Įkraunama...
Įkraunama...

Svorio ir ūgio lentelės

Mes 7 m ir 4 men, ugis 125 cm ir svoris 22 kg smile.gif
Atsakyti
Maniškė 3m. 6mėn. sveria 16 kg., o ūgis - 104 cm.
Atsakyti
mano berniukas 116 cm, sveria 22 kg. thumbup.gif
Atsakyti
manoji 3metuku ,ugis-96cm,o svoris 13.4kg.negalim pasigirti,kad butu labai valgi,nors labai megsta bulkutes visokias,bet kazkaip ,,i kuna ,,jai neina schmoll.gif
Atsakyti
sūnelis lygiai 6 m, 131 cm, 26 kg.
Atsakyti
Mano dukrytei liepos 2 bus 3 metukai,siandien buvom poliklinikoi pasisvert tai sveriam 18 kg ir ugis 97 cm.Daktare pasake,kad tai normalu.
O suneliui siandien lygiai 2 men. Sveria 6.800 , ugis 64 .
Atsakyti
mano didžiajam 4 metukai,o ūgis 1m.15cm., svoris 21 kg. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Mano damai 4metai ugis 110m.kazkur o sveria 17kg,kelnes taip pat sunku nupirkti nes ant pilvo nesilaiko,paskutini karta pirkom 5 metu vaikui skirtas kelnes,dar gerai kad sonose guma pasiverzia ant sagutciu tik ir taip nelabai padeda dar reikia sleikutciu rolleyes.gif .Su valgimu buna daznai problemos,o kartais sokiruoja suvalgita porcija.Labai padeda zuvu taukai,apetitas atsigauna labai greitai,net po keliu dienu pastebiu kad daugiau suvalgo ar nebereikia prasyti ,kad valgitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lannasuper: 07 liepos 2008 - 19:20
As visada galvojau,kad mano vyresnelis per mazas ir mazai sveria,bet paziurejus i sia lentele nurimau.Ugis 116cm,sveria 20kg-6m. smile.gif
Atsakyti
Maniškis visad buvo storuliukas, o dabar labai išsistiepė biggrin.gif , bet vistiek pagal lenteles viršutinėse kreivėse esam thumbup.gif 4m. 110cm, 19 kg. thumbup.gif
Atsakyti
mano pacanas tai vis budavo prie mazu,

o dabar per metus nuo 13 metu iki 14 uzaugo 12 cm,

tai tikiuosi, kad ateity bus prie aukshtu. thumbup.gif
Atsakyti
maniškei 4m.ūgis 108 svoris 18kg.
Atsakyti