Sveikos. Aš tai pat naujokė. skaitau ir neatsistebiu jūsų visų vaikučių "pasiekimais", reta, kuri nusiskundžiat per mažu svoriu. o manajai 4m. sveria apie 14.5kg. ir nesuku galvos kad per mažai,atitinka lentelės vidurį. Beje pasidomėkit ar jūsų stebima lentelė atitinka Lietuvos standartus, ar kokia tarptautinė- nes įsivaizduokit kad taprt. mastu suvedami ir kinų...duomenys ir vedamas vidurkis. Nesukit galvos dėl jokių rezultatų, jei nevalgo, tai ir nekiškit, netikiu, kad po dieno nepaprašys pats(pati). Aš niekada neperšu, nenori, nevalgo, vakare pati prašo ko nors. O jei per daug visko prisilesa, tai reiktu stengtis, kad namie atvirai nebūtų padėta jokių čipsų, riešutų, saldumynų ...tas pats tinka ir nevalgantiems, jie gi tarp pagrindinių valgių prisirankioja, o poto nebenori.
QUOTE(as2lka @ 2008 08 20, 10:49)
Sveikos mamos, cia esu naujoke, ka tik prisiregistarvusi, bet noriu ir as pasisakyti apie savo dukryte, jau kita savaite svesime 4 metuku gimtadieni

lankemes pas gydytoja pasitikrinome ugi 106 cm o svoris mano paneles yra per dideles net 22 kg, gydytoja paskyre mum dieta