Asmeniškai man royal blue mėlyna su tokio ryškumo raudona visiškai nederair netgi išsišaukia, bet aišku Sirena čia Jūsų vestuvės, Jūsų derinukai. Aš gal sušvelninčiau rožes iki rausvos, o butonjerės derinamos prie puokščių

QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 18, 17:57)
norejau patarimo , mano pamergytes bus royal blue spalvos suknelesmis turetume atrodyt mazdaug taip (tik suknelesbus kitokio modelio)
ar manot nieko tokio jai mano ir pamargiu puokstes bus tokios pat , tik pamergiu gal siek tiek mazesnes? ir kokios spalvos turetu buti jaunikio ir pabroliu gelytes atlape ? jaunikio - balta ar raudona? pabroliu - raudonos ar melynos?
ar manot nieko tokio jai mano ir pamargiu puokstes bus tokios pat , tik pamergiu gal siek tiek mazesnes? ir kokios spalvos turetu buti jaunikio ir pabroliu gelytes atlape ? jaunikio - balta ar raudona? pabroliu - raudonos ar melynos?
Bus tikrai gražus ir linksmas spalvų derinukas

QUOTE(katydid @ 2012 01 19, 13:01)
Gal tik aš pabrolių prašyčiau, kad dėtusi mėlynus kaklaraiščius ir raudonas butonjetes. Imčiau balta-mėlyna-raudoną jaunosios puokštę, o pamergėms balta-raudona 

taip pabroliukai bus su vienodais melynais kaklaraisciais

QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 19, 17:41)
taip pabroliukai bus su vienodais melynais kaklaraisciais
tik del tu puoksciu nepsisprendziu.. o kazi normalu kad pamergiu ir jaunosios puokstes vienodos ,tik jaunosios bus didesne..

Aš tai norėsiu tą dieną būti 100 proc. išskirtinė...

QUOTE(ELlJA @ 2012 01 19, 20:27)
na manau tikrai niekas nei manes nei taves nesumaisys niekas su pamerge , nebent pamerges butu baltom sukenelem

tikrai ryskus derinys melyna+raudona 
As rinkciausi sviesesnes geles, gal net visiskai baltas. Foto labai graziai jos atrodo

As rinkciausi sviesesnes geles, gal net visiskai baltas. Foto labai graziai jos atrodo

QUOTE(Angeliocikas @ 2012 01 19, 10:46)
Asmeniškai man royal blue mėlyna su tokio ryškumo raudona visiškai nederair netgi išsišaukia, bet aišku Sirena čia Jūsų vestuvės, Jūsų derinukai. Aš gal sušvelninčiau rožes iki rausvos, o butonjerės derinamos prie puokščių 

Siūlau pamergėm mėlynas sukneles ir mažas geltonų ryškių rožių puokšteles, pabroliams mėlynus kaklaraisčius ir geltonų rožių botunje. Tokia mėlyna ryški labai gražiai atrodo geltona.
O jūs tada galite rinktis raudonas rožes

QUOTE(Gintar!aa @ 2012 02 12, 02:23)
grazu.rysku. elegantiska. uzskaitau

QUOTE(Gintar!aa @ 2012 02 12, 01:23)
Man taip pat labai grazi suknute

QUOTE(katydid @ 2012 01 19, 12:01)
Gal tik aš pabrolių prašyčiau, kad dėtusi mėlynus kaklaraiščius ir raudonas butonjetes. Imčiau balta-mėlyna-raudoną jaunosios puokštę, o pamergėms balta-raudona 

pritariu jums

QUOTE(mazyte_pastaptis @ 2012 03 04, 22:44)
pritariu jums
mes savo vestuvems issirinkome taip pat melyna spalva ir galvojam kazka panasaus. bet cia man iskilo dilema ka su tom pamergiu suknelem daryti, visiskai vienodu nlb as ir noriu, gal tik uztektu vienodos spalvos, o modeliukai gali buti kokiu pamerges pacios nori. tai kaip cia reiketu daryti? joms tik spalva pasakyti ar kartu visoms i salona eiti ir sukneles tarpusavi derinti? bet cia manau sudetinga butu, nes is skirtingu miestu jos... tai gal tik spalva pasakysiu 

nueik i audiniu parduotuve issirink patinkancia medziaga ir spalva ir isdalink mergaitem , kad pent rindamosi kazkiek atitaikytu i spalva ir medziaga , nes bus taip jog ateis viena su zydra kita su tamsiai melyna ir pan nebent tau tai tinka..