Įkraunama...
Įkraunama...

Mitelšnauceriai

A.Sanciai thumbup.gif Papasakokit is kur mazylis, kas tevai 4u.gif
Atsakyti
O mes Aleksote thumbup.gif pasakokit, pasakokit, labai jau idomu smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad taip ilgai tylėjom - kol apsipratom šiek tiek, kol ką, o čia dar pasiskiepijom ir apsirgom: dvi dienas vėmė, slėpėsi po kėdėmis ir snaudė. Bet po kelių injekcijų pas vetus, kaip ir pagerėjo.
Buvau išsigandusi - čia ir sesers šuo nudvėsė jaunas, namuose riešutą prarijęs, ir šiaip pažįstami visokių baisybių pripasakojo... Bet atrodo, atsigauname.

Kilmė ŠILŲ ELFAS, iš Šilutės. Tėvas Don Benito, motina - Olimpija. Veterinorius labai išgyrė išvaizdą (čia prieš susirgimą). smile.gif
Pasistengsiu prie progos keletą nuotraukų įdėti. Nors esame užsiregistravę Bone.lt - ANTARIS ŠILŲ ELFAS.
Atsakyti
Bast, gerai, kad pasveikote. smile.gif Antaris - mano Fortūnos sūnėnas. drinks_cheers.gif
Kaip sekasi auklėti mažąjį velniuką? biggrin.gif
Atsakyti
Nu va gal atsigaus forumas biškelį biggrin.gif O mūsų (tiksliau mamos, nes aš gyvewnu atskirai ir augonu tik taksą) mažoji dalyvaus Vilniaus CACIB'uose... pirmos parodos jaunimo klasėj... tikiuosi nepamiršo pamokų, nes seniai nesimatėm jau biggrin.gif
Atsakyti
Tai pagyvinkim temą dar ir nuotraukom gal? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Auklėjamės mes ... įvairiai. Nori viską kandžioti, lipti ant galvos, bet galima susitarti. Griežtai.
Dabar kai pradėjo atsigauti, net nenori žiūrėti į sauso maisto pusę - Hill's, matai ... Nežinau, kaip reikės vėl pripratinti prie sauso. Kol kas tai viena iš didžiausių bėdų.
Atsakyti
QUOTE(Bast @ 2010 12 15, 23:49)
Auklėjamės mes ... įvairiai. Nori viską kandžioti, lipti ant galvos, bet galima susitarti. Griežtai.
Dabar kai pradėjo atsigauti, net nenori žiūrėti į sauso maisto pusę - Hill's, matai ... Nežinau, kaip reikės vėl pripratinti prie sauso. Kol kas tai viena iš didžiausių bėdų.

Kuo jūs benusprestumėt šerti savo šunį, turite žinoti, kad šuo prie "prie pilno bliūdo" nenudvės! Šuo nėra kvaila butybė ir jei jūs nieko kito neduosite, jis ės ir Hill's, o jei jis gauna skaniau, tai kodėl jis turėtų ėsti sausą maistą? O keletas dienų iškrovos (kol jūs jam "aiškinsite" ką jis turi ėsti) tikrai nepakenks. Dažnai padeda sauso maisto užpilimas vandeniu, mažas lašelis žuvies taukų ar lašišų aliejaus.
Atsakyti
Aš niekada nesicackinau su šunimis... padedi bliūdelį 10min neėda supilu viską atgal į dėžę ir duodu tik per kitą šėrimą... taip šuo įpranta, kad nieko geriau tikrai nebus ir reik ėst... ax.gif
Atsakyti
Greičiausiai taip ir bus padaryta. Gal dar biški jo gaila - vistik iškrovos dienos buvo geros pas jį - viską ką valgė vėmė lauk.
Prašome ant manęs nepykti 4u.gif stengsiuosi pasitaisyti.
Klausimas - ar rekomenduotumėt pirkti stovą su dubenėliais (keičiamo aukščio) maitinimui? Jis brangus ir baisoka, kad gali nepasiteisinti.
Atsakyti
Aš visad galvodavau apie tai, kad kam tas stovas su paaukštinimu kai šuo susiurbia viską per minutę... bet gal ir patogu, bliūdai nevažinėja, nesimėto, ne taip lengvai paspirsi, kad vanduo išsilietų... gal... gal biggrin.gif
Atsakyti
Va būtent dėl tos priežasties, kad per tas kelias minutes, kol jis viską "siurbia" - bliūdai skalambija po visą butą.
Pas mus linksma būna - katė inteligentiškai tyliai prie šuns vandens prisėlina ir palaka, o tada prilekia "ledo rutulininkas", stumteli katę šonu (vis tik svorio kategorijos gana skirtingos) ir "siuuuuuuuurbt, siuuuurbt" vandenį....
Atsakyti