Įkraunama...
Įkraunama...

Limfmazgiai

QUOTE(jpaula @ 2008 09 09, 17:58)
o tai ką sakė? kas ten yra? ir ko taip greit pjovė? blink.gif  g.gif

net tiksliai nezinau kas ten blush2.gif nes paskutiniu metu visokie kitokie dalykiukai kvarsina makaule, tai su atmintim labai nekas blush2.gif unsure.gif kazka sake kad nuo infekcijos gali but ar pan. Iskart apziurejus daktare pasake reikia " islukstent" kam ji cia laikyt , paklause ar sutinku dabar , tai as ir sutikau, dave vietine nejautra, tik gaila kad plauku turbut nemazai isskuto verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutės...
Mano mažylis sirgo pūlinga angina prieš 3 mėnesius.Po savaitės radau ant spranduko kelis limfmazgius ,didžiausias pipiro dydžio g.gif
Paėmė kraujuką-viskas normoj,o limfmazgiai vis dar tebėra...sakė,kad išnyks,bet kada-neaišku.
Atsakyti
ir pas mane ant kaklo ir pazandeje, pazastyse padidejo limfmazgiai, slankiojantys, vidaus gydytoja sake cia kazkokia infekcija gali buti, kraujo tyrimas sake geras, snd pasidariau citomegalo virusui nustatyti tyrimuka ir toksoplozmozei nustatyti, kazkaip neramu laukiu atsakymu, o tik lapkricio 13 eisiu pas hematologa, dar plaucius persisvieciau nieko nerado, dar buvau pas lora, rado faringita, israse duracef atibiotiku ir myrrhamile purskiklio, bet nemanau kad nuo ju jie dings, gal kam taip yra buve?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidile: 21 spalio 2008 - 16:41
QUOTE(vaidile @ 2008 10 21, 14:41)
ir pas mane ant kaklo ir pazandeje, pazastyse  padidejo  limfmazgiai, slankiojantys, vidaus gydytoja sake cia kazkokia infekcija gali buti, kraujo tyrimas sake geras, snd pasidariau citomegalo virusui nustatyti tyrimuka ir toksoplozmozei nustatyti, kazkaip neramu laukiu atsakymu, o tik lapkricio 13  eisiu pas hematologa, dar plaucius persisvieciau nieko nerado, dar buvau pas lora, rado faringita, israse duracef atibiotiku ir myrrhamile purskiklio, bet nemanau kad nuo ju jie dings, gal kam taip yra buve?

Man priesh 2 metus atsirado guziukas kakle ir pazastyje.. Neskausmingi, slankiojantys, tai dideja tai mazeja..Kraujo tyrimai visi geri buvo(bendras kraujo, visu virusu ir t.t).. Plauciu irgi, gerkle tvarkoj.. Gydytojas pavadino kazkaip 'reaktyviai padideje'.. blink.gif Tai buvo ne lietuvoj.. O lietuvoj veliau gydytoja pasake, kad ji irgi turi kakle toki guziuka jau tiek daug metu ir nemire dar, tipo ko skundies tokiom smulkmenom... Taip ir gyvenu.. Kartais nerimas sukyla.. Bet mastau, jei visi tyrimai geri, tai kas tada.. Pvz dabar ju visai nejauciu, o kartais jie padideja, bet nedideli buna.. Ka tai galetu reikshti? g.gif
Atsakyti
Aš vis dėlto nuėjau pasidaryt limfmazgių echoskopiją, nes man kažkaip neramu buvo. Tai įsivaizduokit, išėjau iš kabineto kaip šlapiu maišu trenkta, gydytoja pasakė, kad kas čia dabar pasidarė visiems, jog ligų ieškos. Pažiūrėjo į mane kaip į ...... Parodžiau jai, kur man čiuopias tie grūdeliai, užčiuopė ir ji po ilgesnio paieškojimo ir pasakė, kad ne limfmazgiai ten,padarė echo, sako limfmazgiai norma, o tie grūdeliai "echoskopiškai iš kitų audinių neišsiskiria" - taip parašė atsakyme. Kažkaip ir nebepaklausiau, kas tada ten yra, nes ir taip žiūrėjo į mane kaip į psichikos ligonį, kad savanoriškai limfmazgius tirtis atėjau. Tai va taip va.
Atsakyti
o man nors neturiu net kaciu ir kontakto su jomis, del tu limfmazgiu pripazino toxoplazmoze, nors echo irgi nieko nerode, citomegalo tyrimas sake neblogas, tik parode kraujo tyrimas toxiplazmozes, dabar geriu vaistus ir paciai nesitiki, kad taip galejo nutikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidile: 26 spalio 2008 - 15:55
O matau vel atgijo tema 4u.gif pas mane vis dar yra limfmazgiai, lyg nedideja, bet cia pradejo kartais padiegti kairiam sone, po krutinkauliu, tai pasizejau kad ten bluznis, tai vel prisigalvoju visko, kad padidejo bluznis, ir del to man cia taip suskausta kartais, tiksliau sudiegia... nors pries pora men dare pilvo organu echo, ir viskas gerai buvo, nors sake kad gal kiek ryskesne bluznis, bet normoj viskas... Eisiu ryt darytis kraujo tyrimus privaciai, nes pas vidaus jau geda eiti, sakys tikrai paranojike... doh.gif noriu pasizeti kaip nusedimas, ir da slapima pasitikrinsiu... visko prisigalvoju... unsure.gif doh.gif
Kirmelius tu gal is Alytaus? 4u.gif nes as kai buvau pas infektologe, tai ji sake pazastyje turi daug metu guziuka, tai sakau gal ta pati 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 26 spalio 2008 - 20:37
as is Alytaus, tai irgi infektologe sake kad daug metu turi pazastyje guziuka
Atsakyti
Nu tai ji matomai visas taip pat ramina... g.gif

