Įkraunama...
Įkraunama...

Svorio ir ūgio lentelės

QUOTE(migliux @ 2007 05 31, 08:19)
Geriausia vadovautis Tutkuvienės sudarytomis svorio ir ūgio lentelėmis. Šių lentelių yra ir ligos istorijoje įklijuota, joje gydytoja žymi vaiko ūgio ir svorio kitimą. Sūnus mano visada buvo prie viduriniokų, dabar 128 cm 25 kg, dukra pagal amžių gana aukšta 110 cm sveria gal 18 kg

gerai būtų, kad internete tas lenteles patalpintų.
Atsakyti
na mano dukryte labai liesa ji 104 cm ir tik 14,7 kg, niekaip jau metai i 15 kg neilipam ir zinoma su valgiu turim problemu, nors viska valgo, bet labai nedaug schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lora12: 02 birželio 2007 - 11:01
QUOTE(Lelija33 @ 2007 05 24, 14:20)
Gal žinot, kur internete būtų galima rast tas vaikų ūgio/svorio lenteles?

LENTELIU NUORODOS YRA SIOS TEMOS BERODS PIRMAME PUSLAPY.Katik ziurejau
Musiskis3,3m.yra99cm,15,5kg.Atrodo kudutis,o ir gydytojai vis sako,kad truksta svorio,bet jis i teti.Tik jo zandukai dideli,apvalaus veiduko,tai ir i akis nekrenta,kad liesas.
Papildyta:
QUOTE(Lelija33 @ 2007 05 25, 11:59)
Radau duomenis, kad vaikų normalus KMI turi būti nuo 14 iki 18. O suaugusiųjų - nuo 18.5 - 24.9.
KMI per keletą sekundžių apskaičiuoja čia:
http://www.kmi.lt/content_4.html

Tai maniskio KMI 15,3.Reiskia normos ribose.Tai ir gerai.O gydytojai vis sako,kad labai truksta svorio.
Papildyta:
QUOTE(Lelija33 @ 2007 05 30, 14:41)
Čia nustato būsimą vaiko ūgį pagal tėvų ūgius:
http://www.mamosdien...s.lt/vaikas.php

Irgi idomu pazaisti.Bet tai tik zaidimas.Oi kaip skiriasi vienos mamos ir vieno tecio suaugusiu vaiku ugis.Mano drauge buvo162cm,o jos sesute 187cm.Viena i mama,kita i seneli.
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 06 03, 16:05)
Irgi idomu pazaisti.Bet tai tik zaidimas.Oi kaip skiriasi vienos mamos ir vieno tecio suaugusiu vaiku ugis.Mano drauge buvo162cm,o jos sesute 187cm.Viena i mama,kita i seneli.

Taip, tai, manau, tik žaidimas, nes įvedžiau savo draugių ir jų vyrų ūgius. Vaikai jau dabar didesni, nei tas nurodytas jų ūgis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(noanoa @ 2007 06 03, 16:05)
LENTELIU NUORODOS YRA SIOS TEMOS BERODS PIRMAME PUSLAPY.Katik ziurejau

Labai ačiū, Noanoa, apsižioplinau, nepastebėjau to 1psl.
Šakutės, mano visi vaikai viršija ūgio normas, o vyresnieji - ir svorio schmoll.gif
Atsakyti
Mūsų sūnui 3 metukai ūgis 104cm svoris 16kg ax.gif
Atsakyti
Mano maziukui uz menesiuko 3 metukai.Ugis 95,svoris 13.Pagal lentele viduriukas,tai ir nesuku sau galvos.Daktare sake,kad berniuku ugis ir svoris labai sokineja.
Atsakyti
maniskiai abu virs virsutines eilutes-visai i tevus... blush2.gif Mano sesiamete(ka tik atsvente gimtadieni)-130 cm. ugio...Eina niekuo nesiskiradama nuo savo 8- meciu draugiu..
Atsakyti
mano mergaitei 3 metai ir 8 menesiai, o ugis jau 1.15cm sveria 18,bet su maistu problemos tai ohoho nieko nevalgo doh.gif
Atsakyti

O stai mano sunus beveik 3m sveria tik 11,5 o ugis 96 verysad.gif . Jis gime hipotrofiskas,ugis is karto atsistate o stai svorio visa laika truksta. Atrodo ir valgo bet liesas ir ilgas
Atsakyti
QUOTE(Barbara 080 @ 2007 06 24, 22:09)
O stai mano sunus beveik 3m sveria tik 11,5 o ugis 96 

mano sūnui 2.7 metų..gimė nromalaus svorio. ale dabar kazko svoris neauga..11.5 ,ūgis 95 cm g.gif ..bet valgo daug, daug...
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2007 05 31, 08:19)
Geriausia vadovautis Tutkuvienės sudarytomis svorio ir ūgio lentelėmis. Šių lentelių yra ir ligos istorijoje įklijuota, joje gydytoja žymi vaiko ūgio ir svorio kitimą. Sūnus mano visada buvo prie viduriniokų, dabar 128 cm 25 kg, dukra pagal amžių gana aukšta 110 cm sveria gal 18 kg

o pas maniskes kortelese nera tokiu lenteliu unsure.gif
Emilija - 3.9m-16.100kg.-101cm
lenteleje ant virsutines kreives ir svoris ir ugis, bet kadangi svoris atitinka ugi tai nesuku galvos
KMI-15.8
tik beda kai reikia nusipirkti kelnes, nes dazniausiai buna taip, kad jei tinka pagal ilgi tai buna per dideles per uzpakali ir atvirksciai
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2007 07 10, 11:53)
o pas maniskes kortelese nera tokiu lenteliu unsure.gif
Emilija - 3.9m-16.100kg.-101cm
lenteleje ant virsutines kreives ir svoris ir ugis, bet kadangi svoris atitinka ugi tai nesuku galvos
KMI-15.8
tik beda kai reikia nusipirkti kelnes, nes dazniausiai buna taip, kad jei tinka pagal ilgi tai buna per dideles per uzpakali ir atvirksciai

aha i pas mus tokia pati prob su kelnemis kartais net treningines smunka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti