Laba dienele.As nauja mama jusu tarpe.Noriu pasidziaugti savo vyruku,jam 4 m.6men. ir 11 dienu.Sveria 22,5 kg ugis 117cm.

niu mes didziuliai tada

QUOTE(zemga @ 2008 11 04, 13:11)
Laba diena, va skaitineju jusu visu zinutes ir galvoju
, kad mano 10,5 metu mergina yra labai auksta. Tikslaus ugio nezinau, taciau drabuzius perkam vaikams, kurie yra 156 cm
.

bus manekene

sveikos MAMYTES,mano vyreliui greit 4,ir sveriam 23,ugis tikslei nezinau gal 1,10
.nesam pilvoti,bet mes stambiu kaulu.tai darzeli kai pasiziuri i grupes vaikus,tai visi smulkuciai tokie,trapus.kaip yra,taip yra.neapkaposi kaulu,kad pasmulketu.bet mes didziuojames savo suneliu
.

QUOTE(gabani @ 2008 11 07, 13:29)
sveikos MAMYTES,mano vyreliui greit 4,ir sveriam 23,ugis tikslei nezinau gal 1,10
.nesam pilvoti,bet mes stambiu kaulu.tai darzeli kai pasiziuri i grupes vaikus,tai visi smulkuciai tokie,trapus.kaip yra,taip yra.neapkaposi kaulu,kad pasmulketu.bet mes didziuojames savo suneliu
.

Ir teisingai darot

QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 06, 22:35)
Kai mokiausi, kazkur skaiciau , kad 4 m. vaikas turi padvigubinti savo gimimo ugi, tai jei zemesnis tai ir bus zemo ugio, o jei padvigubino tai bus vidutinio, o jei aukstesnis tai bus aukstas... tai kiek tame tiesos bus matyt kai mano vaikai uzaugs... 

As tik siandien pirma karta prisijungiau ir labai noreciau tos liniuotes, bet man ismeta 2 vaikai, ir kaip viena nustatau, o kita t.y. antras vaikas pats nusistato

Sveiki
as taip pat nauja mama jusu forume, manoji mergina sveria 13 kg, o ugis 1 m

Musu ugis 92 svoris 15
Kokios jūs abi mažutės

QUOTE(doka @ 2008 10 17, 21:08)
Mes siandien buvome svertis ir matuotis (3 metu proga) vaikino ugis 108 cm, o sveria 18 kg. 

Matai kaip cia nevienodai mano tuoj bus 5 vyrukui sveria 17 kg