Vaidile, o pati prastai jauteisi? ar tik del limfmazgiu ejai?
Atsakyti
skaudejo vienoje puseje galva, ji svaigo, negalejau palenkti link krutines, skaudejo nugara ir isgasdino limfmazgiai, kokiu tik tyrimu nedare, viskas buvo labai gerai, atrado, jei cia tiesa tik sia liga, geriu vaistus, bet limfmazgiai nemazeja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidile: 27 spalio 2008 - 11:09
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 10 26, 18:36)
O matau vel atgijo tema  4u.gif pas mane vis dar yra limfmazgiai, lyg nedideja, bet cia pradejo kartais padiegti kairiam sone, po krutinkauliu, tai pasizejau kad ten bluznis, tai vel prisigalvoju visko, kad padidejo bluznis, ir del to man cia taip suskausta kartais, tiksliau sudiegia... nors pries pora men dare pilvo organu echo, ir viskas gerai buvo, nors sake kad gal kiek ryskesne bluznis, bet normoj viskas... Eisiu ryt darytis kraujo tyrimus privaciai, nes pas vidaus jau geda eiti, sakys tikrai paranojike...  doh.gif  noriu pasizeti kaip nusedimas, ir da slapima pasitikrinsiu... visko prisigalvoju...  unsure.gif  doh.gif
Kirmelius tu gal is Alytaus?  4u.gif nes as kai buvau pas infektologe, tai ji sake pazastyje turi daug metu guziuka, tai sakau gal ta pati  4u.gif

Ne as ne is Alytaus.. Apie guziuka man sake mano sheimos gydytoja.. Vo reik ir man echoskopija pasidaryt organu visu ir krauja... g.gif As ir paranojike sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 27, 18:56)
Ne as ne is Alytaus.. Apie guziuka man sake mano sheimos gydytoja.. Vo reik ir man echoskopija pasidaryt organu visu ir krauja...  g.gif As ir paranojike sad.gif

Nu as siandien pasidariau kraujo tyrima su nusedimu, ir slapimo. Tai leukocitu 3,39, o norma 4-10, bet sake dar cia nieko per daug blogo, tai nuramino sitoj vietoj. Bet pas mane kazkaip kraujo formule atvirkscia, didesnis proc lym negu neu, o turetu buti atvirksciai. bet daktare sake visaip pasitaiko, gal po nestumo apsivers. Realiai del to turetu buti silpnesnis imunitetas, visokie virusai kabintis, bet kad nesergu niekuom rolleyes.gif tphu tphu tphu 4u.gif sake jei jau kazkas butu tai matytusi ant kitu tu parametru, butu iskreipti... Tai kaip ir ramiau gal... bet tuoj vel cia ka sugalvosiu del ko bedavot... unsure.gif
Atsakyti