Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštės, suknelės ir aksesuarai

QUOTE(popelka @ 2011 11 23, 11:21)
Baklazano spalvos pamergiu sukneles ir prie ju derintos puokstes

user posted image

Man tos puokštės čia nedera kažkaip visai :/
Atsakyti

Na man jos irgi atrodo per masyvios. Bet cia jau skonio reikalas.

QUOTE(Angeliocikas @ 2011 11 23, 12:56)
Man tos puokštės čia nedera kažkaip visai :/

Atsakyti
Gal kas zinote is kur salonai perkasi pamergiu sukneles? pas mus bus didelis pulkas, o tiek sukneliu salonai dazniausiai neturi (norimu)... TAciu uz betkokia pagalba smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musiuks @ 2012 01 04, 17:26)
Gal kas zinote is kur salonai perkasi pamergiu sukneles? pas mus bus didelis pulkas, o tiek sukneliu salonai dazniausiai neturi (norimu)... TAciu uz betkokia pagalba smile.gif 4u.gif

internetu pirkit.. as tai irgi taip darysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 04, 22:27)
internetu pirkit.. as tai irgi taip darysiu  mirksiukas.gif

bet tokiu kokias maciau nuomos punkte internete nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(musiuks @ 2012 01 04, 22:32)
bet tokiu kokias maciau nuomos punkte internete nerandu sad.gif

tai reikejo paklaust td nuomos punkte, jei nesakys td jau gausit kitokias rinktis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 04, 22:33)
tai reikejo paklaust td nuomos punkte, jei nesakys td jau gausit kitokias rinktis  thumbup.gif

zinoma, kad nesako biggrin.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif

parodysiu kokios sukneles buvo sia vasara pas mano sesiu. sorry, kad neturiu grazesnes, profesionalo foto kitame pc doh.gif

o procesas buvo toks: sesuo isrinko spalva ir medziaga, kiekviena pamerge susigalvojo kokio modelio nori ir siuvosi pas ta pacia siuveja wink.gif vaizdas buvo nerealus!! o ir kaina laaabai nedidele, todel nuomotis tas stukines sukneles- neverta smile.gif

user posted image
Atsakyti
Esu busima nuotaka, nusprendžiau, kad merginoms parinksiu spalva, medžiagą, bet modeliukus išsirinks jos pačios. Spalva turėtu būti persikinė arba šviesiai ruda ar kažkas panašaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tatosyte @ 2012 01 07, 22:16)
labutis  4u.gif

parodysiu kokios sukneles buvo sia vasara pas mano sesiu. sorry, kad neturiu grazesnes, profesionalo foto kitame pc  doh.gif

o procesas buvo toks: sesuo isrinko spalva ir medziaga, kiekviena pamerge susigalvojo kokio modelio nori ir siuvosi pas ta pacia siuveja wink.gif vaizdas buvo nerealus!! o ir kaina laaabai nedidele, todel nuomotis tas stukines sukneles- neverta  smile.gif

Labai puikiai atrodo thumbup.gif gerai kai modeliukai skirtingi ir kiekvienai tinka savas variantas smile.gif
Atsakyti
O as labai noreciau, tamsiai melynu, gal su kokiomis kremines spalvos detalemis suknyciu pamergems g.gif gal kas matete kazka grazaus? g.gif
Atsakyti
Is kokiu puslapiu siunčiatės pamergėms suknytes? Manau, kad ir man reikės internete ieškotis. g.gif
Atsakyti