Įkraunama...
Įkraunama...

Svorio ir ūgio lentelės

QUOTE(audrule r @ 2009 06 21, 12:34)
Vau, kokie jus...,  bigsmile.gif o mes va nuo gimimo i mazaja puse, mums jau 6.5metu, o esam ugis-115cm, svoris-20kg. ir smulkus. ax.gif

ir mes ne is didesniu biggrin.gif mums 3 metukai ant nosies bet ugis tik 95cm , svoris 15 kg smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Mano bernuzeliui 4,5 m. ugis 110 cm, svoris 20 kg. Bet jauciu per vasara pasistiebs dar labiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliuxa @ 2009 06 26, 20:29)
Mano pipiriukui 3 m. 7 mėn. ūgis 110 cm. sveria 21,7 kg. Gydytoja sakė, kad augam pagal lentelę thumbup.gif

Mano suneliui rugpjuti bus 4 ugis 106cm, svoris 16kg. O gal jus zinot pagal kokia lentele jus daktare ziuri, nes pagal ta kur as ziuriu tai jus butumet dideli.
Atsakyti
O mano suneliui jau 3 metai ir 4 men, o ugis 96 cm, svoris 16.8 kg, gal kiek mazokas, bet ir teveliai ne per didziausi , be to, per vasara jauciasi, kad labiau auga, gal jau ir perkopsim metra biggrin.gif
Atsakyti
Mums jau irgi 3 m 4 men ugis 105 cm, o svoris 15 kg. Mergina taikosi i manekenes, nes baisiai smulkute ir auksta 4u.gif
Papildyta:
Paziurejau ir as lentele, tai musu ugis kaip 4 m, o svoris kaip 2,5 m. blink.gif
Atsakyti
o mano merginai tai 4.7m. ugis 116cm o svoris 27kg 4u.gif ax.gif blush2.gif tokia minksta mergina
Atsakyti
Pagal lentelę pirmoje žinutėje, tai ir mano mergaitė per didelė g.gif . Trys metai - ūgis 103 cm, svoris 15,5. Ir aš ir vyras, nei dideli, nei apkūnūs ax.gif . Manau, kad senos tos lentelės, nes gimstantys kūdikiai dažniausiai daug daugiau sveria, nei, kad prieš 30 metų rolleyes.gif .
Atsakyti
Na o mano panelei, tai 3m. o svoris 15kg. , ūgis 96cm. Pagal procentiles tai viskas normos ribose.
Atsakyti
Neseku as tu lenteliu, bet matau is aplinkos, kad bernuzelis auga nemazas. 3 metai, ugis 106, o svoris 17,5kg. Beje kai gime gydytoja viena is pedos ilgio sake, kad vyrutis bus ohoho.
Atsakyti
Mano merginai 5 metai 11 men, ugis-129 cm, svoris 30 kg. Del tu lenteliu senumo, tai pritariu 4u.gif
Atsakyti
maniške 5,4 m. ūgis 117 cm, svoris 23 kg. Kiemo bendraamžiai ir panašaus ūgio ir svorio, skiriasi cm vienu kitu, o svorio skirtumas 2-3 kg.
Atsakyti