Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

quote=MamaKa,2009 07 31, 11:22]
tai kad ir man grazu mirksiukas.gif , sterilu, bet labai tvarkinga ir subtilu, nice smile.gif

Idedu savo mokines pirmaji darbeli, norejo ismeginti daug ka tai virsu istisine klijavo servet, sonus taip pat, prie dangtelio sonu pratrynimus dare, viduje krastelius su antika sendino, bet naturoje graziai ziurisi kaip pirmas darbelis ir rauksleliu nelabai rasi ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
na ir tempai thumbup.gif kokie visu grazus darbai, kad jei vardinsiu atskirai, tai uzims visa puslapi laugh.gif taigi, visom po 4u.gif
o MamaKa dezute kaip patiko bigsmile.gif man ta servetele viena is paciu graziausiu, as ja turiu, bet labai saugau ax.gif
Papildyta:
saunuole urupejos2 mokine wink.gif
Atsakyti
[quote=efauto,2009 07 31, 10:50]
man ta servetele viena is paciu graziausiu, as ja turiu, bet labai saugau ax.gif

man ši servetėlė irgi labai labai, nutariau nebesaugot, nes po kiek laiko dar gražesnių atsiranda lotuliukas.gif

ooo mokinė bigsmile.gif
Atsakyti
ir rodausi arbatine vakar sumeistravau , vidus dengtas aukso akrilu, o skyreliu pertvareles ir krasteliai dezutes viduje bronza patina, nu kaip visada foto nesimato kas svarbiausia doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=urupeja2,2009 07 31, 10:56]
ir rodausi arbatine

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
oooouser posted image jau ir savo pasekeju turi
QUOTE(urupeja2 @ 2009 07 31, 10:56)
ir rodausi arbatine vakar sumeistravau ,

Kaip speju dvi grazios serveteles,padejo igyvendint uzmacias.Vykusi dezikeuser posted image
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 07 31, 09:54 )
man ši servetėlė irgi labai labai, nutariau nebesaugot, nes po kiek laiko dar gražesnių atsiranda  lotuliukas.gif

manau, kad tu jas atrandi mirksiukas.gif

urupeja2, grazi arbatine, isskyrus ta sona su gebenem, tvarkinga, grazus motyvas 4u.gif
Atsakyti
Man irgi patiko urupejos2 arbatinė wub.gif ir mokinės dėžutė tokia švelni fainuolė wub.gif
Atsakyti
Labai patiko visos trys paskutinės dėželės. Kiekviena savita thumbup.gif
Atsakyti
krastai ir sendinti,tik foto nesimato doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 31 liepos 2009 - 12:14
nu kaip ir nieko:) tik visai nepanasu, jog tai tavo darbas blush2.gif nu kazkaip ne toks:))))
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 07 31, 13:32)
nu kaip ir nieko:) tik visai nepanasu, jog tai tavo darbas blush2.gif nu kazkaip ne toks:))))

aga kazkaip pacia schmoll.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif labai sunkiai ejos doh.gif nu buna visiem pasitaiko doh.gif ax.gif
Atsakyti