Įkraunama...
Įkraunama...

Svorio ir ūgio lentelės

QUOTE(ziv @ 2008 05 22, 09:45)
Mergaitei 6 metai, ugis 127 (atitinka 8 metu ugi), svoris 23 kg. Tai kaip sumazinti jos augima?

QUOTE(iloniux @ 2008 05 23, 14:05)
O kam mazinti g.gif . Juk ne visi vienodai auga, gal paskui leciau augs ir susilygins , o gal bus auksta. Mano irgi ne maza 7.5men ugis 1.34 svoris 31kg

Maniškiui spalį bus šeši - ūgis 135 / svoris apie 37 kg. Didelis, net labai ... Jei ką nors neramina nevalgymas, tai mus jau neramina svorio augimas .... Atrodo ir maistą prisižiūrim, ir judam nemažai ... Toks MINI ALEKNA hihihi.gif - tvirtutis , drūtutis ...
Atsakyti
QUOTE(Aushrinė @ 2008 08 18, 16:27)
Maniškiui spalį bus šeši  - ūgis 135 / svoris apie 37 kg. Didelis, net labai ... Jei ką nors neramina nevalgymas, tai mus jau neramina svorio augimas .... Atrodo ir maistą prisižiūrim, ir judam nemažai ... Toks MINI ALEKNA  hihihi.gif  - tvirtutis , drūtutis ...

mano bernelis ir labai i Alekna nesa (gerai kad ne kaimynas lotuliukas.gif ) ugis 135 ,svoris 35 kg ...7 metai lapkriti .
Atsakyti
MANISKE 3.2 ugis 98cm ,o svoris 14
Atsakyti
Maniskiui 3 metai. Ugis 64.cm, o svoris 14 kg bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2008 08 19, 23:20)

64? blink.gif
Maniškei dabar beveik 4,2m, ūgis 113cm, svoris 20kg smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terbelė: 19 rugpjūčio 2008 - 21:33
bigsmile.gif mano sunus gime 3830 kg,o dabar budamas 4 metuku jau sveria 20 kg ir yra 110 cm thumbup.gif kai daktare pziuredavo pagal savo lentele,tai jis visada virsyja ugi mirksiukas.gif ir manau,kad berniukui tai labai gerai thumbup.gif
tik nesuprantu,kaip vaikuciai po 6-7 metukus sveria tik 20-22 kg g.gif tikriausiai labai smulkuciai,bet mergytem gerai-gales but balerinos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, cia esu naujoke, ka tik prisiregistarvusi, bet noriu ir as pasisakyti apie savo dukryte, jau kita savaite svesime 4 metuku gimtadieni thumbup.gif lankemes pas gydytoja pasitikrinome ugi 106 cm o svoris mano paneles yra per dideles net 22 kg, gydytoja paskyre mum dieta 4u.gif
Atsakyti
4u.gif manau nereikia pergyventi.mano drauges mergyte 30 sveria ir ant dietos nesodina mirksiukas.gif tai jusiske tikrai pauges ir sulieknes bigsmile.gif del visako uzmesk aki i vaiku augimo liniuote,gal bus ramiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš tai pat naujokė. skaitau ir neatsistebiu jūsų visų vaikučių "pasiekimais", reta, kuri nusiskundžiat per mažu svoriu. o manajai 4m. sveria apie 14.5kg. ir nesuku galvos kad per mažai,atitinka lentelės vidurį. Beje pasidomėkit ar jūsų stebima lentelė atitinka Lietuvos standartus, ar kokia tarptautinė- nes įsivaizduokit kad taprt. mastu suvedami ir kinų...duomenys ir vedamas vidurkis. Nesukit galvos dėl jokių rezultatų, jei nevalgo, tai ir nekiškit, netikiu, kad po dieno nepaprašys pats(pati). Aš niekada neperšu, nenori, nevalgo, vakare pati prašo ko nors. O jei per daug visko prisilesa, tai reiktu stengtis, kad namie atvirai nebūtų padėta jokių čipsų, riešutų, saldumynų ...tas pats tinka ir nevalgantiems, jie gi tarp pagrindinių valgių prisirankioja, o poto nebenori.
QUOTE(as2lka @ 2008 08 20, 10:49)
Sveikos mamos, cia esu naujoke, ka tik prisiregistarvusi, bet noriu ir as pasisakyti apie savo dukryte, jau kita savaite svesime 4 metuku gimtadieni  thumbup.gif  lankemes pas gydytoja pasitikrinome ugi 106 cm o svoris mano paneles yra per dideles net 22 kg, gydytoja paskyre mum dieta 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2008 08 19, 20:20)

JAUCIU 6 REIKIA APVERSTI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DRUNE @ 2008 08 20, 12:40)
Sveikos. Aš tai pat naujokė. skaitau ir neatsistebiu jūsų visų vaikučių "pasiekimais", reta, kuri nusiskundžiat per mažu svoriu. o manajai 4m. sveria apie 14.5kg. ir nesuku galvos kad per mažai,atitinka lentelės vidurį. Beje pasidomėkit ar jūsų stebima lentelė atitinka Lietuvos standartus, ar kokia tarptautinė- nes įsivaizduokit kad taprt. mastu suvedami ir kinų...duomenys ir vedamas vidurkis. Nesukit galvos dėl jokių rezultatų, jei nevalgo, tai ir nekiškit, netikiu, kad po dieno nepaprašys pats(pati). Aš niekada neperšu, nenori, nevalgo, vakare pati prašo ko nors. O jei per daug visko prisilesa, tai reiktu stengtis, kad namie atvirai nebūtų padėta jokių čipsų, riešutų, saldumynų ...tas pats tinka ir nevalgantiems, jie gi tarp pagrindinių valgių prisirankioja, o poto nebenori.

Malonu kad ne viena esu naujoke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as2lka @ 2008 08 20, 16:12)
Malonu kad ne viena esu naujoke 4u.gif

Sveikutes mes ir naujokai 4u.gif
Mergytei 5 beveik metukai ugis 108cm, o sveriam 18 kg
Berniukui beveik metukai tai ugis 80cm, o sveriam 11.500kg
Atsakyti