Maza lietuele, svogeriu krastas

Nu nevisi giminės... Grafkė mūsų rusė
Tija (Ovacija Vaivorykštė) irgi nelabai giminė

Tai vadinasi dauguma:)
Nepopuliari veisle
, todel visi mes gimines

Turiu keletą nuotraukų, gal kam reikia:
[attachmentid=208016]
[attachmentid=208015]
Sveiki,
Tvirtai nusprendeme isigyti suneli. Svarsciau apie kelias veisles: erdelio terjera, ryzensnauceri, siuksciaplauki foksterejera, bet vistik sirdis linksta prie mitelsnaucerio, o ir budas (kiek literaturoj skaiciau) labiausiai pritinkantis, o tai visu svarbausia man.
Vaikystej artimas seimos draugas turejo miteliuka, grazesnio ir protingesnio suns neteko matyti.. Dabar pradejau dometis kas tai per suo, buvau tikra jog ryzenas, bet man vakui jis tiesiog atrode didesnis nei dabar - uzaugus, tad vistik issiaiskinau, jog tai miteliukas ;]p
Tik va isigyti juodos spalvos mitelsnauceri nera taip paprasta.. del to ir rasau cia, galbut jus zinote kas suneliu turi paradvimui, o gal kontaktu veiseju? Tinka ir Estija bei Lenkija, nors zinoma idealiausiu aveju - Lietuva ;]
Aciu uz betkokia pagalba
Tvirtai nusprendeme isigyti suneli. Svarsciau apie kelias veisles: erdelio terjera, ryzensnauceri, siuksciaplauki foksterejera, bet vistik sirdis linksta prie mitelsnaucerio, o ir budas (kiek literaturoj skaiciau) labiausiai pritinkantis, o tai visu svarbausia man.
Vaikystej artimas seimos draugas turejo miteliuka, grazesnio ir protingesnio suns neteko matyti.. Dabar pradejau dometis kas tai per suo, buvau tikra jog ryzenas, bet man vakui jis tiesiog atrode didesnis nei dabar - uzaugus, tad vistik issiaiskinau, jog tai miteliukas ;]p
Tik va isigyti juodos spalvos mitelsnauceri nera taip paprasta.. del to ir rasau cia, galbut jus zinote kas suneliu turi paradvimui, o gal kontaktu veiseju? Tinka ir Estija bei Lenkija, nors zinoma idealiausiu aveju - Lietuva ;]
Aciu uz betkokia pagalba

Kie zinau cia yra paaugintas patinukas My Webpage
QUOTE(Markoni @ 2011 01 11, 01:07)
nori juodo

čia nuoroda geresnė : http://www.snauceria...lt/wp/suniukai/
QUOTE(mielka @ 2011 01 11, 02:01)
va va, rasti juodą pasirodo dar sudėtingiau ...
Sveikos, gal kas skubiai gali padėti konsultacija.
Mūsų miteliukas prisirijos
vaistų nuo spaudimo. Vetas galėjo pasiųlyti tik stebėti, kadangi skrandžio jau nebeapsimoka valyti - neaišku, kada jis tų vaistų prisirijo (nuo 14 val. iki 18 val. tame tarpe).
Į ką reikia atkreipti dėmesį? Kokie gali būti požymiai?
Tuštinosi jau keletą kartų, pavalgė. Gal kiek ramesnis, bet iš esmės normali jam elgsena.
Neramu.
Mūsų miteliukas prisirijos

Į ką reikia atkreipti dėmesį? Kokie gali būti požymiai?
Tuštinosi jau keletą kartų, pavalgė. Gal kiek ramesnis, bet iš esmės normali jam elgsena.
Neramu.
Stebėti ar nekinta įprastinė būsena ir tiek... ar šuo elgiasi įprastai ar ne...
pamėginkit pamatuot temperatūrą, ji paprastai turi būt 38-38,5...
pamėginkit pamatuot temperatūrą, ji paprastai turi būt 38-38,5...
Ačiū. Lyg ir viskas gerai - tą vakarą pabuvo šiek tiek ramesnis, bet jau vakar lakstė kaip patrakęs. Nuvedėme į pirmą dresūros pamoką
Klausimas kitas - kada reikėtų pirma kartą apkirpti? Vieni sako, kad reikia palaukti pusės metų, kiti dar vėliau. Šuniukui dabar 4 mėn. ir labai .... beprotiškai ... šeriasi. Aišku, tai vaikiškas kailiukas, bet kada ji geriausiai nukirpti?

Klausimas kitas - kada reikėtų pirma kartą apkirpti? Vieni sako, kad reikia palaukti pusės metų, kiti dar vėliau. Šuniukui dabar 4 mėn. ir labai .... beprotiškai ... šeriasi. Aišku, tai vaikiškas kailiukas, bet kada ji geriausiai nukirpti?