Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštės, suknelės ir aksesuarai

siandienos mano darbukai:

perlai, sidabras
user posted image

koralas, sidabras
user posted image

oniksas, sidabras
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 09 12, 22:05)

Tu visur taip įkyriai kiši savo darbus?
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 12, 22:24)

as tik rodau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 09 12, 23:30)
as tik rodau smile.gif

Tema ne tam skirta. Pasiskaitykit antraštę.
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 12, 22:24)

O ka tau gaila??? Tegul zmogus rodo!! drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(shipra @ 2009 09 12, 22:05)

perlai, sidabras
user posted image

koralas, sidabras
user posted image

oniksas, sidabras
user posted image

Shipra tu nekreipk demesio, man tavo darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuklamasa @ 2009 09 13, 23:14)
O ka tau gaila??? Tegul zmogus rodo!!  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Shipra tu nekreipk demesio, man tavo darbeliai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tam yra kitos temos SM forume. Yra ir taisyklės kurių laikytis reikėtų mirksiukas.gif Kažkodėl į "Kertelę sielai" "Iki vedybų" "Vaikų ligos" niekas tokių nededa. Yra tvarka. Ten kur papuošalai, kad parodo dar nieko. Bet kai per visą "Gražios vestuvių dieną" jie eina, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 14, 08:09)
Tam yra kitos temos SM forume. Yra ir taisyklės kurių laikytis reikėtų  mirksiukas.gif Kažkodėl į "Kertelę sielai" "Iki vedybų" "Vaikų ligos" niekas tokių nededa. Yra tvarka. Ten kur papuošalai, kad parodo dar nieko. Bet kai per visą "Gražios vestuvių dieną" jie eina, tai  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu as tik is gero norejau pasirodyti, o mergaites mane uzpludo...

pasirodysiu su albumuku, kas nores - paziures wink.gif

http://marimar.jalbum.net/Grozis/
Atsakyti
Sveikos,
reikia Jūsų pagalbos ax.gif gal kuri nors esate dariusi puokštę-apyrankę...? Būtų įdomu sužinoti, iš ko darėte tą pagrindą, kokias gėles naudojote... O jei dar foto parodytumėt, tai išvis būtų nuostabu smile.gif Manęs liepos men. laukia tokių apyrankių darymas, nors turiu jau keleta idėjų, bet, sakau, pasikonsultuosiu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai222te @ 2010 04 16, 12:54)
Sveikos,
reikia Jūsų pagalbos  ax.gif  gal kuri nors esate dariusi puokštę-apyrankę...? Būtų įdomu sužinoti, iš ko darėte tą pagrindą, kokias gėles naudojote... O jei dar foto parodytumėt, tai išvis būtų nuostabu smile.gif Manęs liepos men. laukia tokių apyrankių darymas, nors turiu jau keleta idėjų, bet, sakau, pasikonsultuosiu....  mirksiukas.gif

Sveika 4u.gif
Apyrankių nesu dariusi,nes manau,kad tai būtų laaabai jau sudėtinga g.gif Pernai,kai buvau vestuvėse,tai turėjom labai labai gražias apyrankes.Jos buvo padarytos iš tokios spalvotos vielos,su daug karoliukų ir swarowskiukų.O gėlytės buvo tokios smulkios baltos orchidėjos.Labai gražu wub.gif Pats manau tikrai taip nepasidarytum schmoll.gif Draugė tą darbą patikėjo floristei ir sakė,kad mokėjo visai nebrangiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tokią apyrankę darė floristė su gvazdikėliais, kainavo 35 Lt. Pati apyrankė platoka ir iš kelių kelių metalinių vielučių.
Atsakyti
dar paklausiu.... ax.gif o gal atsimenat, kas tokias apyrankes turėjot, ar matėt, gėlės jose buvo tik vietute pritvirtintos? aš įsivaizduoju, kad nelabai kur yra dėti kempinę tokioj apyrankėj, nes labai griozdiškai tada atrodytų... Man labai baisu, kad tokios gėlės gali greit nuvyst be jokios drėgmės.... blink.gif
Atsakyti