QUOTE(aladija @ 2010 08 26, 15:21)
jūs turbūt nelankėte darželio, nes tuomet nori ar nenori, pagal amžių eini į parengiamąją grupę..
bet manau ne problema įsiprašyti į darželio parengiamąją grupę ir dabar, nes pav. mūsų darželyje buvo parengiamojoje grupėje ir visai naujų vaikų,kurie anksčiau nelankė darželio, ateidavo ir pabūdavo tik pusdienį (na žinoma, kai tėvams yra tokia galimybė)
sekmes, kalbant su darzelio vedeja...
mes darželį lankom, tik maniškė vis pradėjo kalbėt kad jai ten neįdomu nenori ir kai kurie mano pažystami sako, kad ji jau galėtų eit į paruošiamą

. tai susimėčiau dabar visai.
vakar buvau nuėjus į darželį ir pakalbėjau su pavaduotoja, taip lyg niekur nieko negali eiti į paruošiamą jei metų pakankamai nėra, reikia ppt laikyti testą, kurio pasak tos tarnybos direktorės 99% vaikų neišlaiko. tai va , bet mūsų darželyje paruošiamukų susidaro kaip ir pusantros gr

(krizė vaikų nėra, čia pavaduotojos žodžiai) tai viena gr bus mišri, tai tą gr mano mergaitė šiais metais lankys, nes ten daugiau veiklos ir pan. bet ji nesiskaitys paruošiamukė

ir jei norėsiu, kad sekančiais metais ji eitų į mokyklą, tai reiks laikyti tą testą, jei bus teig tada galės eit į mokyklą. tai tokios tokelės