Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

labas visoms 4u.gif as kaip visada kol prisiruosiu prisijungti ,jau ir vakaras ateiti gali.

QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 21, 19:49)
as tai siaip tik praskalauju, nieko negydau,buna issivalius dantis ir dar ka sukramsnoji,tai tada ir praskalauju mirksiukas.gif
o koks pas tave tas skystis,kad toks jau skanus,isduok greitai paslapti mirksiukas.gif  ax.gif

hihihi.gif
paprastas-colgate plax melynas,bet man labai skanus jis.kita karta reikes ruzava pabandyti
QUOTE(dimming @ 2009 07 21, 20:35)
Ar nesiojant breketus (juos uzdejus, ar veliau kazka pakeitus, paverzus ir pan.) buna dienu , momentu, kai sunku kalbeti?

man sunku pirma diena po uzdejimo labai sunku buvo.jau kazkada pasakojau,buvau tokiam susitikime ir ten turejau daug kalbeti,tai tada buvo nepatogu,nes nemokejau dar lotuliukas.gif
QUOTE(justyte** @ 2009 07 21, 21:28)
pagaliau susikuriau normalias liniuotes doh.gif

grazios labai ,, dabar jau beveik visos jas turim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baby..: 22 liepos 2009 - 11:46
Ei panos, jūs čia taip greitai plepate. Šiandien po pietų aš išvažiuoju namo į žemaitiją, tai grįšiu tik vakare, o kadangi gimtadieniukas, tai nežinau, ar prisėsiu prie kompo. O jeigu jūs priplepėsit 50 puslapiukų. Gal iš karto sukurti temą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte* @ 2009 07 22, 09:07)
Labas rytas smile.gif gana greitai ir aš prisijungsiu į Jūsų būrį.
Breketuota būsiu rugsėjo pradžioje. Galėčiau ir greičiau, bet norim dukrytę pakrikštyt, tai šiek tiek išlaidų papildomų turime.
Ar priimsite į savo draugišką kompaniją? 4u.gif

priimsim,priimsim,butinai mirksiukas.gif
o kokiam tu mieste dediesi ,pas kokia gydytoja? rolleyes.gif
QUOTE(Achilles @ 2009 07 22, 10:02)
bet tu, vampyre, tai maladiec esi lotuliukas.gif

tikrai,iskart nuotaika pakyla thumbup.gif cia tikriausiai del paverzimo nuotaika gera
QUOTE(Achilles @ 2009 07 22, 11:09)
mergos, pasigirsiu, šiandien mano gimtadienis, laukiu sveikinimų  clap_1.gif  nail.gif  friends.gif  yahoo.gif

SVEIKINU,SVEIKINU,SVEIKINU. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! clap.gif clap.gif happybday.gif
Atsakyti
AČIŪ VISOMS ŠIMTĄ KARTŲ SAKAU clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 22, 12:47)
Ei panos, jūs čia taip greitai plepate. Šiandien po pietų aš išvažiuoju namo į žemaitiją, tai grįšiu tik vakare, o kadangi gimtadieniukas, tai nežinau, ar prisėsiu prie kompo. O jeigu jūs priplepėsit 50 puslapiukų. Gal iš karto sukurti temą? g.gif

gal rimtai reiketu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baby..: 22 liepos 2009 - 11:53
QUOTE(Achilles @ 2009 07 22, 10:47)

gal ir gera ideja, kiek cia ir liko 7-8 puslapiukai, su tokiom pleputem negali zinoti uzsibaigs temele ir "kukuosim" tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aga jei tokiais tempais tai greit reikes naujos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 22, 12:49)
gal rimtai reiketu  g.gif

tai einu dabar dar patikslinsiu duomenis, reikia ten dar viską pataisyti
tai po kokios valandos sukursiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 22, 12:51)
tai einu dabar dar patikslinsiu duomenis, reikia ten dar viską pataisyti
tai po kokios valandos sukursiu  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baby..: 22 liepos 2009 - 11:53
QUOTE(ajaja @ 2009 07 22, 13:37)
o as Damon uzsiskiedziau, istikruju pati norejau internete prisiskaicius, o dabar beveik gailiuosi, jei butu paprasti metaliniai, tai jau eiciau i pirma paverzima, o dabar dar visa men laukti... atrodo jokio veiksmo nevyksta  doh.gif
na, bet kas padaryta, tas padaryta, gal kai jau dantukai pajudes i ten kur reikia, truputi atsipusiu...  ax.gif

as esu su metaliniais breketais ir man reikia eiti kas 2men wink.gif
Atsakyti
justyte**- o kodel taip ?
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 22, 13:49)
AČIŪ VISOMS ŠIMTĄ KARTŲ SAKAU  clap.gif

nuosirdziausi sveikinimai smile.gif buk pati laimingiausia wub.gif 4u.gif
Atsakyti