QUOTE(vaidile @ 2008 10 21, 14:41)
ir pas mane ant kaklo ir pazandeje, pazastyse padidejo limfmazgiai, slankiojantys, vidaus gydytoja sake cia kazkokia infekcija gali buti, kraujo tyrimas sake geras, snd pasidariau citomegalo virusui nustatyti tyrimuka ir toksoplozmozei nustatyti, kazkaip neramu laukiu atsakymu, o tik lapkricio 13 eisiu pas hematologa, dar plaucius persisvieciau nieko nerado, dar buvau pas lora, rado faringita, israse duracef atibiotiku ir myrrhamile purskiklio, bet nemanau kad nuo ju jie dings, gal kam taip yra buve?
Man priesh 2 metus atsirado guziukas kakle ir pazastyje.. Neskausmingi, slankiojantys, tai dideja tai mazeja..Kraujo tyrimai visi geri buvo(bendras kraujo, visu virusu ir t.t).. Plauciu irgi, gerkle tvarkoj.. Gydytojas pavadino kazkaip 'reaktyviai padideje'..

Tai buvo ne lietuvoj.. O lietuvoj veliau gydytoja pasake, kad ji irgi turi kakle toki guziuka jau tiek daug metu ir nemire dar, tipo ko skundies tokiom smulkmenom... Taip ir gyvenu.. Kartais nerimas sukyla.. Bet mastau, jei visi tyrimai geri, tai kas tada.. Pvz dabar ju visai nejauciu, o kartais jie padideja, bet nedideli buna.. Ka tai galetu reikshti?