QUOTE(Rita003 @ 2008 05 20, 22:18)
Oi mamytes paskaicius apie jusu vaikuciu savori man dar labiau neramu pasidare del savo suniuko: jam 3,5metu sveria 13kg, ugis 98cm. Nebeismanau nei ka daryti

nei jam actimel skanu, nei jogurtai, nei mesyte

. Gal zinote kokiu apetita skatinanciu vitaminu, daug isbandem bet neveiksmingi.
Manau, nereikia pergyventi jei tyrimai geri. Tas lieknumas paveldimas, apziurekit gerai savo giminę. Apetitas ūgio neprideda

. Aš pati atsigimiau į savo tėvo giminę, visada buvau smulki ir vidutinio ūgio. Ir nevalgiau žiauriai. Bet paauglystė viską apvertė aukštyn kojom

.
Tik negrūskit vaikui to maisto, aš kaip perėjusi tokią vaikystę, labai prašau

. Dėl apetito aš saviškiui tai dažnokai duodavau gerųjų žarnyno bakterijų (Gefilus ar pan.). Pabandykit, tikrai nepakenks, o maniškiui tai tikrai super. Bet tiesa, jam nevalgymas buvo susijęs su pieno netoleravimu, buvo žarnynas išderintas.
Dar maniškiui nevalgymo periodais labai tiko uogos, pirkom šaldytas braškes, vyšnias, turėjom savo juodųjų serbentų. Tai kartais vien uogom gyvas buvo

Arba vien pomidorus ir agurkus valgė. O žuvytės kukulius ar bandėt virti. Labai skani skorpionžuvė. Kai maniškis bėgo nuo mėsytės, tai kažkaip žuvytė jam labai tiko.