mano panelei 10 26 suejo 4 metukai, as skaitau kad ji is aukstuju ugis 1.14 svoris 18 kg

QUOTE(LiBo @ 2007 11 13, 09:51)
As cia siek tiek ne i tema, bet gal parasytumet, koks galetu buti 3-3.5 metu berniuko pedos dydis - noriu batukus padovanot (norisi padaryti siurpriza ir teveliams, todel negaliu ju klaust).
Aciu
Aciu
mums dabar 3metai ir 9 mėn. ir rudeninius batukus nešioja 28 dydį, o štai esam jau nusipirkę žieminius batukus tai 30 dydi, nes storas kailiukas viduj+ jeigu su šiltom viln. kojinitėm ,tai pats tas.
o kai buvo 3,6 metu tai kažkur 26 dydi batuku pirkom,nes buvo dar šiltas ruduo.o jūms žiūrint kokius batukus jūs norit dovanoti:ar basutes, ar žieminius, ar namines tapkites.na geriau aišku pirkti biški didesnius ,nei mažesnius,sunešios,ir aišku atsižvelgti reikėtu i metu laiką.
QUOTE(juoduke @ 2007 11 13, 10:39)
mums dabar 3metai ir 9 mėn. ir rudeninius batukus nešioja 28 dydį, o štai esam jau nusipirkę žieminius batukus tai 30 dydi, nes storas kailiukas viduj+ jeigu su šiltom viln. kojinitėm ,tai pats tas.
o kai buvo 3,6 metu tai kažkur 26 dydi batuku pirkom,nes buvo dar šiltas ruduo.o jūms žiūrint kokius batukus jūs norit dovanoti:ar basutes, ar žieminius, ar namines tapkites.na geriau aišku pirkti biški didesnius ,nei mažesnius,sunešios,ir aišku atsižvelgti reikėtu i metu laiką.
aciu! o cia centimetrais kiek? Zadu uzsakyti veltinio tapkutes
Mano berniukui uz menesio bus 5 m. Ko gero mes prie mazesniu busim, ugis -107 cm , svoris - 20 kg.
QUOTE(Selena @ 2005 10 11, 09:49)
As tai turiu tokia knygute,kur raso,kad per 7metus svoris padvigubeja 3kart.Tik viena karta gyvenime zmogus per toki trumpa laika atlieka toki milziniska darba.O kai pasikeicia dantys ,tai augimas labai suleteja.Bet apie ugi ten nieko neraso.
įdomu:)
tesiant ugio tema... Kazkaip atradau si puslapiuka:
http://www_vaikosvei...t/view.php?id=7
Ir paskambinau nurodytu telefonu, nes maniskis maziukas neatitiko normos pagal savo ugi. Tai uzsiregistravom endokrinologo konsultacijai Kaune klinikose, po savaites prieme ir eiliu milzinisku nebuvo ir tyrimus padare. Zodziu, jei ka kamuoja panasios bedos siulau kreiptis tais telefonais! Ir siaip tam puslapi idomiu dalyku yra
http://www_vaikosvei...t/view.php?id=7
Ir paskambinau nurodytu telefonu, nes maniskis maziukas neatitiko normos pagal savo ugi. Tai uzsiregistravom endokrinologo konsultacijai Kaune klinikose, po savaites prieme ir eiliu milzinisku nebuvo ir tyrimus padare. Zodziu, jei ka kamuoja panasios bedos siulau kreiptis tais telefonais! Ir siaip tam puslapi idomiu dalyku yra

Maniskei devyni, o ugis 157,5
kita irgi ne is zemuju - sesiu metu 135

kita irgi ne is zemuju - sesiu metu 135

QUOTE(Loretele @ 2007 11 13, 12:33)
Mano berniukui uz menesio bus 5 m. Ko gero mes prie mazesniu busim, ugis -107 cm , svoris - 20 kg.
normaliai

maniškė muša rekordus - ūgis 118 cm, o svoris kaip ir jūsų - 20

kiek žinau penkiamečio ūgis apie 110 turėtų būti

o man neveikia nuorodos iš pirmo puslapio
Mano kleckeliui ka tik suejo ketveri ugis kazkur 96 o svoris 14 kg. Pagal mane tai normalu, bet baigia uzpjauti viena darzelio aukletoja ir nesuprantu kodel, nes tiek as tiek tevelis bei seneliai visi neauksti,
net surado knygute apie tai tik kad ten kalbama apie paauglius. Jauciuosi kaip nusikaltusi kiekviena karta kai kas karta paklausia ar buvot pas daktarus

QUOTE(Siguldencija @ 2007 12 07, 23:02)
Mano kleckeliui ka tik suejo ketveri ugis kazkur 96 o svoris 14 kg. Pagal mane tai normalu, bet baigia uzpjauti viena darzelio aukletoja ir nesuprantu kodel, nes tiek as tiek tevelis bei seneliai visi neauksti,
net surado knygute apie tai tik kad ten kalbama apie paauglius. Jauciuosi kaip nusikaltusi kiekviena karta kai kas karta paklausia ar buvot pas daktarus 

Nesuk sau galvos del tokiu smulkmenu,juk poliklinikoje lankotes ir jusu daktare sakytu kad kazkas negerai ,