Įkraunama...
Įkraunama...

Svorio ir ūgio lentelės

Laba dienele.As nauja mama jusu tarpe.Noriu pasidziaugti savo vyruku,jam 4 m.6men. ir 11 dienu.Sveria 22,5 kg ugis 117cm. tongue.gif
Atsakyti
niu mes didziuliai tada 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveiki.mano sunui siandien 4m.7 men. mirksiukas.gif ugis 115,svoris 21 kg.tai daktare prirase pagerti osteocare sirupeli,kad nuo tokio spartaus augimo kauliukai(kojyciu) neskaudetu.sake ,kad pagal ugio ir svorio lenteles maniskis paciame virsuje mirksiukas.gif matyt i tetuka pagime,nes sis 1,92 cm thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, va skaitineju jusu visu zinutes ir galvoju g.gif , kad mano 10,5 metu mergina yra labai auksta. Tikslaus ugio nezinau, taciau drabuzius perkam vaikams, kurie yra 156 cm blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(zemga @ 2008 11 04, 13:11)
Laba diena, va skaitineju jusu visu zinutes ir galvoju  g.gif  , kad mano 10,5 metu mergina yra labai auksta. Tikslaus ugio nezinau, taciau drabuzius perkam vaikams, kurie yra 156 cm  blink.gif  .

bus manekene thumbup.gif o gal krepsininke mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos MAMYTES,mano vyreliui greit 4,ir sveriam 23,ugis tikslei nezinau gal 1,10 smile.gif .nesam pilvoti,bet mes stambiu kaulu.tai darzeli kai pasiziuri i grupes vaikus,tai visi smulkuciai tokie,trapus.kaip yra,taip yra.neapkaposi kaulu,kad pasmulketu.bet mes didziuojames savo suneliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(gabani @ 2008 11 07, 13:29)
sveikos MAMYTES,mano vyreliui greit 4,ir sveriam 23,ugis tikslei nezinau gal 1,10 smile.gif .nesam pilvoti,bet mes stambiu kaulu.tai darzeli kai pasiziuri i grupes vaikus,tai visi smulkuciai tokie,trapus.kaip yra,taip yra.neapkaposi kaulu,kad pasmulketu.bet mes didziuojames savo suneliu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  smile.gif .

Ir teisingai darot 4u.gif Juk negali būt visi vaikučiai vienodi. O pvz. mano dukrytė grupėj viena iš ploniausių. Ir nieko čia nepakeisi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 06, 22:35)
Kai mokiausi, kazkur skaiciau , kad 4 m. vaikas turi padvigubinti savo gimimo ugi, tai jei zemesnis tai ir bus zemo ugio, o jei padvigubino tai bus vidutinio, o jei aukstesnis tai bus aukstas... tai kiek tame tiesos bus matyt kai mano vaikai uzaugs...  smile.gif

As tik siandien pirma karta prisijungiau ir labai noreciau tos liniuotes, bet man ismeta 2 vaikai, ir kaip viena nustatau, o kita t.y. antras vaikas pats nusistato verysad.gif padekit jei nesunku blush2.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif as taip pat nauja mama jusu forume, manoji mergina sveria 13 kg, o ugis 1 m 4u.gif
Atsakyti
Musu ugis 92 svoris 15
Atsakyti
Kokios jūs abi mažutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doka @ 2008 10 17, 21:08)
Mes siandien buvome svertis ir matuotis (3 metu proga)  vaikino ugis 108  cm,              o sveria 18 kg. thumbup.gif

Matai kaip cia nevienodai mano tuoj bus 5 vyrukui sveria 17 kg
Atsakyti