Įkraunama...
Įkraunama...

Svorio ir ūgio lentelės

Mano dukrytėi 7metukai ir sveria 24kg. o ūgis 127. na o sūnaus ūgis 179, o sveria 47kg.jam 15m.Svoris labai mažas lyginant pagal ūgi, o ką daryti ir vitaminus geria ir sportuoja, bet svorio nėra kaip nėra.Konsultavomės su gydytoja sakė, kad nieko sveikas yra palaipsniui, pamažu jam svoris didės na žiūrėsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Flamme~ @ 2007 07 19, 16:10)

Mums dar 3 metu nebuvo,2,9 ar truputuka daugiau-105cm.,23kg.
Dabar eisime i poliklinika-svertis,matuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
mano dukrai 6.5m. jos ugis 116cm o svoris 21cm darzelij yra mergaite gimusi tais paciais metais ta pat menesi ir diena kaip mano dukra bet ji aukstesne uz maniske visa galva tad manau priklauso nuo teveliu ugio
Atsakyti
mano dukrai 4,5m. ugis 113cm...svoris apie 17-18kg...auksta ir liekna.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KEKA @ 2006 02 27, 19:07)
SVEIKOS, MAMYTĖS

PATARKIT KĄ MAN DARYTI verysad.gif MANO DAMAI 5 METAI- ŪGIS 1 M, O SVORIS TIK 12 KG.JAU ATSIBODO PER DARKARUS VAIKŠČIOTI doh.gif.TAIP NIEKO NERANDA:TYRIMAI GERI, MERGAITĖ SUPER AKTYVI, BET NIEKAIP Į NUSTATYTAS NORMAS NETELPAM.BE TO NORINT PAVALGYDINTI REIKIA DIDELIŲ PASTANGŲ, O KARTAIS PATI PAPRAŠO.NEŽINAU KĄ DARYTI g.gif IR VITAMINUS GERIAM IR NIEKO

na, tai mano mama savo laiku turejo nusisauti.
kai man buvo 12,5 metu as sveriau 25 kg.

dabar man beveik tris kart tiek ir sveriu 45.

ir zinokyt gyva, darbinga ir sveika, tfu-tfu-tfu. o kamuoja tik gripas sezonins.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 23 rugpjūčio 2007 - 20:42
o mums tuoj bus 3 m. tai ūgis 99 cm, ir sveriam 15 kg. pagal lentele thumbup.gif
Atsakyti
Mano keturiu metu berniuko ugis 110, svoris 20kg
Atsakyti
Aš irgi tvirtą ąžuolą auginu. Nuo pat gimimo buvo aukštas ir gerai sudėtas. Dabar ūgis 103cm ir svoris 16kg. Daktarai sako, jog duomenys kaip 4metukų vaiko biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergaitei 5 metukai, ugis 111 cm, o svoris 20 kg. smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 3,5 m. o ugis 103 cm. svoris apie 17 kg.
Tai ne is mazuju ax.gif
Atsakyti
mano mazoji dukryte 7men. ugis 68cm svoris 8.5kg
dizdioji greit bus 7metu kai buvo 6.5metu ugis buvo 1.28cm svoris 28kg
Atsakyti
Na, ir as pasisakysiu: mano mazoji dabar yra 4,5 m. ugis - 104 m., o svoris - 18 kg. Lyg ir viduriukas smile.gif
Atsakyti