Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštės, suknelės ir aksesuarai

QUOTE(lauruzyte @ 2012 01 10, 21:50)
Is kokiu puslapiu siunčiatės pamergėms suknytes? Manau, kad ir man reikės internete ieškotis.  g.gif

Aa ir man labai idomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tatosyte @ 2012 01 07, 22:16)
labutis  4u.gif
o procesas buvo toks: sesuo isrinko spalva ir medziaga, kiekviena pamerge susigalvojo kokio modelio nori ir siuvosi pas ta pacia siuveja wink.gif vaizdas buvo nerealus!! o ir kaina laaabai nedidele, todel nuomotis tas stukines sukneles- neverta  smile.gif

Man visai patiko ši mintis. Sakykit, o sesė tik išrinko medžiagą ar ją ir nupirko? Kaip ten viskas vyko? Pasakė, kur yra ta medžiaga ir kiekviena nuėjo nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 14, 15:15)
Man visai patiko ši mintis. Sakykit, o sesė tik išrinko medžiagą ar ją ir nupirko? Kaip ten viskas vyko? Pasakė, kur yra ta medžiaga ir kiekviena nuėjo nusipirkti?  4u.gif

sesuo medziaga pati isrinko ir nupirko, bet pamerges pinigus susimokejo uz ja smile.gif aisku jeigu medziagyte brangi, tai ir suknytes kaina issauga..
o medziagyte buvo pas siuveja, ji paskaiciavo kiek medziagytes reikes pagal pasirinkta modeliuka, plius siuvimo kaina. siaip gavosi man rods apie 150lt, tikrai ne daugiau thumbup.gif visai kitas vaizdas, kai suknele pasiuta pagal figura, o ne is nuomos punkto ar pirktos internetu..
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tatosyte @ 2012 01 14, 15:43)
sesuo medziaga pati isrinko ir nupirko, bet pamerges pinigus susimokejo uz ja smile.gif aisku jeigu medziagyte brangi, tai ir suknytes kaina issauga..
o medziagyte buvo pas siuveja, ji paskaiciavo kiek medziagytes reikes pagal pasirinkta modeliuka, plius siuvimo kaina. siaip gavosi man rods apie 150lt, tikrai ne daugiau  thumbup.gif  visai kitas vaizdas, kai suknele pasiuta pagal figura, o ne is nuomos punkto ar pirktos internetu..

Tai taip, nes aš irgi nenoriu savo merginų labai įsprausti į rėmą, noriu, kad jos jaustūsi patogiai ir vilkėtų tokias sukneles, kokias nori, aš tik išrenku medžiagytę ax.gif nors pas mane sudėtingiau bus biškutį, nes mergaitės iš skirtingų miestų, tai nepavyks siūti pas vieną siuvėją, tad jaučiu reikės liepti susirasti modeliuką, nueiti pas siuvėją, kad maždaug pasakytų kiek medžiagos reiks suknytei, o aš tada imu ir nuperku g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikutes busimos nuotakos smile.gif
as tai pati gyvenu uzsienyje, bet lietuvoje vestuves svesim, tai padariau taip: paprasiau, kad drauge nueitu i nuomos punka, pasimatuotu visas galimas sukneles, aisku ir nufotkintu, gavusi nuotraukas isrinkau ir pasakiau kokias noriu, kad pamergytes issinuomotu smile.gif man kazkaip labai graziai atrodo, kai yra su vienodom suknelem, arba bent jau tos pacios spalvos ir medziagos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 14, 18:23)
Tai taip, nes aš irgi nenoriu savo merginų labai įsprausti į rėmą, noriu, kad jos jaustūsi patogiai ir vilkėtų tokias sukneles, kokias nori, aš tik išrenku medžiagytę  ax.gif  nors pas mane sudėtingiau bus biškutį, nes mergaitės iš skirtingų miestų, tai nepavyks siūti pas vieną siuvėją, tad jaučiu reikės liepti susirasti modeliuką, nueiti pas siuvėją, kad maždaug pasakytų kiek medžiagos reiks suknytei, o aš tada imu ir nuperku  g.gif

