Įkraunama...
Įkraunama...

Svorio ir ūgio lentelės

QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 06, 22:35)
Kai mokiausi, kazkur skaiciau , kad 4 m. vaikas turi padvigubinti savo gimimo ugi, tai jei zemesnis tai ir bus zemo ugio, o jei padvigubino tai bus vidutinio, o jei aukstesnis tai bus aukstas... tai kiek tame tiesos bus matyt kai mano vaikai uzaugs...  smile.gif

Labukas smile.gif

labai grazios supermama vaiko liniuotes,bet paspaudus ta nuoroda viska pažymėjau,bet ten duoda ir antro vaiko duomenis,o as dar jo neturiu unsure.gif
Visaip bandžiau tik vieno vaiko liniuote sukurti,bet neišeina doh.gif
gal patarsit,ka ne taip darau? blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
maniskei 5 metukai sausi suejo ugis 125 , sveria 23... i lentele netelpa biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyrukui 4,4 (šiaip galvojau kad pagal amžių yra labai aukštas) ugis 110cm,o sveria 16,6kg. smile.gif
Atsakyti
mano mergytei jau virs 5 tai ugis 116cm,o svoris 21kg.
Atsakyti
Sveikos, maniškei 6,5 metų ūgis 130cm. o svoris 30kg. rūbus tenka rinktis 9-10 metų vaikui. Na nemaža, bet gyditoja niekda nesakė kad kas ne taip na didesnė pagal laiką ir tiek g.gif
Atsakyti
Mažasis 3m-13kg/92cm
Didysis 7m-25kg/1.25cm 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, visą laiką maniau, kad maniškė mažai sveria, bet paskaitinėjusi supratau, kad ji pas mane visai storulka smile.gif Maniškiai beveik 5 m. ugis 109cm. o svoris 23,5
Atsakyti
Mano panelei 3,3 m. Jos ugis 107, svoris - 19kg. Visi galvoja, kad ji yra vyresne, nei triju metuku smile.gif
Atsakyti
mano suneliui 4.4m ugis 108cm,svoris 17.6kg smile.gif
dukrytei 1.11m ugis 89, svoris 12.3kg smile.gif
Atsakyti
Sūnus 5,3m.-ūgis 118cm., svoris 19kg. rolleyes.gif
Atsakyti
berniukas 2,5 m., jo ūgis - ~94 cm, svoris - 14 kg
Atsakyti
Sveiki,
Mano sūneliui 3metukai ir 10 mėn. šiuo metu jo ūgis 110, o svoris 20 kg., jis per šią žiema mums labai paaugo apie 10 centimetrų. smile.gif Šaunuolis smile.gif smile.gif
Atsakyti