Įkraunama...
Įkraunama...

Kelias link holivudiskos sypsenos!:)

[quote=ajaja,2009 07 22, 14:00]
aha Justyte, kodel taip?? gal todel, kad jau dantukai i vietas atsistojo, dabar tik reikia, kad priprastu tose vietose?

tuo paciu ir paguodei truputeli, aciu 4u.gif

as nuo pat pradziu ejau kas du men 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 07 22, 11:04)
na lupa tai as ipratus kad tinsta, bet vistiek uzknisa  unsure.gif  o del akies net ir nzn kodel man taip.. jei bus ta vadinamoji votis draugas gaus per ausi, nes kaip tik pas ji siuo metu baigia praeit ta votis..
o dantenos tai kazkoks uzdegimas sake stomatologas.. ispejo kad greit nepraeis, bet jau nervina.. verysad.gif

as atsimenu man ant akies mieziai augdavo pastoviai kai maza buvau... matai o jei votis tai net pas chirurga siuncia... aisku kai ant akies tai kazkaip dar bet kokiu kompresu ir neuzdesi, jautri vieta... na nesinervink labai jau, yra kaip yra. gal ir nereikes to chirurgo isikisimo. o rytoj bus geresne diena..
Atsakyti
vampyre, ačiū bigsmile.gif
bet žiūriu tikrai kad jūs plepės, dabar tik koreguoju duomenis, o jau tema tuos baigsis lotuliukas.gif
tik dabar galvoju, vilmosius su metaliniais? dar klausiau praeitą kartą, ir vėl doh.gif bet man rodos metaliniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 07 22, 13:08)
nea  mano ne damon, mano metaliniai mazi breketai. ir ten kur dejausi leido rinktis is triju kategoriju metaliniu breketu

1.1300lt eit kas men, dideli patis metaliukai..
2.1600lt eit kas men, mazesni biski metaliukai
3.1800lt eit kas du men, ir mazi pati metaliukai.
tai vat wink.gif 4u.gif

oho,o dar ir taip buna g.gif
o gal buvai foto imetusi kur dantukai is arti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 07 22, 13:04)
na lupa tai as ipratus kad tinsta, bet vistiek uzknisa  unsure.gif  o del akies net ir nzn kodel man taip.. jei bus ta vadinamoji votis draugas gaus per ausi, nes kaip tik pas ji siuo metu baigia praeit ta votis..
o dantenos tai kazkoks uzdegimas sake stomatologas.. ispejo kad greit nepraeis, bet jau nervina.. verysad.gif

Nesinervink, mergaite,tau netinka sitas vaidmuo wacko.gif Tiu mum ir su patinusia lupa grazi!!!! ax.gif Kitos net specialiai leidziasi visokias nesamones,kad paputletu, o cia zek kaip tau fainiai gaunas new_russian.gif Gelyte tau ir neliudekai console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 22 liepos 2009 - 12:13
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 22, 13:07)
o kas su lupa tau ?  blush2.gif

man ji i metus kelis kartus sutinsta.. turiu ta bakterija, neatsimenu kaip vadinas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 07 22, 11:08)
nea  mano ne damon, mano metaliniai mazi breketai. ir ten kur dejausi leido rinktis is triju kategoriju metaliniu breketu

1.1300lt eit kas men, dideli patis metaliukai..
2.1600lt eit kas men, mazesni biski metaliukai
3.1800lt eit kas du men, ir mazi pati metaliukai.
tai vat wink.gif 4u.gif

nieko sau pasirinkimas blink.gif geroj tu cia klinijoj
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 22, 13:11)
as atsimenu man ant akies mieziai augdavo pastoviai kai maza buvau... matai o jei votis tai net pas chirurga siuncia... aisku kai ant akies tai kazkaip dar bet kokiu kompresu ir neuzdesi, jautri vieta... na nesinervink labai jau, yra kaip yra. gal ir nereikes to chirurgo isikisimo. o rytoj bus geresne diena..

tikiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 22, 13:12)
vampyre, ačiū  bigsmile.gif
bet žiūriu tikrai kad jūs plepės, dabar tik koreguoju duomenis, o jau tema tuos baigsis  lotuliukas.gif
tik dabar galvoju, vilmosius su metaliniais? dar klausiau praeitą kartą, ir vėl  doh.gif  bet man rodos metaliniai  thumbup.gif

KOlduneli, tik pataisyk mano darktorkos pavarde, atai girtai kazkaip uzrasiau smile.gif hihihi.gif
Latkauskiene aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 07 22, 13:12)
Nesinervink, mergaite,tau netinka sitas vaidmuo wacko.gif Tiu mum ir su patinusia lupa grazi!!!! ax.gif  Kitos net specialiai leidziasi visokias nesamones,kad paputletu, o cia zek kaip tau fainiai gaunas new_russian.gif Gelyte tau ir neliudekai console.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 07 22, 11:12)
Nesinervink, mergaite,tau netinka sitas vaidmuo wacko.gif Tiu mum ir su patinusia lupa grazi!!!! ax.gif  Kitos net specialiai leidziasi visokias nesamones,kad paputletu, o cia zek kaip tau fainiai gaunas new_russian.gif Gelyte tau ir neliudekai console.gif

manau jei kada turesiu bloga diena, eisiu pas Vampyre guostis, manau privers sypsena isspausti kas bebutu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 22, 14:12)
oho,o dar ir taip buna  g.gif
o gal buvai foto imetusi kur dantukai is arti ?  ax.gif

fotki.com yra. bet ne is labai arti 4u.gif wub.gif

ziuriu sian mes labai atktyvios biggrin.gif
tiek namie darbu o dar net nepradejau daryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 22 liepos 2009 - 12:20