Įkraunama...
Įkraunama...

Svorio ir ūgio lentelės

Mano vaikas 4,o ūgis 110, sveria 19kg. ir kad suvalgytu reikia ilgai prašyti blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2008 02 28, 21:15)
maniskis 6 metuku sveria 18.5 o ugis 117....gydytoja sake,kad normalus vaikas ...mano akimi siek tiek smulkokas...
bet  manau 3 metuku vaikui 20 kg. tikrai daugokai  g.gif

Na nemanau kad daug jam jau greit 4 metai ir jis aukštas berniukas. Gyditoja sakė kad viskas tvarkoje, koks tetis toks ir vaikutis, mes net batukus jau nešiojame 29 dydi. Vaikas auga praporcingai. Draugės vaikutis taip pat aukštas tik sveria 18kg o metuku tiek pat.
Papildyta:
QUOTE(zoluška @ 2008 03 25, 02:13)
Mano vaikas 4,o ūgis 110, sveria 19kg. ir kad suvalgytu reikia ilgai prašyti blush2.gif  bigsmile.gif

Mano zuikuti taip pat reikia ilgai įkalbinėti, bet jei užsispirs tai nesuvalgis nei kasnio, o kai nori tai paprašo.
Atsakyti
Mano vaikui 3.4, ugis apie 109, sveria 15kg. Visi sako, kad smulkutis. Valgyti niekada nenori, niekada nealkanas. Tikriausiai jeigu neliepciau tai maitintusi tik saldainiais ir sausainiais. Ir lakstytu iki nukritimo jeigu tik visada rastu, kas su juo kartu laksto.
Zodziu energija sunodoja labai greitai, bet nemegzta pasipildyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2008 03 27, 22:16)
Mano vaikui 3.4, ugis apie 109, sveria 15kg. Visi sako, kad smulkutis. Valgyti niekada nenori, niekada nealkanas. Tikriausiai jeigu neliepciau tai maitintusi tik saldainiais ir sausainiais. Ir lakstytu iki nukritimo jeigu tik visada rastu, kas su juo kartu laksto.
Zodziu energija sunodoja labai greitai, bet nemegzta pasipildyti smile.gif

atrodo ,kad apie maniski distrofikiuka pasakoji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

na mano vyresnioji jau kokie 2 metai kai 15 kg sveria. ji tik i ugi auga. plona kaip satra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena @ 2005 10 09, 19:21)
Tai kaip cia iseina g.gif .Jei jis gime 47cm,tai turi buti 94cm.?Tai tada visai mazas doh.gif

mano mažylė gimė irgi 47cm. Dabar jai 2.9m. Svoris 17kg, o ūgis 98cm. Manau kad visi vaikai keturių metukų padvigubina savo gimtąjį svorį.......
Papildyta:
QUOTE(Boružytė @ 2008 03 03, 14:25)
Mūsų sūneliui 5metai ūgis 110cm.o svoris 24kg gydytoja nieko nesakė,tai aš nežinau čia labai blogai ar ne.Ant pačio vaiko nesimato,tik kai pasakai kiek sveria,daug kas klausia ar ne per daug. g.gif

Tai nebijok paklaust gydytojos tokių dalykų - juk čia jų darbas(kas kad kartais mūsų klausimai ir kvaili biggrin.gif ) ax.gif
Atsakyti
Beveik 4,6met. ugis 109cm. svoris 18kg.
Atsakyti
labutis 4u.gif fuuu kaip jus mane nuraminot as galvojau kad mano sunus mazai sveria.jam 4 metai sveria 19kg ugis apie 1,10 gal ciut aukstesnis. dabar dar sergam-angina tai isvis labai mazai valgo labai pergyvenu del to. verysad.gif
Atsakyti
Brigitux, manau, kad taviškis sveria normaliai. Mano sūnui 4.1 m. Ūgis 108 cm, sveria apie 17.5 kg. Valgo labai labai labai mažai. Atrodo kaip šakaliukas, bet aš nė kiek nesijaudinu. Kraujas puikus, jis pats sveikas, aktyvus. Gydytoja sakė, kad jo augimo duomenys puikūs ir turbūt jam užtenka tiek, kiek suvalgo.
Atsakyti
mano arijukas 105cm.svoris17kg.as manau kad normalu.buna dienu kai nieko neisiulisi,buna kad ir 5 desreles suvalgo.judrus vaikis,kartais atrodo,kad nebedauk truksta ir prades sienom laipioti biggrin.gif
Atsakyti
Mano sesiametės ūgis 129 cm. svoris 29 kg mirksiukas.gif
nu didelė baisiausia visi sako kad septynmetė nes eina jau i pirma klasę mirksiukas.gif
Atsakyti
na panasu, kad mano vyrukai bus auksti
penkiametis 124 cm ir 22 kg, o jaunelis penkiu menesiu vejasi broli smile.gif 9,3 kg ir 73 cm lotuliukas.gif
Atsakyti