam, o apie koki isipareigojima galima kalbeti su meiluziu? Juk jis antraplanis turetu buti, auksciau visko gi seima. Nebent moteriai meiluzis tapo daugiau nei jos vyras... Tik tada kitas klausimas kyla, kuris tada gaunasi meiluzis, o kuris tikra meile?
Atsakyti
Iš vis reikalauti bet ko iš bet ko - kvaila.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 30, 08:10)
Iš vis reikalauti bet ko iš bet ko - kvaila.

Kodel, is darbdavio algos reikalauti sakyciau net labai protinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 30, 08:23)
Kodel, is darbdavio algos reikalauti sakyciau net labai protinga smile.gif

Pabandykit.

Protingiau yra pasirinkti darbdavį, iš kurio nereikia reikalauti algos.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 30, 08:43)
Pabandykit.

Protingiau yra pasirinkti darbdavį, iš kurio nereikia reikalauti algos.

Medini, protingiausia yra apskritai dirbti sau, t.y. nereikes nieko reikalauti.
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 30, 08:48)
Medini, protingiausia yra apskritai dirbti sau, t.y. nereikes nieko reikalauti.

Tai įeina į darbdavio, iš kurio nereikia reikalauti algos pasirinkimą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 30, 08:49)
Tai įeina į darbdavio, iš kurio nereikia reikalauti algos pasirinkimą.

Tu visada taip gincijiesi? Jei ka, tai ieina i savo darbo pasirinkima, o ne darbdavio. Net ir is saves reikia reikalauti (siekti) algos (pelno), kitaip koks stimulas kazka dirbti?
Atsakyti
Nu, reikalauti istikimybes, nu kaip gi kaip gi, aisku.
Dar tokie ismislu perlai, kai miegi su vyru, o dievini meiluzi, tiesa jis kazkodel vis dar kitos vyras, o toks geras, toks geras...., bet ir saviskio nepaliksiu, na toks irgi ne blogas...
Atsakyti