Įkraunama...
Įkraunama...

Svorio ir ūgio lentelės

QUOTE(Vestuska @ 2008 09 15, 17:21)
mano mažei tuoj 5 metai, sveria 20 kg, o ūgis 118...  g.gif  Tikiuosi nebus krepšininkė.
O didžkis normalus tik biški sliekutis, galėtų sverti daugiau  biggrin.gif . 148 cm ir 34 kg. dabar jam 11,5 metai

Oho koks didžkis tavo Dominykas blink.gif Jau mano mažė visur aukščiausia o čia... Kažkaip labai jau greit tie vaikai auga ir jokių standartų neatitinka. Jei manajai bus sunku susirast kavalierių savo ūgio tai kreipsimės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abrakadabra @ 2005 09 20, 19:01)
Sveikos mamytės, gal kas turite ūgio ir svorio lentelę vaikams nuo trejų metų. Labai būčiau dėkinga jei parašytumėt, ar kokią nuorodėlę nurodytumėt smile.gif .

Lentelė mergaitėms: http://www.parents.ru/girls1-5.html
Lentelė berniukams: http://www.parents.ru/boys1-5.html

mano berniukui 4m11men sveria 15kg 110 cm
Atsakyti
Mano suneliui 3m. ūgis-94 cm., svoris - 15kg.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vestuska @ 2008 09 19, 08:39)
Oho koks didžkis tavo Dominykas  blink.gif  Jau mano mažė visur aukščiausia o čia... Kažkaip labai jau greit tie vaikai auga ir jokių standartų neatitinka. Jei manajai bus sunku susirast kavalierių savo ūgio tai kreipsimės  biggrin.gif

Galėsi ir į mane kreiptis, mano 10 mečio ūgis 156 cool.gif
Atsakyti
Žinau ir aukštesnių hihihi.gif Mano sūnėnui lapkričio gale bus 10 m. Ūgis 159 cm, svoris 49 kg. Jis labai didelis nuo pat kūdikystės, nors tėvai neaukšti, nestambūs. Manau, kad kada nors jo augimo tempai sulėtės, nes jei ir toliau taip... doh.gif
Atsakyti
Siubas, net mus perspjovė doh.gif biggrin.gif Dideli vaikai yra jėga rolleyes.gif
Atsakyti
O mano vyrasnėlė šiandien pasipasakojo, kad ji pati žemiasia grupėje verysad.gif . Mūsų ūgis 117cm.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2008 10 08, 12:39)
Žinau ir aukštesnių hihihi.gif Mano sūnėnui lapkričio gale bus 10 m. Ūgis 159 cm, svoris 49 kg. Jis labai didelis nuo pat kūdikystės, nors tėvai neaukšti, nestambūs. Manau, kad kada nors jo augimo tempai sulėtės, nes jei ir toliau taip... doh.gif

Ogo blink.gif sveria daugiau nei as biggrin.gif
Atsakyti
o mano bernuzeliui greitai bus 3metai tai ugis 104cm ir sveria beveik 18kg 4u.gif
Atsakyti
O maniškis keturmetis 1,08 m,o sveria 18 kg.,bet manau lyginti su kitais vaikais sudėtinga.Juk ir mes tėvai esame skirtingo ūgio.Taigi manau,kad nedidelė tikimybė nedidelio ūgio tėvams užauginti dvimetrinį stipruolį.Tačiau,aišku,išimčių visur yra. smile.gif
Atsakyti
Mano sūnelis 3,3 metų svėrė 14 kg ir buvo 95 cm ūgio gydytoja sakė - norma, ir gimė jis labai mažutis - 47 cm.
Atsakyti