merginos, ar jums netrukdo darbui forumas...? as ziuriu grazuole kai uzsisedziu, tai darbeliai visi lieka nepadaryti... ir svarbiausia, tai su sautuvu gi nieks nestovi, pati lendu, einu plepeti...

QUOTE(Baby.. @ 2009 07 22, 13:55)
justyte**- o kodel taip ?
todel, kad man dejo tuos protingesnius breketus kaip gydytoja sako, kuriu poveikis yra du menesiai

laba diena visom..
esu snd pikta nerealiai.. akis tinsta ( tikiuos nebus pulinukas, nes gydytoja sake jei bus pulinys sius pas chirurga
), dar lupa sugebejo sutint.. jauciuos kai zombis
mano dantena vis dazniau pradeda skaudet.. zodziu nelinksmai man visai..
p.s.Achilles su gimtadieniu
esu snd pikta nerealiai.. akis tinsta ( tikiuos nebus pulinukas, nes gydytoja sake jei bus pulinys sius pas chirurga

QUOTE(Baby.. @ 2009 07 22, 10:55)
justyte**- o kodel taip ?
aha Justyte, kodel taip?? gal todel, kad jau dantukai i vietas atsistojo, dabar tik reikia, kad priprastu tose vietose?
tuo paciu ir paguodei truputeli, aciu

Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 07 22, 10:57)
todel, kad man dejo tuos protingesnius breketus kaip gydytoja sako, kuriu poveikis yra du menesiai

tai gal tavo irgi Damon??
QUOTE(Shin @ 2009 07 22, 12:58)
laba diena visom..

Dėkui,
O kas čia tau nutiko?

QUOTE(ajaja @ 2009 07 22, 12:57)
merginos, ar jums netrukdo darbui forumas...? as ziuriu grazuole kai uzsisedziu, tai darbeliai visi lieka nepadaryti... ir svarbiausia, tai su sautuvu gi nieks nestovi, pati lendu, einu plepeti... 

na as nedirbu,bet yra kitu darbeliu namie,tai viskas lieka nepadaryta,kai uzsisedziu tai uzsisedziu .o dar kol perskaitau viska

QUOTE(justyte** @ 2009 07 22, 12:57)

o cia kaip ?

QUOTE(Shin @ 2009 07 22, 10:58)
laba diena visom..

Sveika Shin, susidejo tau viskas i viena kruva, ir akis, ir lupa, ir dar ta dantena nelaiminga... na buna visiem tokiu dienu pasistenk nusiraminti, nervai nieko nepakeis... viskas po truputi issispres ir vel tavo padangej saulute svies...
o kas atsitiko lupai?
QUOTE(Achilles @ 2009 07 22, 13:01)
na lupa tai as ipratus kad tinsta, bet vistiek uzknisa

o dantenos tai kazkoks uzdegimas sake stomatologas.. ispejo kad greit nepraeis, bet jau nervina..

QUOTE(ajaja @ 2009 07 22, 12:57)

Ne nu bet sitoj vietoj tai kai pirstu i aki!!!!!!!!!!!

QUOTE(Shin @ 2009 07 22, 13:04)
na lupa tai as ipratus kad tinsta, bet vistiek uzknisa
o del akies net ir nzn kodel man taip.. jei bus ta vadinamoji votis draugas gaus per ausi, nes kaip tik pas ji siuo metu baigia praeit ta votis..
o dantenos tai kazkoks uzdegimas sake stomatologas.. ispejo kad greit nepraeis, bet jau nervina..

o kas su lupa tau ?

QUOTE(Baby.. @ 2009 07 22, 14:02)
na as nedirbu,bet yra kitu darbeliu namie,tai viskas lieka nepadaryta,kai uzsisedziu tai uzsisedziu .o dar kol perskaitau viska
o cia kaip ?
papasakok daugiau apie tuos protingesnius

o cia kaip ?

nea mano ne damon, mano metaliniai mazi breketai. ir ten kur dejausi leido rinktis is triju kategoriju metaliniu breketu
1.1300lt eit kas men, dideli patis metaliukai..
2.1600lt eit kas men, mazesni biski metaliukai
3.1800lt eit kas du men, ir mazi pati metaliukai.
tai vat

QUOTE(vampyre @ 2009 07 22, 13:05)
Achilei:
Ach tiu,pele sitaip!!!

tai maza to, kad sulyjau is ryto, kad mano dvi koleges laukias ir kad man pirmas paverzimas tai dar ir tavo sventee!!!!!!!!???? ne nu fantastika isvis!!!!!!!!!!!!

happy happy