Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštės, suknelės ir aksesuarai

mirksiukas.gif Teks sturmuoti... biggrin.gif
panika pasibaige teks kipti i darbus:) manau nugale spats graziuasias variantantas:)
Atsakyti
QUOTE(wit@ @ 2009 07 29, 12:58)
mirksiukas.gif  Teks sturmuoti... biggrin.gif
panika pasibaige teks  kipti i darbus:) manau  nugale spats graziuasias variantantas:)

As tai siuvausi uz 100lt o audiniai uz 60, siuveja pati nupirko.
telefono nezinau pameciau, bet sukneles@inbox.lt, rekomenduoju, labai pigu.
Esu patenkinta. ax.gif
Atsakyti
Vieną kartą, pirmą ir paskutinį tai nuomavausi suknelę, po to pasakiau, kad niekad daugiau to nebus. Aišku man truputį gaila, kad dabar kitos dvi kabo spintoje nenaudojamos. unsure.gif Nes į kitas vestuves su tokia pat antrą kartą jau nesinori eit. unsure.gif
Bet šiaip, tas siuvimas geras dalykas. thumbup.gif Viskas būna pagal tą žmogų. Kas nuomos punkte labai sunku atitaikyt.
Atsakyti
QUOTE(wit@ @ 2009 07 28, 23:38)
ax.gif Siandien susitikau su jaunaja ir ji pagaliua pasake issirinkusi spalva, nori kad visos pamerges butu su auksine spalva sad.gif narsau internete ir bijua nes tokiu nera daug, o ir modeliai toki ka as zinau.... gal matavotes matete kazkur sukniu auksines spalvos  ?  cry.gif

labukas, jei esi is kauno tai patariu nueiti i salona rotuseje "senamiescio fotostudija" ten yra graziu aukso spalvos sukneliu. mes tame salone savo pulkui rinkom tarp zydros ir aukso spalvos. pasirinkom zydra thumbup.gif
Atsakyti
Na manau po poros savaiciu gausiu zingsniuoti paziureti kas yra ir kur galima pasirinkti:)
aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite kur nuomojate sukneles pamergems? Sugalvojome, kad turetu visos buti vienodai, tai prasidejo ziurejimai. Kur Vilniuje, ar aplink ji galima pakankamai nrbrangiai isnuomoti ? (Elektrenuose jau buvome). Aciu.
Atsakyti
Labukas,
Na va, mes jau ir po šventės smile.gif

Suknelė ant modeliuko:
user posted image

Neradau nė vienos foto,kad būtų suknelė iš arti ar visu profiliu...
user posted image

user posted image

Puokštelė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie20: 19 rugpjūčio 2009 - 11:49
Sveikos, na galvoju ir aš parašysiu kokios pas mus buvo suknelės ir puokštės pamergyčių biggrin.gif aš nenorėjau,kad mano pamergėlės butų kokiom ryškiom spalvom,nes man nepatiko, todėl išrinkau joms žalias su juodu tiuliu klasikines sukneles. Dar juodi bateliai, padariau dar vienodus ilgus svarovskio juodus auskarus,tai super man atrode thumbup.gif o apie geles kalbant,tai aš tik pasakiau,kad noriu jog dominuotu vien kalijos ir būtų labai kuklu,tai taip ir padarė. Tiesa, floristės man patarė,kad pagal paskutine mada negalima jokiu būdu derinti pulko gėlių prie suknelių. Gėlės turi būti visiškai kitokios spalvos ir švytėti iš tolo. As nepriestaravau ir likau labai patenkinta rezultatu biggrin.gif tik jaunoji savo puokste gali derinti biggrin.gif jos man taip patare biggrin.gif tad jei kam idomu, galiu atsiusti foto paziurėti,nes cia neikelia man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2009 08 19, 15:34)
Sveikos, na galvoju ir aš parašysiu kokios pas mus buvo suknelės ir puokštės pamergyčių biggrin.gif  aš nenorėjau,kad mano pamergėlės butų kokiom ryškiom spalvom,nes man nepatiko, todėl išrinkau joms žalias su juodu tiuliu klasikines sukneles. Dar juodi bateliai, padariau dar vienodus ilgus svarovskio juodus auskarus,tai super man atrode thumbup.gif o apie geles kalbant,tai aš tik pasakiau,kad noriu jog dominuotu vien kalijos ir būtų labai kuklu,tai taip ir padarė. Tiesa, floristės man patarė,kad pagal paskutine mada negalima jokiu būdu derinti pulko gėlių prie suknelių. Gėlės turi būti visiškai kitokios spalvos ir švytėti iš tolo. As nepriestaravau ir likau labai patenkinta rezultatu biggrin.gif  tik jaunoji savo puokste gali derinti biggrin.gif  jos man taip patare biggrin.gif  tad jei kam idomu, galiu atsiusti foto paziurėti,nes cia neikelia man smile.gif

atsiusk man i az, jei gali 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Blondie20 @ 2009 08 19, 12:48)
Labukas,
Na va, mes jau ir po šventės  smile.gif

Suknelė ant modeliuko:
user posted image

Neradau nė vienos foto,kad būtų suknelė iš arti ar visu profiliu...
user posted image

user posted image

Puokštelė:
user posted image

atrodei graziai thumbup.gif o tu cia siuvaisi ar nuomavaisi?
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2009 08 19, 15:47)
atsiusk man i az, jei gali 4u.gif
Papildyta:
atrodei graziai thumbup.gif  o tu cia siuvaisi ar nuomavaisi?

Ačiū tau 4u.gif nuomavau suknelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2009 08 19, 15:34)
Sveikos, na galvoju ir aš parašysiu kokios pas mus buvo suknelės ir puokštės pamergyčių biggrin.gif  aš nenorėjau,kad mano pamergėlės butų kokiom ryškiom spalvom,nes man nepatiko, todėl išrinkau joms žalias su juodu tiuliu klasikines sukneles. Dar juodi bateliai, padariau dar vienodus ilgus svarovskio juodus auskarus,tai super man atrode thumbup.gif o apie geles kalbant,tai aš tik pasakiau,kad noriu jog dominuotu vien kalijos ir būtų labai kuklu,tai taip ir padarė. Tiesa, floristės man patarė,kad pagal paskutine mada negalima jokiu būdu derinti pulko gėlių prie suknelių. Gėlės turi būti visiškai kitokios spalvos ir švytėti iš tolo. As nepriestaravau ir likau labai patenkinta rezultatu biggrin.gif  tik jaunoji savo puokste gali derinti biggrin.gif  jos man taip patare biggrin.gif  tad jei kam idomu, galiu atsiusti foto paziurėti,nes cia neikelia man smile.gif

Atsiusk ir an foto wink.gif
Atsakyti
kas norite foto atsiuskite man i az savo emailus, atsiusiu
Atsakyti