Įkraunama...
Įkraunama...

Svorio ir ūgio lentelės

Mano bernuzeliui greit 3 metai, tai pagal lentele tiksliai pagal auksciausiai linija - 101 cm ir 17 kg. Siaip nieks netiki, kad jam dar 3 nera, nes tikrai daug vyresnis atrodo ir ugiu ir siaip man jis toks protingas atrodo lotuliukas.gif Nors tikriausiai kiekvienai mamai jos vaikas pats pats paciausias thumbup.gif
Atsakyti
mes tai visas normas lenkiam ant 15 cm g.gif . dukrytei 6 metai ugis 135cm
Atsakyti
Maniškei greit 3 metai, ūgis 98 cm, svoris 16 kg mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, kokie dideli čia visi unsure.gif Coliukas čia pagal visus jis čia , už poros dienų švesim 4 gimtadienį ,o ūgis 98cm, svoris 13kg . Daktarė sako, kad normalu, nes jis jau toks smulkutis yra. Valgumu tikrai nepasižymi, o judrumas doh.gif
Atsakyti
Maniškis yra 115 cm ūgio ir 20 kg svorio. Jau tuoj 4 metukai bus.
Atsakyti
Mes 102 sm o sveriam 16 kg
Atsakyti
maniskiui katik suejo 5 m jo ugis 1.10 o svoris 20 kg
manau kad tai normalu rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
mano sunui 3m.ir 5men. Ugys 109 o svoris 18. Aukstas ir kudas blush2.gif .Tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2009 05 29, 15:59)
mano sunui 3m.ir 5men. Ugys 109 o svoris 18. Aukstas ir kudas blush2.gif .Tai normalu?

na as manau, kad visiskai normalu mirksiukas.gif . mano sunui 3metukai ir 2 men, jo ugis 105 cm, o svoris 18.7kg gyd sako, kad apyaukstis ir tiek mirksiukas.gif . musu vaikai nelb daug ir skiriasi, tad kodel manai kad taviskis kudas? ax.gif manyciau, kad turetu buti toks vidutinio sudejimo vyrukas 4u.gif , nes maniskis jau toks prie stambesniu, nes jo kauliukai stambesni, kaip tetuko ax.gif , o skirtumas ne toks jau didelis mirksiukas.gif
Atsakyti
mum visi sako kad ira per ilgas ir per kudas,net daktare sako kad aukstas.Valgo nelabai,judrus,ne minutes nepasedi ramei,vis begioja ir begioja.Man asmeniskai tai jis idealus ir ugio ir svoro.Pvz:mano ugis 1.68 sv.56 o vyro ugis apie 180 sv apie 80.Liktai kaip ir genai lemia manau vaiko ugi ir svori.
Atsakyti
mano sunui 5metai ir 4men tuoj,sveriam 23kg,o ugis buvo gruodi 116cm,manau jau paaugom smile.gif skaitau visai neblogai
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2009 05 29, 14:59)

Žinoma normalu. Jis tikrai nėra kūdas. Pagal lentelę jo svoris didesnis nei vidurkis. Pagal ūgį, svoris idealus.
QUOTE(cud@bury @ 2009 05 29, 16:17)
mano sunui 5metai ir 4men tuoj,sveriam 23kg,o ugis buvo gruodi 116cm,manau jau paaugom smile.gif skaitau visai neblogai

Tikrai neblogai biggrin.gif Norėčiau, kad maniškio svoris būtų panašus kaip taviškio. Mano sūnaus ūgis taip pat 116 cm, bet sveria tik 18.8 kg. Džiūsnelė verysad.gif Gyd. sako, kad galėtų sverti daugiau, bet ką padarysi... Labai mažai valgo, tad kaip augs svoris.
Atsakyti