panika pasibaige teks kipti i darbus:) manau nugale spats graziuasias variantantas:)
panika pasibaige teks kipti i darbus:) manau nugale spats graziuasias variantantas:)
QUOTE(wit@ @ 2009 07 29, 12:58)
As tai siuvausi uz 100lt o audiniai uz 60, siuveja pati nupirko.
telefono nezinau pameciau, bet sukneles@inbox.lt, rekomenduoju, labai pigu.
Esu patenkinta.
Vieną kartą, pirmą ir paskutinį tai nuomavausi suknelę, po to pasakiau, kad niekad daugiau to nebus. Aišku man truputį gaila, kad dabar kitos dvi kabo spintoje nenaudojamos.
Nes į kitas vestuves su tokia pat antrą kartą jau nesinori eit.
Bet šiaip, tas siuvimas geras dalykas.
Viskas būna pagal tą žmogų. Kas nuomos punkte labai sunku atitaikyt.
Bet šiaip, tas siuvimas geras dalykas.
QUOTE(wit@ @ 2009 07 28, 23:38)
labukas, jei esi is kauno tai patariu nueiti i salona rotuseje "senamiescio fotostudija" ten yra graziu aukso spalvos sukneliu. mes tame salone savo pulkui rinkom tarp zydros ir aukso spalvos. pasirinkom zydra
Na manau po poros savaiciu gausiu zingsniuoti paziureti kas yra ir kur galima pasirinkti:)
aciu uz info
aciu uz info
Merginos, patarkite kur nuomojate sukneles pamergems? Sugalvojome, kad turetu visos buti vienodai, tai prasidejo ziurejimai. Kur Vilniuje, ar aplink ji galima pakankamai nrbrangiai isnuomoti ? (Elektrenuose jau buvome). Aciu.
Sveikos, na galvoju ir aš parašysiu kokios pas mus buvo suknelės ir puokštės pamergyčių
aš nenorėjau,kad mano pamergėlės butų kokiom ryškiom spalvom,nes man nepatiko, todėl išrinkau joms žalias su juodu tiuliu klasikines sukneles. Dar juodi bateliai, padariau dar vienodus ilgus svarovskio juodus auskarus,tai super man atrode
o apie geles kalbant,tai aš tik pasakiau,kad noriu jog dominuotu vien kalijos ir būtų labai kuklu,tai taip ir padarė. Tiesa, floristės man patarė,kad pagal paskutine mada negalima jokiu būdu derinti pulko gėlių prie suknelių. Gėlės turi būti visiškai kitokios spalvos ir švytėti iš tolo. As nepriestaravau ir likau labai patenkinta rezultatu
tik jaunoji savo puokste gali derinti
jos man taip patare
tad jei kam idomu, galiu atsiusti foto paziurėti,nes cia neikelia man
QUOTE(sauliki @ 2009 08 19, 15:34)
Sveikos, na galvoju ir aš parašysiu kokios pas mus buvo suknelės ir puokštės pamergyčių
aš nenorėjau,kad mano pamergėlės butų kokiom ryškiom spalvom,nes man nepatiko, todėl išrinkau joms žalias su juodu tiuliu klasikines sukneles. Dar juodi bateliai, padariau dar vienodus ilgus svarovskio juodus auskarus,tai super man atrode
o apie geles kalbant,tai aš tik pasakiau,kad noriu jog dominuotu vien kalijos ir būtų labai kuklu,tai taip ir padarė. Tiesa, floristės man patarė,kad pagal paskutine mada negalima jokiu būdu derinti pulko gėlių prie suknelių. Gėlės turi būti visiškai kitokios spalvos ir švytėti iš tolo. As nepriestaravau ir likau labai patenkinta rezultatu
jos man taip patare
atsiusk man i az, jei gali
Papildyta:
QUOTE(Blondie20 @ 2009 08 19, 12:48)
Labukas,
Na va, mes jau ir po šventės
Suknelė ant modeliuko:

Neradau nė vienos foto,kad būtų suknelė iš arti ar visu profiliu...

Puokštelė:

Na va, mes jau ir po šventės
Suknelė ant modeliuko:

Neradau nė vienos foto,kad būtų suknelė iš arti ar visu profiliu...

Puokštelė:

atrodei graziai
QUOTE(MuzikALI @ 2009 08 19, 15:47)
atsiusk man i az, jei gali 
Papildyta:
atrodei graziai
o tu cia siuvaisi ar nuomavaisi?
Papildyta:
atrodei graziai
Ačiū tau
QUOTE(sauliki @ 2009 08 19, 15:34)
jos man taip patare
Atsiusk ir an foto
kas norite foto atsiuskite man i az savo emailus, atsiusiu