Įkraunama...
Įkraunama...

Svorio ir ūgio lentelės

QUOTE(coco loco @ 2007 03 28, 09:25)
Viktorijai 6,5 m. Ūgis 1,29 m, o svoris vos vos 20 kg siekia. Anatomiją ant vaiko galima mokytis. O kas būna, kai reikia eiti valgyti... schmoll.gif  Ašaros, barniai... Jei galėtų, tiksliau, jei kas leistų, tai tikriausiai visai nevalgytų. Na žinoma išskyrus ledus, šokoladą ir apelsinus. Kokius tik vitaminus negėrėm, nieks nepadeda.
Be je, saldumynų ji tikrai daug nevalgo. Nieks neduoda.   nono.gif  nono.gif  nono.gif  nono.gif

Mano tai visiškai coliukė 6,5 m. ūgis beveik 1,13 m., o svoris apie 17 - 17,5 kg. net gaila žiūrėt kokia ji plona. Kai reikia valgyt tai valgo ta kas patinka visai neblogai tik reikia maitint g.gif , bet norint sumaitinti nors kiek daržovių tai tada karas su ašarom doh.gif , net nezinau ka daryt, o dėl saldumynų tai labai gaila, bet mažai jų valgo jai viskas neskanu tik tortas be nieko (jokiu riešutų ir vaisių)biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asera: 28 kovo 2007 - 11:43
MAno Karolinai 4.5 m. - ūgis apie 118cm, svoris 19,5kg.
Atsakyti
Labas rytas! Žvilgtelėjau į ūgio/svorio lentelę. Ūgiu esame virš "didžiosios" kreivės, o svoris tik tik "mažąją" siekia. Ir ligos pradėjo kabintis. Tai peršalimas, tai virusinis susirgimas, pilvuką labai dažnai skauda. O dabar dar ir skarlatina persirgome. Iš kur?.. g.gif Sakau, gal dėl to visos ligos ir kabinasi, kad beveik nieko nevalgom. Viktorija yra labai judri, nenustygstanti vietoje. Dieve ir iš kur tos energijos pas ją? Kaip atsikelia ryte, tai taip ir neprisėda visą dieną. Net ir valgo (jei tai galima valgymu pavadinti) su pabėgiojimais, pasišokimais. Būtų daug ramiau, jei ji turėtų apetitą. Tada sakyčiau, kad dėl greitos medžiagų apykaitos, išsilakstymo ji tokia. O dabar? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vasar_a @ 2007 03 21, 01:13)
O ką reiškia LEISTINOS g.gif tai maniškes reikėtų patrumpint, nes virš leistinos ribos išaugę merginos abi  doh.gif

Trumpinti nieko nereikia smile.gif Tiesiog viršutinę ūgio ribą reikia suprasti taip: 95% atitinkamo amžiaus vaikų yra mažesnio ūgio nei nurodyta viršutinė riba.
Ir dar reikia pastebėti, kad pirmam puslapyje esanti lentelė pritaikyta ne Lietuvos vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J23: 30 kovo 2007 - 13:21
vaikui uz poros men.sukaks 3m.Trimecio ugi ir svori 100prc atitinka
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2007 03 31, 19:45)
vaikui uz poros men.sukaks 3m.Trimecio ugi ir svori 100prc atitinka

Akivaizdu, kad lentelės pirmam ir 13 psl. yra skirtingos. Lietuvos vaikų duomenys 13 psl.
Atsakyti
Mano trimetės ūgis 98 cm ir svoris 13 kg
Atsakyti
Mano keturiu metuku dukryte sveria 24 kg., o ugis 105 cm. thumbup.gif
Atsakyti
Mano penkiametis sveria 18 kg, o ugis 120cm g.gif toks padziuves biski doh.gif bet tai men nemegstam valgyti blush2.gif
Atsakyti
maniskis truputi kudokas blush2.gif einu ir as koses virt mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano suneliui 3,7 metai. Ugis - lygiai 100 cm, o svoris - 15 kg.
Atsakyti
Mano suneliui jau 5.5 m.....sveria 20 kg ir 114cm ugio ax.gif ( paziurejau i lenteles...tai per viduriuka eina smile.gif ....o as vis pergyvenau, kad per kudas, per mazas blush2.gif )
Atsakyti