Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

merginos, ar jums netrukdo darbui forumas...? as ziuriu grazuole kai uzsisedziu, tai darbeliai visi lieka nepadaryti... ir svarbiausia, tai su sautuvu gi nieks nestovi, pati lendu, einu plepeti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 22, 13:55)
justyte**- o kodel taip ?

todel, kad man dejo tuos protingesnius breketus kaip gydytoja sako, kuriu poveikis yra du menesiai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
laba diena visom..

esu snd pikta nerealiai.. akis tinsta ( tikiuos nebus pulinukas, nes gydytoja sake jei bus pulinys sius pas chirurga blink.gif ), dar lupa sugebejo sutint.. jauciuos kai zombis unsure.gif

mano dantena vis dazniau pradeda skaudet.. zodziu nelinksmai man visai..

p.s.Achilles su gimtadieniu happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 22, 10:55)
justyte**- o kodel taip ?

aha Justyte, kodel taip?? gal todel, kad jau dantukai i vietas atsistojo, dabar tik reikia, kad priprastu tose vietose?

tuo paciu ir paguodei truputeli, aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 07 22, 10:57)
todel, kad man dejo tuos protingesnius breketus kaip gydytoja sako, kuriu poveikis yra du menesiai smile.gif 4u.gif

tai gal tavo irgi Damon??
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 07 22, 12:58)
laba diena visom..

esu snd pikta nerealiai.. akis tinsta ( tikiuos nebus pulinukas, nes gydytoja sake jei bus pulinys sius pas chirurga blink.gif ), dar lupa sugebejo sutint.. jauciuos kai zombis  unsure.gif

p.s.Achilles su gimtadieniu  happybday.gif

Dėkui,

O kas čia tau nutiko? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 22, 12:57)
merginos, ar jums netrukdo darbui forumas...? as ziuriu grazuole kai uzsisedziu, tai darbeliai visi lieka nepadaryti... ir svarbiausia, tai su sautuvu gi nieks nestovi, pati lendu, einu plepeti...  doh.gif

na as nedirbu,bet yra kitu darbeliu namie,tai viskas lieka nepadaryta,kai uzsisedziu tai uzsisedziu .o dar kol perskaitau viska lotuliukas.gif blush2.gif doh.gif

QUOTE(justyte** @ 2009 07 22, 12:57)

o cia kaip ? lotuliukas.gif papasakok daugiau apie tuos protingesnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baby..: 22 liepos 2009 - 12:07
QUOTE(Shin @ 2009 07 22, 10:58)
laba diena visom..

esu snd pikta nerealiai.. akis tinsta ( tikiuos nebus pulinukas, nes gydytoja sake jei bus pulinys sius pas chirurga blink.gif ), dar lupa sugebejo sutint.. jauciuos kai zombis  unsure.gif

Sveika Shin, susidejo tau viskas i viena kruva, ir akis, ir lupa, ir dar ta dantena nelaiminga... na buna visiem tokiu dienu pasistenk nusiraminti, nervai nieko nepakeis... viskas po truputi issispres ir vel tavo padangej saulute svies...

o kas atsitiko lupai?
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 22, 13:01)
Dėkui,

O kas čia tau nutiko?  blink.gif

na lupa tai as ipratus kad tinsta, bet vistiek uzknisa unsure.gif o del akies net ir nzn kodel man taip.. jei bus ta vadinamoji votis draugas gaus per ausi, nes kaip tik pas ji siuo metu baigia praeit ta votis..
o dantenos tai kazkoks uzdegimas sake stomatologas.. ispejo kad greit nepraeis, bet jau nervina.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 22, 12:57)
merginos, ar jums netrukdo darbui forumas...? as ziuriu grazuole kai uzsisedziu, tai darbeliai visi lieka nepadaryti... ir svarbiausia, tai su sautuvu gi nieks nestovi, pati lendu, einu plepeti...  doh.gif

Ne nu bet sitoj vietoj tai kai pirstu i aki!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 07 22, 13:04)
na lupa tai as ipratus kad tinsta, bet vistiek uzknisa  unsure.gif  o del akies net ir nzn kodel man taip.. jei bus ta vadinamoji votis draugas gaus per ausi, nes kaip tik pas ji siuo metu baigia praeit ta votis..
o dantenos tai kazkoks uzdegimas sake stomatologas.. ispejo kad greit nepraeis, bet jau nervina.. verysad.gif

o kas su lupa tau ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 22, 14:02)
na as nedirbu,bet yra kitu darbeliu namie,tai viskas lieka nepadaryta,kai uzsisedziu tai uzsisedziu .o dar kol perskaitau viska  lotuliukas.gif  blush2.gif  doh.gif
o cia kaip ?  lotuliukas.gif  papasakok daugiau apie tuos protingesnius

nea mano ne damon, mano metaliniai mazi breketai. ir ten kur dejausi leido rinktis is triju kategoriju metaliniu breketu

1.1300lt eit kas men, dideli patis metaliukai..
2.1600lt eit kas men, mazesni biski metaliukai
3.1800lt eit kas du men, ir mazi pati metaliukai.
tai vat wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 22 liepos 2009 - 12:08
QUOTE(vampyre @ 2009 07 22, 13:05)
Ne nu bet sitoj vietoj tai kai pirstu i aki!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif

Achilei:
Ach tiu,pele sitaip!!! blink.gif lotuliukas.gif
tai maza to, kad sulyjau is ryto, kad mano dvi koleges laukias ir kad man pirmas paverzimas tai dar ir tavo sventee!!!!!!!!???? ne nu fantastika isvis!!!!!!!!!!!! clap_1.gif happybday.gif yahoo.gif
happy happy yahoo.gif
Atsakyti