cia irgi paneles nebuvo is vieno miesto, kitos net is uzsienio smile.gif o kas galejo, avaziavo viena karta pasimatuoti. tereikia gerai ismatuoti apimtis ir jei patyrusi siuveja, pasius gerai wink.gif
Atsakyti
norejau patarimo , mano pamergytes bus royal blue spalvos suknelesmis turetume atrodyt mazdaug taip (tik suknelesbus kitokio modelio)
user posted image
o puokstes bus tokios
user posted image
ar manot nieko tokio jai mano ir pamargiu puokstes bus tokios pat , tik pamergiu gal siek tiek mazesnes? ir kokios spalvos turetu buti jaunikio ir pabroliu gelytes atlape ? jaunikio - balta ar raudona? pabroliu - raudonos ar melynos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirenaa: 18 sausio 2012 - 18:07
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 18, 18:57)
norejau patarimo , mano pamergytes bus royal blue spalvos suknelesmis turetume atrodyt mazdaug taip

Emmm na, mano nuomone nelb graziai atrodys ax.gif O kodėl mergaites rengiat ryškiai mėlynai ir duodat ryškiai raudonas rožes? smile.gif Na nebent tos puokštytės bus itin mažos, gal netgi rinkčiausi Jūsų vietoje tokias, kur ant rankos kaip apyrankė segasi... Nes didelės tai manau nekažką bus... g.gif Na, bet čia tik mano nuomonė, bandžiau įsivaizduoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 01 18, 19:44)
Emmm na, mano nuomone nelb graziai atrodys  ax.gif  O kodėl mergaites rengiat ryškiai mėlynai ir duodat ryškiai raudonas rožes?  smile.gif  Na nebent tos puokštytės bus itin mažos, gal netgi rinkčiausi Jūsų vietoje tokias, kur ant rankos kaip apyrankė segasi... Nes didelės tai manau nekažką bus...  g.gif  Na, bet čia tik mano nuomonė, bandžiau įsivaizduoti  rolleyes.gif

na i atsakyma kodel rengiu mergaites melynai tai galiu atsakyt tik tiek kad norim tokios spalvos vestuviu temai mirksiukas.gif na puokstes noriu raudonas todel kad melyna su raudona dera, baltos kaip toje nuotraukoje man atrodo lb nuobodziai truksta gyvumo .. del apyrankes tai tikrai nenoriu nes esu buvus pamerge kur teko turet tokia apyranke tai lb nepatiko nes nebuvo kur det ranku , ipatingai baznycioj stovi ir nzn ka su tom rankom daryt doh.gif beto mano mergaites nori puoksciu taip pat.. man tik problema su berniuku gelytemis nzn ar derint prie puoksciu ar prie sukneliu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 18, 20:01)
na i atsakyma kodel rengiu mergaites melynai tai galiu atsakyt tik tiek kad norim tokios spalvos vestuviu temai  mirksiukas.gif na puokstes noriu raudonas todel kad melyna su raudona dera, baltos kaip toje nuotraukoje man atrodo lb nuobodziai truksta gyvumo .. del apyrankes tai tikrai nenoriu nes esu buvus pamerge kur teko turet tokia apyranke tai lb nepatiko nes nebuvo kur det ranku , ipatingai baznycioj stovi ir nzn ka su tom rankom daryt  doh.gif  beto mano mergaites nori puoksciu taip pat.. man tik problema su berniuku gelytemis nzn ar derint prie puoksciu ar prie sukneliu.. g.gif

Ne ne aš turėjau omenyje, kodėl mėlynos suknelės ir raudonos puokštės? ax.gif Na nesvarbu, jei jau taip sumanėt 4u.gif Berniukų butonjetes š derinčiau prie puokščių mirksiukas.gif
Atsakyti