Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

QUOTE(lebut @ 2009 07 30, 19:05)
Parą laukiau, manau užtektinai  g.gif Pirmą sluoksnį (sendintojo Nr.1) kai gramdžiau, tai kaip velnias prikepęs buvo,  o antrasis jau kuris viršuje Nr.2 tas atskilinėjęs gavosi

Idomiai, nes as kai dariau su akrilano sendintoju (pas mane smulkusis skilimas )man viskas ok gavosi g.gif arbatine dariau su saltalankiais ir dezute
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 30 liepos 2009 - 17:56
suoliukas mazajai Rytei 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 07 30, 19:35)

labai gražiai ir žaismingai atliktas darbas 4u.gif
Atsakyti
Mamukai Indriukai, suoliukas thumbup.gif wub.gif
Gaila ant tokio ir sėstis būtų, visą grožį uždengs lotuliukas.gif
Labai patiko raidelių išdėstymo idėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 07 30, 18:55)
Idomiai, nes as kai dariau su akrilano sendintoju (pas mane smulkusis skilimas )man viskas ok gavosi g.gif arbatine dariau su saltalankiais ir dezute

Tikrai labai gražiai suskilę thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 07 30, 19:35)

Suoliukas bigsmile.gif tik pasidėti ir grožėtis tokiais darbeliais, thumbup.gif
Atsakyti
aciu visom uz grazu zodi,malonu labai girdet,visa dusia,kaip sakant idejau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Labai simpatulka suoliukas ir as tokio noriu... biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 07 30, 20:14)
Labai simpatulka  suoliukas ir as tokio noriu... biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif

ax.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
nu jau kedute:) wub.gif fainuoliu fainuole:)ir linksma, spalvota, nu liuks:)manau mergaitei labai patiks:)as ir mielai ant tokios sedeciau:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 07 30, 20:21)
nu jau kedute:) wub.gif fainuoliu fainuole:)ir linksma, spalvota, nu liuks:)manau mergaitei labai patiks:)as ir mielai ant tokios sedeciau:)

dekui,Gabii 4u.gif tikiuops as ir kad mergaitei bus dziaugsmo ja gavus ax.gif
Atsakyti
Mamukas Indriukas jau toks fainas suoliukas wub.gif na tikrai superinis, viskas suderinta iki smulkmenu. As ir savo bernuzeliui toki suoliuka sukurpsiu. Na labai jis man thumbup.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuxx @ 2009 07 30, 22:19)
Mamukas Indriukas jau toks fainas suoliukas  wub.gif na tikrai superinis, viskas suderinta iki smulkmenu. As ir savo bernuzeliui toki suoliuka sukurpsiu. Na labai jis man  thumbup.gif  thumb_yello.gif

dekui 4u.gif blush2.gif lauksim butinai tavojo drinks_cheers.gif
Atsakyti