QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2009 02 19, 23:33)
Nu as Santariskese registravausi, tai sakyciau irgi nemazai laukt reikia - 4 men. Kraujo formule atvirkscia reiskia, kad limfocitu procentaliai yra daugiau, nei neutrofilu ar granuliocitu. Taip rodo kraujo tyrimai kur Alytuj dariausi, o kur Vln dariausi, tai jau geri, viskas normose. Leukocitu kiekis pas mane normose, vienu metu kai dariausi, buvo net siek tiek mazesnis 3,39, kai normos nuo 4. Bet uz men dariausi po to tyrimus, ir jau buvo virs 4.
Nu as tiksliai nzn ar ten skaitosi visi limfmazgiai, bet kakle suskaiciuoju 5 gal, bet maziukus, iki 1 cm gal.
O jums skausmingas tas limfmazgis? reikia stebet kad nedidetu kiek zinau.. ir siaip svarbu pati bukle pacios...
O jauciat kad turit temperaturos?
...na pas mane tas darinukas lyg ir skausmingas, siaip tai pries tris savaites turejau stipria angina(abu su vyru),net du kartus antibjotikus gerem,tai va, tos anginos metu padidejo 2 limfmazgiai kakle, vyrui taip pat,bet po savaites vyrui dingo,o man iki siol ne,nors atrodo,kad mazesni... zodziu nezinau, kraustaus is proto kartu ir vyra kraustau is proto. Na o del temperaturos tai as jos nejauciu,jau du men as jos nematuoju

,termometro nebeturiu, ismeciau,nes visur vaiksciodavau tik su juo, sakau visai stogas nuvaziavo
Papildyta:
...na o kaip jums sekes pas hematologa?